سلام دوستان
بچه ها کسی تا حالا با نرم افزار Blink کار کرده؟
میخواستم ببینم بدرد میخوره یا نه
سلام دوستان
بچه ها کسی تا حالا با نرم افزار Blink کار کرده؟
میخواستم ببینم بدرد میخوره یا نه
عزیز تا اونجایی که من می دونم بهتره باطریتو اگه ازش استفاده نمی کنی بزاری یه جای خشک و خنک(فکر کنم یکی تو یه پست گفته بود بهتره بذاریش تو پلاستیک و درشو ببندیو بذاری تو یخچال)
فقط حواست باشه یه جا بذار که از رطوبت در امان باشه.
یه چیزه دیگه هم که می دونم اینکه حداقل باید هفته ای 1 بار از باطریت استفاده کنی.هر کاریم کنی تو این 1 ماه استفاده نکردنت ، طول عمرش کم می شه.
در مورد اینکه پر باشه یا خالی ، به نظر من خالی بهتره.تا با اون یه خورده رطوبت هم تبادل الکترونی نکنه.
اما اگه اطلاعات دقیق تر می خوای باید واسی اساتید بیان و راهنماییت کنن.
نیازی به اینکارا نیست
یخچال خودش منبع رطوبته
بزار روی دستگاه باشه
وقتی شارژش پر بشه ارتباطش قطع میشه
کاشکی این مبحث باتری تموم میشد دیگه
من که توی یکی از پستام کامل درموردش توضیح دادم
اگه منظورتون luxand blink (برنامه ی تشخیص چهره) هست،آره من نصب کردم.و خیلی عالیه.چون اگه پسورد بذاری بازم موقع وارد شدن به ویندوز باید پسوردو وارد کنی و ممکنه اطرافیانت ببینن.اما این برنامه خیلی امنه.فقط با چهره ی خودت وا می شه.من ازش راضیم.
اما با ریش گذاشتن و تغییر مدا مو مشکل ساز میشه![]()
عزیز مطمئنی یخچال رطوبت داره؟
یخچال که تمومه رطوبتو به یخ تبدیل می کنه.یخچال فقط سرده.اگه رو بطریای شیر یا دارو ها نگاه کنی نوشته در جای خشک و خنک نگه داری شود که منظور همون یخچاله.
واسه اینکه رطوبت رو باطریش یخ نزنه واسه همین گفته شده از پلاستیک استفاده شه
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
می شه هر هفته 1 بار عکس قبلو پاک کرد و عکس جدید بهش داد که اینجوری تغییر چهره در یه هفته محسوس نیستو با مشکلی هم مواجه نمی شین.
من علاوه بر این نرم افزار یه پسورد کمکی هم گذاشتم تا اگه این برنامه کار نکرد با پسورد وارد شم.
Last edited by sina.belyad; 21-01-2011 at 16:52.
سلام ، آقایون من رو لب تاپم ویندوز 7 ریختن ، بعدش کسی که ویندوز ریخت برام اسم یوزر رو 5010 گذاشت ، حالا چنج کردم به بهنام ولی همچنان پوشه یوزرم همون 5010 مونده و برنامه که میخوام نصب کنم اتومات یوزر 5010 رو انتخاب میکنه چکار کنم درست بشه؟
سلام دوست عزیز؛
توی کدوم پست توضیح کامل دادین؟لطفا لینکشو بزارید.
در ضمن منظور من اینه که دوماه میخوام از دستگاه استفاده نکنم که شما فرمودید شارژ که پر بشه ارتباطش قطع میشه(این یعنی شما تصور کردید که وقتی شارژ پر شد باطری رو چکار کنم)
پس لطف کنید هم لینک توضیح کاملتون رو از باطری بزارید هم مختصر و مفید بفرمایید توی این دوماه که قرار دستگاه خاموش باشه باطریشو چکار کنم.
با تشکر فراوان
سلام
من توی این هفته قصد خرید این 5010 رو دارم.با کانفیگ core i5
اما در مورد این سرویس تگ یه راهنمایی میخواستم!
وقتی به فروشنده مراجعه میکنیم آیا فقط کد روی جعبه رو باید در سایت dell چک کنیم؟ یا کد روی خود لپ تاپ هم شرطه؟
آیا اصولا راضی میشن لپ تاپی رو که نو هست باز کنند و بعد از چک کردن تگ، اگر اوکی نبود مال خودشون باشه.
در هنگام چک کردن تگ به چه چیز هایی باید توجه کرد؟ مشخصات سخت افزار که سایت dell میده باید با سخت افزار لپ تاپ مقایسه کنیم؟
دوست عزیز برو نمایندگی زیگورات تو بازار موبایل ، طبقه اول ، برو پیش آقای موسوی، یه پسر لاغر خوش اخلاقیه ، بهش بگو خودش برات همه رو چک میکنه و بهت تحویل میده.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)