به نظر من از سال های قبل راحت تر بود . همین که تعریف کنید 2 نمره نداشت خودش نعمتی بود.
به نظر من از سال های قبل راحت تر بود . همین که تعریف کنید 2 نمره نداشت خودش نعمتی بود.
برای من که امتحان خوبی بود حداقلش اینه که نسبت به پارسال 5 نمره پیشرفت داشتم به نظرم این یه موفقیته!
Last edited by EngineeR EhsaN; 05-01-2011 at 23:47.
تست تعاونی سنجش کارنامه ی شما رو داده؟
مال من که هنوز نرسیده به دستشون.
البته اهمیت نمیدم.
خیلی جالبه من 19.5 میشم طبق این کلید سوالات ،
اون سوالی که گفته ما چطوری رو زمین راه میریم ، من دقیقا قبل امتحان یکی از دوستام پرسید اصطکاک نوع جنبشی هست یا ایستایی بهش گفتم ایستایی و توجیحش هم کردم ،
واسه اون سوال نوشتم :
ما به زمین نیرو وارد میکنیم زمین هم نیرویی رو به جلو به ما وارد میکنه موجب حرکت ما میشود !
آخه بالاش قانون سوم رو پرسیده بود گفتم حتما باید بر همون مبنی جواب بدیم !! :دي
من یه پسر تهرونیم که تازه ۲ ساله بخودم اومدم که درس بخونم!با توجه به این چند نکته که ۲۲سالمه پارسال کنکور دادم اما خوب قبول نشودم چه ازاد چه سراسری و اینکه اولویتم سراسریه و ۶ماه تا کنکور مونده و من تازه میخوام بخونم و بازیگوش و تنبل و درس نخونم هستم شما چه راهکاریو پیشنهاد میکنید؟با تشکر![]()
شما که الان به خودت اومدی حتما یه دلیل داره دیگه؟! خوب الان شما واسه خودت یه هدف تعیین کن و بدون واسه چی میخوای باز شروع کنی درس بخونی.بعد یه برنامه خوب بریز بعد سعی کن دقیق به برنامت عمل کنی
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
یکی از آشنا ها هست بهمن فوق دیپلمش رو در رشته نقاشی هنر میگیره. می تونه تو ثبت نام بهمن برای سراسری ثبت نام کنه؟
بچه ها ببخشيد كجا ميشه يه چيزي پيدا كرد كه بشه باهاش معدلو حساب كرد؟
ماشین حساب !!!!!!!!
ولی حالا بدون شوخی یه برنامه داشتم یکی از بچه ها نوشته بود ولی مال سال سوم بود حالا بذار بگردم ببینم پیداش می کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)