آپدیت های کومودو در کدوم فایل ذخیره میشن ، میخام ویندوز عوض کنم و دوباره نیاز به آپدیت کومودو نداشته باشم
آپدیت های کومودو در کدوم فایل ذخیره میشن ، میخام ویندوز عوض کنم و دوباره نیاز به آپدیت کومودو نداشته باشم
اين پست را مشاهده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام امروز پیامی از comodo message center مبنی بر مشارکت در فیس بوک دریافت کردم.به نظر شما فعال ویا غیر فعال بودن این گزینه تاثیر در عمل کرد کمودو داره؟ موارد کار برد ان چیست. با تشکر![]()
من تو کل آنتی ها هر چی گشتم به سادگی و خوبی کومودو پیدا نکردم-همین طور رایگان بودنش
خواستم ببینم این ورژن هم با وی پی ان مشکل داره ؟
خیر تاثیری نداره,کاربرد خاصی نداره فقط شما میتونید با لایک زدن صفحه کمودو حداقل تشکری از خدمات عالی و رایگان این شرکت داشته باشید
جدیدترین خبرها هم در مورد کمودو در فیسبوک آنها منتشر میشه,بعضی وقت ها هم سورپرایزهایی برای کاربرانی که در فیسبوک صفحه رو لایک زده باشند داره
من واکثر بچه ها مشکلی با وی پی ان و کمودو نداریم,دوباره کمودو رو نصب کنید و پست زیر رو مطالعه کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
اگر حل نشد مشکل از سروری هست که وی پی ان میگیرید نه کمودو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من وقتی اپدیت ها رو دستی کپی میکنم یا کمودو اونا رو نمیشناسه یا پاکش میکنه و همون دیتابیس اولیه رو جایگزین میکنه.مشکل از کجاست؟
شما آپدیت آفلاین رو دانلود کردین؟؟ کی؟ یا اگر بک آپ گرفتین کی بوده؟
از سیف مود وارد شوید فایل bases.cav به bases.old تغییر بدید و فایل جدید رو کپی کنید
سلام خدمت همگی
وقتی میخوام کومودو رو آپدیت کنم وارد قسمت more-check for update که میشم و استارت رو میزنم این ارور و میده :
Error 0*80072efd
جریان چیه؟
این یک باگ هست
ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید
ممنون ولی فکر کنم جدیدترین ورژن رو دارم از خود سایتش دانلود کردم ، اینم ورزنش : 5.4.189068.1354
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)