کسی از سرعت اتصال open vpn رو اتصال udp ویا l2tp خبر داره؟سرعت من رو ایناخیلی کمه-اگه کسی تست کرده لطفا راهنمایی کنه
کسی از سرعت اتصال open vpn رو اتصال udp ویا l2tp خبر داره؟سرعت من رو ایناخیلی کمه-اگه کسی تست کرده لطفا راهنمایی کنه
الان که این پست رو میدم سرعت دانلودم 30 کیلوبایت و حتی کمتره!
اشتراک 512
سلام دوستان کسانی که مرکز فجر هستن به خصوص حسابگر چند وقته کندیه سرعت دارن؟
من نزدیکه یک ماهه سرعتم افتضاحه
خط خونه تقریبا هر 1-2 دقیقه یکبار 10-15 ثانیه وصل میشه دوباره قطع میشه !!! 2 روزه نتونستم وصل بشم اینترنت. کسی نمیدونه مشکل از کابل های تلفن بیرونه یا از مخابراته؟
منم قبلاً مشکل مشابه رو داشتم... اول گفتند مودم رو سر خط چک کنم تا ببینم مشکل از خط داخل یا نه.... منم چک کردم دیدم که خط از مخابرات مشکل داره ... گزارش خرابی دادن خودشون تو مخابرات درستش کردن
برای گزارش خرابی تلفن غیر از اون 17 شماره دیگه ای نیست که بشه با موبایل گزارش داد ؟ فکر این رو نکردن وقتی تلفن ثابت قطعه چطوری زنگ بزنیم بگیم وصلش کنن ؟!!!
سلام به دوستان گلم
من یه سوالی واسم پیش آمده اینه که چرا همین یوز خودم در شهرستانها میزنم با سرعت 120 بیشتر نمیشه ولی توی کرمانشاه 250 میره؟؟؟2 مگ هستش
شهرشتان گیلانغرب و سرپل ذهاب امتحان کردم از 120 بیشتر نشد ولی توی کرمانشاه 250 هست
کسی میدونه ممنونم![]()
سلام
برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟ممنون
اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)