تا به حال چند باز شده تو محوطخ جریمه رو بازیکن حریف تکل خطا رفتم اما داور برعکس خطا به نفع من گرفته؟؟!!!
تا به حال چند باز شده تو محوطخ جریمه رو بازیکن حریف تکل خطا رفتم اما داور برعکس خطا به نفع من گرفته؟؟!!!
احتمالا خطای هند فعال نیست.
اگه باشه بعضی مواقع که تکل درسته ولی حریف میوفته رو زمین توپ به دستش برخورد میکنه.
سلام... یه چیزی بگم یکم بخوره تو ذوقتون
زیاد خسته نکنید خودتون رو برای اکامپلیشمنت ها چون اگه همه اونها رو هم انجام بدید توی بهترین شرایط پست و فیزیکی هم برتر از لیونل مسی نمیشیدمن الان درصد اکامپلیشمنتم رسیده به 80 درصد اینم بگم 20 درصد باقی مونده به خاطر چالش های Defence و Goalkeeper هست اونها رو هم انجام بدم میرسه به نزدیکی های 100 ولی قسمتی که برای بازکن مهاجم داره به شوتینگ و فیزیکال و منتال و ... ربط داره من تقریبا کل این قسمت ها رو تموم کردم و جایزه های افزایشی رو گرفتم ولی اورال 91 هست اونم زمانی که توی پست RW باشم و کوچکترین جثه رو داشته باشم کمترین وزن و کمترین قد... این بالاترین اورال رو میده حتی وقتی فوروارد فینیشر میشم اورال 88 میشه... البته باید چند مورد رو هم تست کنم مثل تغییر ملیت یا سن البته فکر نمی کنم تاثیر بذاره روی اورال ولی امتحانش نکردم شب باید اونم تغییر بدم ببینم چی میشه.
موفق باشید دوستان We Are 11
من هنوز نمیتونم چندتا چیز رو هضم کنم
یکی جریان این انیمیشن هاس!!کدوم انیمشن جدید؟قبلی هارو هم زحمتش رو کشیدید که...
یکی این صحنه های آهسته که اصلا نیس بهتره بگیم
یکی تعویض کردن کاپیتان که خودتون میدونید جریانشو
یکی این آونتاژ های مسخره ی داور
خداییش سازنده هاش به این موضوع ها فکر کردن و به این نتیجه رسیدن؟؟
چشم بصیرت می خواد... شوخی می کنم با چشم عادی هم میشه تعداد زیادی رو دید من با ویرتوالم بعد از گل رقض آذری... حرکت رپر ها (رقص روی کله) حرکات وشو کاری و ... انجام میدم... وقتی یکی روت خطا می کنه جورابشو میزنه کنار و به این و اون جای زخمش رو نشون میده... دیروز یه تیکه جالب هم بود حریف 3 تا تعویضش رو انجام داده بود... یکی از بازیکنانش رو مصدومیدم... رفت کنار زمین مثلا مداوابشه بعد یه لحظه نشون داد که حسابی اوقاتش تلخه چمباتمه زده بود داشت غر میزد با سر تکون دادن و کلی غرولند اومد زمین حسابی هم لنگ میزد طفلکی... دیگه Fancy Flick های فرانک ریبری رو نمی گم تا مخ های عزیز تعطیل نشه... فقط یه چیز قبل ایراد گرفتن یه چند روزی بازی کنید تا خودتون رو زیر سوال نبرده باشید... من نمی گم گیر الکی می خواهید بدید فقط چون با علم کافی و دید و شناخت کافی مطرح نکردید واسه همین اعتراض وارد نیستیکی جریان این انیمیشن هاس!!کدوم انیمشن جدید؟قبلی هارو هم زحمتش رو کشیدید که...
در مورد کدوم ورژن صحبت می کنید؟ برای من که هستیکی این صحنه های آهسته که اصلا نیس بهتره بگیم
آره قبول دارم انیمیشن تعویض واقعا عجیب غریب هست همیشه توی تعویض این مشکل عجیب رو داره مثل اینکه این کار عمدی هست مشخصا طراحی یه انیمیشن مختصر و مفید به راحتی آب خوردن هست حالا اینکه این کارهای موقع تعویض واسه چیه باید از سازنده اش پرسید. منظور خاصی داره ولی خودمونیم وقتی به گیم پلی مشکل ساز نیست زیاد برای من یکی اذیت کننده نیست شما رو نمی دونم... طرفداری هم نمی کنم خودمم میگم که مورد انتقاد هست این تیکهیکی تعویض کردن کاپیتان که خودتون میدونید جریانشو
خوب شما یه نامه به فدراسیون بنویس بگو آوانتاژ رو حذف کنه از فوتبال چون از نظر شما آوانتاژ چیز مسخره ای هست... داوری در مورد آوانتاژ و دادن کارت بعد از آوانتاژ در حد خداست و واقعا عالیهیکی این آونتاژ های مسخره ی داور
در کل خوشحال میشم بحث ها رو پیگیری کنیم به شرط اینکه انتقاد کننده خودش بازی کنه به میزان کافی 2 صفحه قبل من کلی انتقاد نوشتم راجع به این بازی می تونید مطالعه کنید... بازخوردی بهش داده نشد چون دیگه چیزای مشخصی بود انتقاد با گیر الکی فرقش اینجاست که معلوم میشه
موفق باشید We Are 11
راهی هست تا بشه بیش از 5 replay رو ذخیره کرد ؟
رفیقدر مورد کدوم ورژن صحبت می کنید؟ برای من که هست
اسم تاپیک مگه FIFA 11 - نسخه Console نیس؟؟؟این چه سوالیه؟؟
والا واسه ما که گل هم میزنه هیچی نشون نمیده!!هر 20 تا یکیچشم بصیرت می خواد... شوخی می کنم با چشم عادی هم میشه تعداد زیادی رو دید من با ویرتوالم بعد از گل رقض آذری... حرکت رپر ها (رقص روی کله) حرکات وشو کاری و ... انجام میدم... وقتی یکی روت خطا می کنه جورابشو میزنه کنار و به این و اون جای زخمش رو نشون میده... دیروز یه تیکه جالب هم بود حریف 3 تا تعویضش رو انجام داده بود... یکی از بازیکنانش رو مصدومیدم... رفت کنار زمین مثلا مداوابشه بعد یه لحظه نشون داد که حسابی اوقاتش تلخه چمباتمه زده بود داشت غر میزد با سر تکون دادن و کلی غرولند اومد زمین حسابی هم لنگ میزد طفلکی... دیگه Fancy Flick های فرانک ریبری رو نمی گم تا مخ های عزیز تعطیل نشه... فقط یه چیز قبل ایراد گرفتن یه چند روزی بازی کنید تا خودتون رو زیر سوال نبرده باشید... من نمی گم گیر الکی می خواهید بدید فقط چون با علم کافی و دید و شناخت کافی مطرح نکردید واسه همین اعتراض وارد نیست
بحث انیمشن نیس!!آره قبول دارم انیمیشن تعویض واقعا عجیب غریب هست همیشه توی تعویض این مشکل عجیب رو داره مثل اینکه این کار عمدی هست مشخصا طراحی یه انیمیشن مختصر و مفید به راحتی آب خوردن هست حالا اینکه این کارهای موقع تعویض واسه چیه باید از سازنده اش پرسید. منظور خاصی داره ولی خودمونیم وقتی به گیم پلی مشکل ساز نیست زیاد برای من یکی اذیت کننده نیست شما رو نمی دونم... طرفداری هم نمی کنم خودمم میگم که مورد انتقاد هست این تیکه
بحث اینه که کاپیتان رو نمیشه عوض کرد!!!
امیدوارم شوخی کرده باشی!!خوب شما یه نامه به فدراسیون بنویس بگو آوانتاژ رو حذف کنه از فوتبال چون از نظر شما آوانتاژ چیز مسخره ای هست... داوری در مورد آوانتاژ و دادن کارت بعد از آوانتاژ در حد خداست و واقعا عالیه
کجای قانون فیفا اومده که آوانتاژ در حدیه که یارویی که توپ میرسه دستش بعد از خطای آوانتاژ اعلام شده میتونه از وسط زمین تا نزدیک های محوطه حرکت کنه و توپ رو از دس بده خطا اعلام شه؟؟؟
داوری در حد خداس!!
از کنار بازیکنا رد میشی خطا میشه!!یارو با سرو کله و دست و پا میزنه مادر طرف رو میاره جلو چشاش خطا نمیشه به نفع ما...
دوستان انصافا باید قبول کرد که ایشون در این باره راست میگن!!!داوری در حد خداس!!
از کنار بازیکنا رد میشی خطا میشه!!یارو با سرو کله و دست و پا میزنه مادر طرف رو میاره جلو چشاش خطا نمیشه به نفع ما...
وای وای خدا به خیر کنه انگار داره کل کل میشه
واسم تاپیک مگه FIFA 11 - نسخه Console نیس؟؟؟این چه سوالیه؟؟
این به خاطر نهایت تعجب بود ولی همه ریپلای ها رو نشون میده شما چون تند تند A رو مزنید رد میکنه تصاویر آهسته رو شما اگه A رو نزنید هم جشن گل رو نشون میده هم ریپلای... پس اشکال از شماست نه گیموالا واسه ما که گل هم میزنه هیچی نشون نمیده!!هر 20 تا یکی
آهان درسته من توی پست قبل اشتباه متوجه شدم بله کاپیتان رو هم وسط بازی نمیشه تغییر داد به دلخواه... درسته...بحث انیمشن نیس!!
بحث اینه که کاپیتان رو نمیشه عوض کرد!!!
قوانین فیفا رو بخونی متوجه میشی اینطوریه البته نه تا این حد ولی چند ثانیه بعد از آوانتاژ داور این اختیار رو داره که خطا بگیره البته می گم این در شرایط واقعی هست که داور می تونه تشخیص بده فعل و انفعال چطوریه و آیا می تونه بیخیال خطا بشه یا نهامیدوارم شوخی کرده باشی!!
کجای قانون فیفا اومده که آوانتاژ در حدیه که یارویی که توپ میرسه دستش بعد از خطای آوانتاژ اعلام شده میتونه از وسط زمین تا نزدیک های محوطه حرکت کنه و توپ رو از دس بده خطا اعلام شه؟؟؟
یه مثال می زنم تا ذهنت روشن بشه: یه خطایی صورت می گیره توپ میره به هم تیمی اون هم تیمی با حریف درگیر میشه این درگیری یه 4 - 5 ثانیه ای در حالت ایستا طول میکشه و حریف توپ رو می گیره من دیدم توی این مورد داور توی دنیای واقعی فوتبال توپ رو در اختیار اونی که روش خطا شده قرار میده با اینکه حداقل یه 6 یا 7 ثانیه از روی خطا گذشته ولی بار ها شده حرکت به قدری سریع میشه که روی کسی خطا انجام میشه بعد هم تیمت صاحب توپ میشه و ممکنه در کمتر از 3 - 4 ثانیه پاسکاری انجام بشه و پاس آخر توپ لو بره توی این شرایط که چند Event از روی خطا گذشته دیگه داور نمیاد توپ رو در اختیار اون بازیکن که روش خطا شده قرار بده... امیدوارم منظورم رو گرفته باشی... یعنی داور به عنوان یک انسان که می تونه توی شرایط مختلف و خاص تصمیم خاص هم بگیره ولی اینا توی یک ویدیو گیم به این راحتی ها عملی نیست تنها چیزی که میشه استفاده کرد به عنوان محک فاکتور گذشت زمان هست فکر می کنم توی این بازی هم 3 یا 4 ثانیه بعد از انجام خطا آوانتاژ در نظر گرفته میشه... حالات خاصی هم هست یعنی اگه یارو بعد اینکه خطا روش انجام بشه همون لحظه شوت کنه توپ رو به بیرون داور باز هم خطا نمی گیره اینم حالت خاصی هست که پیش بینی کرده حالت آرمانی اینه که این حالات خاص توسط برنامه نویسی ها پیچیده افزایش پیدا کنه ولی باز هم به حد نهایت نمی رسه...
ببین دیگه داری برداشت غلط می کنی پست رو کامل بخون که مشکلی پیش نیاد کامل بگو من نگفتمداوری در حد خداس!!
داوری در حد خداست بازم میگم پست دو صفحه قبلم رو بخونی من خودم از این مورد که داوری کلا به نفع هوش مصنوعی هست صحه گذاشتم...
من گفتم:
متن بالا عین پست اخیرم هست...خوب شما یه نامه به فدراسیون بنویس بگو آوانتاژ رو حذف کنه از فوتبال چون از نظر شما آوانتاژ چیز مسخره ای هست... داوری در مورد آوانتاژ و دادن کارت بعد از آوانتاژ در حد خداست و واقعا عالیه
البته طبق گفته هایی که الان عارض شدم جا داره اصلاح کنم یعنی در حد خدا نیست چون نمی تونه باشه برای اینکار باید برنامه نویسی های مختلف انجام بشه تا واقعی تر بشه و تصمیمات به حالت هوش انسانی فقط نزدیک بشه (عمرا یکی نمیشه)
ولی خوب اینکه سیستم آوانتاژ توی بازی با شرایط فعلی کم نقص هست یک حرف مناسب و خوب هست و به سادگی نمی تونی از سیستم آوانتاژ ایراد بگیری چون چنین ابزاری وجود نداره که برنامه نویسی به حدی بشه که شرایط و Event های پیش اومده در نظر گرفته بشه برای بیخیال شدن آوانتاژ از سوی داوری که از هوش مصنوعی استفاده می کنه...
در پایان از بین چند موردی که فرمودی مورد تعویض کاپیتان قابل قببول هست. باز هم خوشحال میشم نقطه نظرات رو بشنوم و در موردش بحث منطقی کنیم. تا دوستان از این بحث های تقریبا تخصصی بهره ببرند و خودشون هم نظراتشون رو بیان کنن
موفق و پیروز باشی
+ویرایش
نه تنها قبول می کنم بلکه همین 2 صفحه قبل خودم به این مسئله صحه گذاشتم و عرض کردم
Last edited by Spaniuly; 31-10-2010 at 20:04.
آرمين جان شما نميدوني كه آيا تيم هاي برتر اروپا مثل بارسا و ميلان و منچستر و... به ما توي كرير به عنوان مربي پيشنهاد ميدن يا خير؟!
آخه من ديگه بريدم با اين نيوكاسل با هزار بدبختي فصلي يه بازيكن خوب ميارم تو تيم كه تا تيم مياد درست شه چندتا بازيكنا هي اورالشون كم ميشه.
اصلا تيم ديگه پيشنهاد ميده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)