موقعی که هنوز هیچ آیکنی رو باز نکردی space بزن خودشو آزاد میکنه بعد یه چرخی تو اتاق بزن یه کامپیوتر پیدا می کنی واردش شو و اینو وارد کن
3ARC Unlock
3رو بزار قبل آنلاک بعد از کامپیوتر بیا بیرون وspace رو بزن وzombi رو انتخاب کن وحالشو ببر:![]()
موقعی که هنوز هیچ آیکنی رو باز نکردی space بزن خودشو آزاد میکنه بعد یه چرخی تو اتاق بزن یه کامپیوتر پیدا می کنی واردش شو و اینو وارد کن
3ARC Unlock
3رو بزار قبل آنلاک بعد از کامپیوتر بیا بیرون وspace رو بزن وzombi رو انتخاب کن وحالشو ببر:![]()
یکم دیر بازی کردم ولی تمومش کردم بدون هیچ مشکلی، خیلی بازی زیبایی بود فقط به نظرم هوش مصنوعی دشمنان پایین بود.
دوست عزیز شما DirectX 9 یا بالاتر رو نصب کنید باید درست بشه، این مشکل رو من هم داشتم.(البته بازی رو نصب کردم داخلش یک DirectX داشت همونو نصبیدم)
سلام دوست عزيز منم اين مشكلو دارم. شما چه اپديتي نصب كرديد؟
لينكشو ميزاريد . تشكر![]()
آقا این بازی چرا اینقدر دیر load میشه؟
مشکل از سیستم ماست یا اینکه از خود بازیه؟
سلام
این بازی کلا مرحله کوباش اینطوری گیر داره؟!
با گرافیک 9500 و رم 2 و سی پی یو 5300 روی دو تا سیستم این مرحله همش گیر داره و خیلی کنده
ولی توی سیستم دوستم که زودتر از من نصبش کرده و این مرحله رو رد کرده میگه درست میشه
این مشکل کُلیه؟!
مشکل افت فریم داره تو بعضی نسخه ها
صفحات قبلی بچه ها یه پچ 70 مگی گذاشته بودن که مشکلو برطرف میکرد ولی الان در دسترسم نیست
سیستم لود بازی مشکل نداره احتمالا مشکل از سیستم شماست![]()
ممکنه از سیستم شما باشه !!
یا با نصب patch های جدید مشکلتون حل بشه !!
من تازه شروع كردن به بازي كردن و دقيقا همين مشكل رو دارم
تو همين مرحله كوبا بعضي قسمت ها رو خيلي كند لود ميكنه
اميدوارم مراحل بعدي بهتر بشه
ولی به نظرم موتور بازی هم زیاد برای اجرا روی pc مناسب نیست . فکر کنم می تونستند بهتر بسازنش!
آخه سیستم من هم ضعیف نیست و بازی های با گرافیک شبیه به این رو راحت لود میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)