قسمت مستر لیگشم بزار . دمت گرمسایت Prorevo بخش BAL را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده و به همراه اون تعداد زیادی عکس از این بخش قرار داده
قسمت مستر لیگشم بزار . دمت گرمسایت Prorevo بخش BAL را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده و به همراه اون تعداد زیادی عکس از این بخش قرار داده
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت VIDEOgamesZONE آمار عددی مربوط به توانایی بازیکنان تیم های منچستر یونایتد، چلسی و اینتر را قرار داده که برای دیدن عکس ها میتونید به لینک زیر برید...
منبع : VGZ به نقل از Prorevoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این چیزی که شما گفتین هیچ جوابی نداره چون همه میدونن چپه گفتی و یک چیزه دیگه که اینم همه میدونن این چیزارو که شماها میگین(مثلا همین که گفتی خنده و سرگرمی)واسه اینه که پیش ساکری ها شرمنده نشین و کم نیارین ما هم قبول می کنیم که سر خورده نشین.
![]()
آقا ما کم اوردیم دیگه از این بحثا نکنین تا بازی بیاد. شمام فیفا بازی نکن یه وقت شرمنده میشی![]()
والا من هم فیفا باز بودم هم الان پی ای اس باز ،اینو بدون تعصب می گم که این دموی که من بازی کردم یک افتضاح بیشتر نبود وقتی pes 06 رفت کنار و 07 امد خیلی ها مثل من نتونستن باهاش کنار بیان اما تو 09 و 2010 راحت میشد سبک بازیشو ادم عوض کنه و بیاد سراغ این عناوین اما این یکی گیم پلیش افتضاحه،دوربینش دقیقا ادمو یاد فیفا می ندازه طراحی منو هاش حرفی واسه گفتن نداره به غیر سردرگمی کاربر اضافه کردن قابلیت های بی مورد که ادمو یاده فیفا منیجر می ندازه
از نظر من اگه نسخه ی اصلی بازی همین باشه بهتره 2010 رو بازی کنیم
هوز فیفا رو امتحان نکردم تا در مورد اون نظر بدم
نه بابا منظور دوستمون از احساس خطر این بود که شما فیفایی ها عذاب وجدان دارین که از بازی فوق العاده مزخرف فیفا حمایت میکنین وگرنه شمارو چه به سرمایه گذاری اونم کلان.
تازه اینم که PESبازها گفتن فیفا بهتره واسه این بوده که1-دهن شما هارو ببندن2-وقتشونو الکی با فیفایی ها هدر ندن برن از دمو لذت ببرن تا اصلش بیاد.
باعرض معذرت باید بگم اگه ناراحتی,به تو ربطی نداره
خدا شفا بدهدوست عزیز این چیزی که شما گفتین هیچ جوابی نداره چون همه میدونن چپه گفتی و یک چیزه دیگه که اینم همه میدونن این چیزارو که شماها میگین(مثلا همین که گفتی خنده و سرگرمی)واسه اینه که پیش ساکری ها شرمنده نشین و کم نیارین ما هم قبول می کنیم که سر خورده نشین.
![]()
![]()
Last edited by amin 2010; 23-09-2010 at 23:20.
من عذرخواهی کردم اگه ناراحت شدین خواستم با شوخی حقیقت رو بگم
این تاپیک شبیه مهد کودک می مونه .
فرقش اینه که ما سر دوچرخه هامون به هم میپریدیم شما سر 2 تا بازی .
تازه ما دوچرخه هامون واسه خودمون بود ولی ظاهرا این 2 تا بازی واسه کونامی و EA هستن .
پارسال میگفتن نسخه دمو از نسخه نهایی بهتر بوده امسال اگه دمو اینه وای بحال نسخه اصلی.یه سری نکات رو که الان یادمه عنوان میکنم:
طراحی ها و گرافیک نسخه 2010 که تحولی عظیم با خود داشت در 2011 اصلا پیشرفت نداشته که گاهی پسرفت هم داشته.
اجسامی که در فاصله بیشتری نصب به جسم اصلی که میبینیم هستن،با دید طبیعی تار دیده میشن که در نسخه قبلی با استفاده از بلار بطور زیبایی این موضوع طراحی شده بود و زیبایی خاصی رو به بازی و بخصوص در ریپلای ها داده بود ولی اینجا خیلی با اغراق کار شده بطوریکه یه حالت مصنوعی به بازیکنان میده.این نکته رو وقتی دوربین در حال حرکت هست و یا در ریپلای ها با نگاه کردن به بازیکنان دورتر کاملا میتونین ببینین.
طراحی چمن هم شاید خوب باشه اما کاملا به عنوان یه صفحه جدا از بازیکنان دیده میشه که همون حس سرخوردن بازیکنان رو به آدم میده.
قرار دادن آپشنهای فانتزی مانند شکلکها،توپها،تماشاچیان و مواردی از این دست در قسمت ادیت بازی طرحی غیر قابل هضم هست که بازی رو کاملا فانتزی میکنه.این درست که این موارد اختیاریست اما در بازی ای که اکثر طرفداران اون بدنبال طبیعی تر شدنش هستن اصلا جالب نیست!
با اینکه انیمیشنها بیشتر شده و برخی از اونها مثل پرتاپ اوت بخوبی در بازی دیده میشه اما هنوز خیلی از انیمیشنها هیچ تغییری نکرده.مانند ورود به زمین و مخصوصا صف آرایی تیمها که کلا شاید تنوع اونها به سه انیمیشن برسه.
صداگذاری هم با اینکه تغییر کمی داشته اما در بسیاری موارد با اتفاقات داخل زمین همخونی خوبی نداره.گزارشگر بازی هم که فعلا در دسترس نیست!
داوری یکطرفه 2010 دیگه دیده نمیشه اما ضعف دروازه بانان همچنان ادامه داره.
زاویه دوربین هم دیگه مثل سابق نیست.البته این نکته منفی بحساب نمیاد و بستگی به سلیقه گیمر داره.بنظر من که از یکنواختی دراومده.
مهمترین نکاتی که به عنوان نکات مثبت میتونم به اون اشاره کنم یکی کنترل بازیکن و پاس و ... هست که با انعطاف بیشتر و بهتری انجام میشه و دیگری طراحی بسیار زیبای منوهاست که بنظر من برجسته ترین نکته در دمو بود.
نکات مثبت و منفی دیگری هم دیده میشه که فعلا نباید روی اونها نظر داد تا نسخه نهایی کاملا تست بشه.
در آخر به عنوان کسی که چندین سال pes رو دنبال میکنم فقط امیدوارم که نسخه نهایی کاملا با این دموی ناامیدکننده متفاوت باشه!!
دوسته من خوشحالی بعد از گل کلا فقط یکی دو حالت داره اگر هر 1000 تا موشن رو توی دمو میزاشت دیگه حجمش 1 گیگ نمیشد که
تا حدودی باهات موافقم چیزایی که من فهمیدم و امتحان کردم این بود که اصلا مهم نیست شوت رو چه مدت نگه میداری اگر مثلا 5 ثانیه شوت رو نگه داری باز زمینی میزنه وسط محل رفتن توپ رو باید با انالوگ خیلی با احتیات جهت بدی مشکلم اینه که وقتی پایین میدم بالا میره چپ میزنم چپ میره اما با ارتفاعش مشکل دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)