تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 1298 اولاول ... 1431932332392402412422432442452462472532933437431243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

nini bad ببخشید این سوال رو میپرسم، میخواستم ببین شما از کارکنان مخابرات نیستید؟ چون متوجه شدم از مجموع 200پستتون در این سایت 180تاش در این تاپیک هستن!
    شما 1/5ماه پیش گفتین که wimax irancell گرفتید و راضی هم هستید، اما هنوز میاید اینجا نظر میدین

و این علت اعتراض ما هستش، وقتی که یک isp مارو مجبور به دریافت سرویس از خودش میکنه، پس باید سرویسی بده که مشتریان راضی باشند، اگر خط تلفنم در انحصار مخابرات نبود 1سال پیش، از جای دیگری adsl میگرفتم،
    دوست عزیز من اگه کارکنان مخابرات بودم در هر صورت حمایت می کردم از مخابرات نه .....
    بخاطره اینه که 180 پست من تو این تاپیک هست چون از وقتی مخابرات سرویس داد من گرفتم تا الان و از همون موقع اینجا بودم تا حالا ...

دلیل به داشتن ایرانسل باعث نمی شود که تاپیک دنبال نکنم. من هم فقط چون بخاطره پروژه دانشگاهیم مجبور شدم برم مخابرات دوباره خودم وارد این بحث کردم

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یک نکته این که اینجا اروپا نیست که واسه هر سرویسی که به کاربر ها می دهند هر شخصی مامور کنند تا نظر سنجی کنه یا نظرات کاربر ها را دنبال کنه که رضایت کافی را دارند یا نه .

4. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من فردا صبح میرم مخابرات خرازی، اگر کسی دیگه هم میخواد بیاد یه ساعت بگه، سعی میکنیم با صحبت مشکل رو حل کنم، اگه نشد....
    همونطور که یادتونه با پیگیریهای دوستان شبانه رایگان فعال شد، الان میخوان شبانه رو بردارن، در حالیکه سرویس هم نامحدود نیست!!
    یعنی یه چیز عجیب غریبی میخوان از adsl درست کنن!

اونطوری که متوجه شدم، میخوان حجم بیشتری رو یکجا بدن، 20گیگ بدن (تازه به کسانی که خط و اشتراک همنام باشه) و شبانه رو بردارن، در حالیکه اگر کسی 60روز شبی 500مگ هم دریافت کنه میشه 30گیگ که با ماهی 3گیگ جمع بشه میشه 36گیگ در 2ماه، الان اینا میخوان 20گیگ بدن، برای شب وروز، الان پارس آنلاین شبها با 128اسمی یا 1مگ حقیقی اکثراً همه 1 تا 2گیگ دریافت دارن( پارس آنلاین ماهیانه 4 گیگ میده)

پس ، (2*4) + (30*2)*1= 68 گیگ یعنی یک کاربر پارس آنلاین با سرعت 128اسمی در طول 2ماه میتونه حدود 70 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشه در حالیکه با سرویس جدید مخابرات که تمام کاربران رو پوشش میده شما در طول 2ماه میتونی 20گیگ تبادل داشته باشی، تازه هنوز هم قیمت مشخص نیست!

و 1مگ اسمی یا 2مگ حقیقی بعضاً تا 4گیگ و200مگ بعضی شبها دانلود دارن! در pars online (من چون خودم توی شهر دیگه پارس آنلاین رو تست کردم ،این شرکت رو مثال زدم شاید isp بهترش هم باشه)

دقیقتر اینکه سرعت رو پایین میارن، شبانه رو برمیدارن!پولش رو قبض میاد

در کل 20گیگ میدن، با سرعت 128اسمی یا 1مگ واقعی برای 2ماه=سوء استفاده از کاربران

سرعت کمتر اجباری (برای کسانی که قبلاً سرعت 1مگ اسمی داشتن)
    ترافیک بسیار کمتر (نزدیک به 1/3) تازه براي متقاضياني كه مالك خط تلفن هستند
    ترافیک 1/8 براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نیستند
    منم میام، اما فک نمیکنم بتونیم همدیگه رو ببینیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من فردا صبح میرم مخابرات خرازی، اگر کسی دیگه هم میخواد بیاد یه ساعت بگه، سعی میکنیم با صحبت مشکل رو حل کنم، اگه نشد....
    همونطور که یادتونه با پیگیریهای دوستان شبانه رایگان فعال شد، الان میخوان شبانه رو بردارن، در حالیکه سرویس هم نامحدود نیست!!
    یعنی یه چیز عجیب غریبی میخوان از adsl درست کنن!

اونطوری که متوجه شدم، میخوان حجم بیشتری رو یکجا بدن، 20گیگ بدن (تازه به کسانی که خط و اشتراک همنام باشه) و شبانه رو بردارن، در حالیکه اگر کسی 60روز شبی 500مگ هم دریافت کنه میشه 30گیگ که با ماهی 3گیگ جمع بشه میشه 36گیگ در 2ماه، الان اینا میخوان 20گیگ بدن، برای شب وروز، الان پارس آنلاین شبها با 128اسمی یا 1مگ حقیقی اکثراً همه 1 تا 2گیگ دریافت دارن( پارس آنلاین ماهیانه 4 گیگ میده)

پس ، (2*4) + (30*2)*1= 68 گیگ یعنی یک کاربر پارس آنلاین با سرعت 128اسمی در طول 2ماه میتونه حدود 70 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشه در حالیکه با سرویس جدید مخابرات که تمام کاربران رو پوشش میده شما در طول 2ماه میتونی 20گیگ تبادل داشته باشی، تازه هنوز هم قیمت مشخص نیست!

و 1مگ اسمی یا 2مگ حقیقی بعضاً تا 4گیگ و200مگ بعضی شبها دانلود دارن! در pars online (من چون خودم توی شهر دیگه پارس آنلاین رو تست کردم ،این شرکت رو مثال زدم شاید isp بهترش هم باشه)

دقیقتر اینکه سرعت رو پایین میارن، شبانه رو برمیدارن!پولش رو قبض میاد

در کل 20گیگ میدن، با سرعت 128اسمی یا 1مگ واقعی برای 2ماه=سوء استفاده از کاربران

سرعت کمتر اجباری (برای کسانی که قبلاً سرعت 1مگ اسمی داشتن)
    ترافیک بسیار کمتر (نزدیک به 1/3) تازه براي متقاضياني كه مالك خط تلفن هستند
    ترافیک 1/8 براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نیستند
    دوست عزیز شما این 20 گیگ رو با شبانه مقایسه نکن ...
    اینا دارن میگن حداگثر سقفی که ما می تونیم در طول دو ماه استفاده کنیم 20 گیگ هست و بیشتر نمی تونیم استفاده کنیم و به ازای هر گیگ هم باید 2500 بودیم پس هیچ چیز رایگانی این وسط نیست و به ازای هر بایتی که مصرف می کنیم باید پول بدیم .اسم نامحدود هم نمیشه روش گذاشت چون نامحدود میگه تو هر چقدر خواستی مصرف کن و فقط یه مقداری به عنوان اشتراک ماهیانه پرداخت کن اما اینا دارن میگن آخر ماه باید هزینه پرداخت کنی که تک تک کیلوبایتی که مصرف شده هست رو بابتش پول بدی یعنی یه چیز عجیب و غریبی که من تا حالا ندیده بودم !
    در ضمن با حرف چیزی درست بشو نیست و فکر نکنم به نتیجه برسیم ولی خب باید اعتراضمون رو اعلام کنیم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخه این دیگه چه نوعشه؟؟؟!؟ توی کل ایران مخابراتها مثل مخابرات خراسان یا زنجان سرویس محدود میدن، با شبانه
    یا سرویس نامحدود با سرعتهای مختلف،

با این حساب یعنی فقط زورگویی به کاربران! من الان مثلاً میخوام از صبانت adsl بگیرم، عجب گیری کردیم،
    مسخره ها،
    نامردم فردا یه چیزی درست حسابی بهشون نگم

اونوقت قیمت، 1کیلو دانلود چنده؟ به خدا اینا باید میوه فروش میشدن،
    Last edited by maziarb; 03-08-2011 at 23:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجا رو ببینید!

با سلام خدمت مشترکین عزیزسرویس ADSL

ارائه سرویس با شرایط ویژه و کاملا استثنایی
    پرداخت با قبض تلفن !
    شروع : 10/ 05/90

برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید :
    [/URL]

پس از ثبت نام وگرفتن کد رهگیری ، چند روز دیگر به قسمت رزرو مراجعه کنید.
    امکان واگذاری در فاز اول فقط به مشترکین محترم شهر اصفهان می باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینترنت پرسرعت بدون نیاز به پرداخت هزینه اولیه - مخابرات اصفهان.:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by maziarb; 03-08-2011 at 23:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ضرر واقعی یعنی همین دیگه ... اگه 128 اسمی بدند و تا 1 مگ سرعت داشته باشیم ماهی 10 گیگ می تونیم مصرف داشته باشیم و میشه معادل 25000 تومان یعنی پولی که قبلا ما بابت 1 مگ اسمی با محدودیت حجمی 3 گیگ و شبانه رایگان پرداخت می کردیم و تا شبی 2 گیگ ه مدانلود داشتیم، تازه 2000 تومان هم گرونتر و بدون هیچ گونه حجم رایگان ... حالا تازه برای ما خوبه که با دزدی های مخابرات اشنا هستیم اون بدبختی که میاد برای اولین بار اینترنت پر سرعت رو تجربه می کنه ذوق زده میشه و پشت سر هم دانلود میکنه و بعد می بینه که 50000 تومان آخر ماه براش هزینه برداشته! و این میشه یه سود هنگفت برای برادران و خواهران دزد مخابرات در اولین مرحله ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو رو خدا ببین شرایط ویژه به نظرشون چیه!!

ارائه سرویس با شرایط ویژه و کاملا استثنایی
    پرداخت با قبض تلفن !
    پس الان 50تا isp هست مردم با کارت بانکی پرداخت میکنن خیلی سخته!! اتفاقاً راحتتره چون لازم نیست کلی پول رو یکجا بدی، قبض تلفن جدا ، adsl هم جدا، خدمات ویژه!

تا 1-2روز دیگه تبدیل به گرانترین isp ایران میشه
    Last edited by maziarb; 03-08-2011 at 23:53.

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

عجب مصیبتی شد
    من احساس خوبی نسبت به این کارشون ندارم!

شبانه رایگان پکید؟!

12. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز احساس خوبی نداری ؟ حالا بیا و داشته باش
    همه چی پکید و نابود شد داداش من ...

14. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •