تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 243 از 645 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام...

از sms11 و mir@ عزیز برای پاسخ هاشون ممنونم.

و اما :

هر کس به هر کدوم از سوالا هم بتونه پاسخ بده لطف کرده

نخند که اینطوری جدی حرف میزنم . چون نمیدونم کسانی که باهاشون صحبت میکنم چه شرایط و سن و سالی دارند . مگر نه خارج از اینترنت اصلا اینطوری نیست . اینترنت جوی داره که نمیشه خیلی خودمونی حرف زد چون اطلاعات مبهمه .

بازم ممنون . لطف کردی ...!!

پس روی هم رفته میشه گفت داتک و صبا جفتشون از لحاظ کیفیت خوبن .

فقط این سوال تو ذهنمه که 256 صبا چه محدودیتی برای کاربرای خانگی داره ( محدودیت ترافیک که برای همه هست ) ؟
    صبا محدودیت داونلود داره. انواع محدودیت هم داره. 2گیگ 5 گیگ 10 گیگ 20 گیگ و ... و نامحدود (نامحدودش تقریباً 200 هزار تومان در میاد )

سلام من یک سوال داشتم:
    برای adsl روی قبض تلفن چقدر پول می آید؟
    من از هر کسی قیمت های متفتوت و بالایی شنیدم و می خواستم بدونم واقعا چه مقدار روی قبض تلفن می آید
    هیچی ... هیچ ربطی به قبض تلفن نداره

دوست عزيز شما 128 داري سرعت دانلودت 25 هست ميگي افتضاحه؟!

من متوجه نميشم سرعت دان 128 مگه نبايد 16 تا 20 ( و شايدم تا 25 اينا) باشه؟
    دقت کنید که کیلو بایت بر ثانیه با کیلو بیت بر ثانیه فرق داره. (اولی 8 برابر دومیه)

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

بچه ها میشه یک مودم برای 2 کامپیوتر پیشنهاد بدین!!! به جز asus 604 چون که فعلا 2 ماهه تو بازار پخش نشده ..بازار رضا هم نداره، این 604 معادل دی لینک نداره؟

پشتیبانیش هم هرچند مشکلی رو حل نمی کنه ولی لااقل مودب و متشخص هستند.
    این داتک هم همینه ..بعد از دو هفته تازه واسه من پیک فرستاده . انقدر زنگ زدم بهشون خسته شدم .
    بچه ها اگه کسی خواست از داتک بگیره از خانمی به اسم خانم رضایی نگیره که پدر منو در آورد ، هر وقت زنگ می زدم سر جاش نبود..پیغام می ذاشتم زنگ نمی زد، آخرش هم که پیک فرستاد آدرسو اشتباه نوشته بود ، خلاصه که اگه مطمئن نبودم سرویس داتک خوبه اصلا ازشون نمی گرفتم

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

ویرایش
    تکراری !
    Last edited by akharwarbaz; 12-09-2007 at 19:35.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

جواب دادم عزيزم
    ممنون که جواب دادی
    پس منم به زودی به جمع صبا نتی ها میپیوندم

با تشکر از امیر عزیز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

سلام
    من امروز adsl ام شد...ولی بعد از یه ساعت قطع شد ..هر چی به شرکتم زنگ زدم گفت از اینجا وصله ولی برای من چراغ statius روشن نمیشه ....خواستم ببینم مشکل از کجاست..در ضمن از پارس انلاین گرفتم.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

14

سلام من یک سوال داشتم:
    برای adsl روی قبض تلفن چقدر پول می آید؟
    من از هر کسی قیمت های متفتوت و بالایی شنیدم و می خواستم بدونم واقعا چه مقدار روی قبض تلفن می آید
    دو تا سوال داشتم:

1- مگه 256 به کاربر های خونگی می دن؟

2-ماهی چقدر می دی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها میشه یک مودم برای 2 کامپیوتر پیشنهاد بدین!!! به جز asus 604 چون که فعلا 2 ماهه تو بازار پخش نشده ..بازار رضا هم نداره، این 604 معادل دی لینک نداره؟

این داتک هم همینه ..بعد از دو هفته تازه واسه من پیک فرستاده . انقدر زنگ زدم بهشون خسته شدم .
    بچه ها اگه کسی خواست از داتک بگیره از خانمی به اسم خانم رضایی نگیره که پدر منو در آورد ، هر وقت زنگ می زدم سر جاش نبود..پیغام می ذاشتم زنگ نمی زد، آخرش هم که پیک فرستاد آدرسو اشتباه نوشته بود ، خلاصه که اگه مطمئن نبودم سرویس داتک خوبه اصلا ازشون نمی گرفتم
    والا اینترنت منو یه خانمی به اسم پژمان وصل کرد.خیلی هم سریع کارمو راه انداخت.حالا چرا واسه تو اینقدر طول کشیده نمیدونم
    سلام...

از sms11 و mir@ عزیز برای پاسخ هاشون ممنونم.

و اما :

هر کس به هر کدوم از سوالا هم بتونه پاسخ بده لطف کرده

نخند که اینطوری جدی حرف میزنم . چون نمیدونم کسانی که باهاشون صحبت میکنم چه شرایط و سن و سالی دارند . مگر نه خارج از اینترنت اصلا اینطوری نیست . اینترنت جوی داره که نمیشه خیلی خودمونی حرف زد چون اطلاعات مبهمه .

بازم ممنون . لطف کردی ...!!

پس روی هم رفته میشه گفت داتک و صبا جفتشون از لحاظ کیفیت خوبن .

فقط این سوال تو ذهنمه که 256 صبا چه محدودیتی برای کاربرای خانگی داره ( محدودیت ترافیک که برای همه هست ) ؟
    سلام دوست عزیز .قابلی نداشت.
    به غیر از محدودیت ترافیکی فکر نمیکنم برای کاربر خانگی محدودیتی داشته باشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من ديروز ADSL ام وصل شد .(داتك 256) .
    البته بعد يه ماه كه تقريبا يك روز در ميون بهشون زنگ ميزدم.
    الآن داره با27 dl ميكنه و هيچ مشكل خاصي هم ندارم (فعلا) .
    اگه سوالي هست مپرسين در خدمتم.!
    چند تا سوال دارم.دوست دارم راست و حسینی جواب بدی
    1- 256 قبلا به کاربرای خانگی نمیدادن.میخواستم بدونم جدیدا میدن یا اینکه توی داتک یا توی مخابرات پارتی داشتی که بهت 256 دادن( خواهش میکنم میکنم صادقانه جواب بدم.چون من یک ماه هست که میخوام 256 بگیرم اما هنوز به خود داتک زنگ نزدم.)
    2-داتک دو نوع ای دی اس ال 256 میده یه نوع 24 تومنی و یه نوع 38-37 تومنی.تو کدومشو گرفتی؟هر کدومو خواستی باید بهشون بگی؟
    3-روی مودم من که ایسوس هست نوشته که سرعت اینترنت با حداکثر سرعت 24 مگ رو قبول میکنه.میخواستم بدونم برای 256 مودم باید عوض بشه؟
    ازت خواهش میکنم جواب سوال اولمو صادقانه بگی.چون اگه به کاربرای معمولی 256 نمیدن ما خودمونو علاف نکنیم. و با همین 128 بسوزیم و بسازیم.اگه هر چه زودتر جوابو بدی ممنون میشم.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

چند تا سوال دارم.دوست دارم راست و حسینی جواب بدی
    1- 256 قبلا به کاربرای خانگی نمیدادن.میخواستم بدونم جدیدا میدن یا اینکه توی داتک یا توی مخابرات پارتی داشتی که بهت 256 دادن( خواهش میکنم میکنم صادقانه جواب بدم.چون من یک ماه هست که میخوام 256 بگیرم اما هنوز به خود داتک زنگ نزدم.)
    2-داتک دو نوع ای دی اس ال 256 میده یه نوع 24 تومنی و یه نوع 38-37 تومنی.تو کدومشو گرفتی؟هر کدومو خواستی باید بهشون بگی؟
    3-روی مودم من که ایسوس هست نوشته که سرعت اینترنت با حداکثر سرعت 24 مگ رو قبول میکنه.میخواستم بدونم برای 256 مودم باید عوض بشه؟
    ازت خواهش میکنم جواب سوال اولمو صادقانه بگی.چون اگه به کاربرای معمولی 256 نمیدن ما خودمونو علاف نکنیم. و با همین 128 بسوزیم و بسازیم.اگه هر چه زودتر جوابو بدی ممنون میشم.
    دوست من:
    1) بله 128 بالاتر نمي دن ولي هر چيزي يه راهي داره ، بهترين كار كه همه مي كنن و خود داتك هم كاري نداره( اصلا خودشون اين پيشنهاد رو به من دادن) اينه كه اگه از فك و فاميل يا كسي شركتي خصوصي كه تو روزنامه آگهي زده باشه داشته باشه پيدا كني ، بگي من همون شركتم ولي تلفن خونه رو بدي! ****ولي جون من زياد به كسي نگين ، پخش ميشه مخابرات مي فهمه ما رم از نون خوردن ميندازي******
    2)والا نمي دونم برادرم گرفت
    3)24 مگ كه خيلي زياده اين 256 بيت مگه نيست؟
    Last edited by dsa; 12-09-2007 at 22:59.

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام...

1) بله 128 بالاتر نمي دن ولي هر چيزي يه راهي داره ، بهترين كار كه همه مي كنن و خود داتك هم كاري نداره( اصلا خودشون اين پيشنهاد رو به من دادن) اينه كه اگه از فك و فاميل يا كسي شركتي خصوصي كه تو روزنامه آگهي زده باشه داشته باشه پيدا كني ، بگي من همون شركتم ولي تلفن خونه رو بدي! ****ولي جون من زياد به كسي نگين ، پخش ميشه مخابرات مي فهمه ما رم از نون خوردن ميندازي******
    چه جالب اتفاقا من یه چیزی تو مایه های همین فکرو کرده بودم ولی فکر نمیکردم اونا باهام را بیان و به این راحتی مخابراتو بپیچونن .

ممنون . پس ایدم درست بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •