تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 500 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

فرق مک بوک با مک بوک پرو چیه؟
    به نظر شما می تونم هم زمان با مکینتاش از ویندوز هم استفاده کنم ایا اپل همون بازده رو برای ویندوز می ده؟
    اصلا چه مدل هایی ویندوز می خورن؟
    سلام و عرض تبریک بابت عضویت
    مک بوک در حال حاظر مدل MC516 هست که رنگ سفید داره و حالتی نمادین باری اپل داره، مک بوک پرو ها نقره ای رنگ هستند و کانفیگ های مختلفی دارند.
    چرا که نه؟ نصب ویندوز یکی از قابلیت های دیفالت اپل هست و هیچ فرقی بین مدلها نیست. هیچ تفاوتی هم در ویندوز با بقیه لپ تاپ ها نداره بلکه سر تر هم هست.
    همه ی مدلهای اپل همه جور ویندوزی روشون نصب میشه.
    موفق باشی 

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز mc373 خریدم. البته شنبه تحویل میگیرم. 2600 شد.

یه کول پد که مثل یخ خشک میمونه هم واسش گرفتم 55 تومن.

ihome هم گرفتم 65 تومن.

مجیک موس رو گذاشتم شنبه بگیرم.

میدونم به این تاپیک ربطی نداره اما به نظر شما یه هارد اکسترنال WD هم بگیرم ؟؟ لازمه؟ ( یه مدل داره مخصوص مک)
    مبارکه از کجا خریدی؟
    اون هارد اکسترنالی که میگی احتمالا Time Capsule محصول اپل هست و با ظرفیت ۱،۲ ترا عرضه میشه، برای بک آپ گرفتن مجبوری که یه هارد اکسترنال داشته باشی پس لازمه که بخری ، تایم کپسول رو چقدر بهت قیمت داد منم میخوام بخرم.

3. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام و عرض تبریک بابت عضویت
    مک بوک در حال حاظر مدل MC516 هست که رنگ سفید داره و حالتی نمادین باری اپل داره، مک بوک پرو ها نقره ای رنگ هستند و کانفیگ های مختلفی دارند.
    چرا که نه؟ نصب ویندوز یکی از قابلیت های دیفالت اپل هست و هیچ فرقی بین مدلها نیست. هیچ تفاوتی هم در ویندوز با بقیه لپ تاپ ها نداره بلکه سر تر هم هست.
    همه ی مدلهای اپل همه جور ویندوزی روشون نصب میشه.
    موفق باشی
    مرسی دوست عزیز

5. این کاربر از alia0a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

خواهش میکنم قابلی نداشت ولی این پست شما اسپم حساب میشه، برای تشکر کافیه از دکمه ی تشکر در پایین هر پست استفاده کنی.
    بالاخره عضو جدیدی دیگه چیکار میشه کرد
    موفق باشی

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مبارکه از کجا خریدی؟
    اون هارد اکسترنالی که میگی احتمالا Time Capsule محصول اپل هست و با ظرفیت ۱،۲ ترا عرضه میشه، برای بک آپ گرفتن مجبوری که یه هارد اکسترنال داشته باشی پس لازمه که بخری ، تایم کپسول رو چقدر بهت قیمت داد منم میخوام بخرم.
    سلام دوست عزیز

نه Time Capsule نیست.

Western Digital که مخصوص مک زده و 500GB هست. قیمت هم 130 تومن.

پس وقعآ لازمه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نه Time Capsule نیست.

Western Digital که مخصوص مک زده و 500GB هست. قیمت هم 130 تومن.

پس وقعآ لازمه؟
    اوووو
    تایم کپسول اپل یه چیز دیگه است ولی هیچ‌فرقی نداره شما از هر برندی استفاده کنی جواب میده.
    اگه میخوای از مکینتاشت بک آپ بگیری اونم با ماشین زمان حتما باید یه هارد اکسترنال باشه!
    به نظر من اگه زیاد تفاوت قیمت نداره تایم کپسول بگیر! (متاسفانه قیمتا دستم نیس که بیشتر راهنماییت کنم)

9. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز mc373 خریدم. البته شنبه تحویل میگیرم. 2600 شد.

یه کول پد که مثل یخ خشک میمونه هم واسش گرفتم 55 تومن.

ihome هم گرفتم 65 تومن.

مجیک موس رو گذاشتم شنبه بگیرم.

میدونم به این تاپیک ربطی نداره اما به نظر شما یه هارد اکسترنال WD هم بگیرم ؟؟ لازمه؟ ( یه مدل داره مخصوص مک)
    آقا مبارکه ، امیدوارم سالها به خوبی همراهیت کنه و ازش لذت ببری
    اگر اشتباه نکنم شما خنک کننده از نوع heat defence panel رو گرفتین که از ترکیبات سولفات سدیم بهره میبره و نیازی به شارژ باطری هم نداره ، ببینید همینه تصویرش:

لطفن پس از استفاده حتمن راهنمایی کنید آیا تأثیرش مثبت هست و ارزش داره خریدنش ؟؟

ihome خیلی عالیه من ازش راضی ام ، ولی در مورد مجیک موس بچه هایی که استفاده کرده اند بالاتفاق نظر مثبتی ندارند و زیاد اذیت می کنه

اگر اطلاعاتی داری که باهاشون زیاد کار می کنی و اگر دوست نداری از دستشون بدی چرا که نه ، حتمن هارد اکسترنال بگیر ، به خصوص با استفاده از تایم ماشین دوبرابر از داشتن اون لذت می بری قیمتش هم که خیلی مناسبه اما اگر لطف کنی تصویر اون رو هم اینجا قرار بدی خیلی دستت درد نکنه ( ببینیم فروشنده منظورش از مخصوص برای اپل چی بوده )

از اسپک خبر داری؟ این فروشنده اگر داشته باشه بی زحمت اطلاع بده

به نظر من اگه زیاد تفاوت قیمت نداره تایم کپسول بگیر!
    چرا دوست عزیز تفاوت قیمت آشکاره ، تایم کپسول ۱ ترا ۵۰۰ هزار تومن و ۲ ترا ۶۰۰ هزار تومن

11. این کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

13

فرق مک بوک با مک بوک پرو چیه؟
    به نظر شما می تونم هم زمان با مکینتاش از ویندوز هم استفاده کنم ایا اپل همون بازده رو برای ویندوز می ده؟
    اصلا چه مدل هایی ویندوز می خورن؟
    همانطور که دوست عزیزمان شاهین عزیز توضیح داد با استفاده از bootcamp مک براحتی می توانید برای ویندوز پارتیشن تعریف کنید و با vmware در محیط مک ویندوز را اجرا نمایید و چقدر هم لذتبخش است اما برای کارهای دم دستی.
    برای کارهای سنگین زیاد روی این قابلیت حساب باز نکنید زیرا داغ شدن چیزیست که زیاد میرود روی اعصابتان و از طرفی برای سیستم هم مضر است و کند شدن هم محسوس است و مطمئنن همان بازده سیستم عامل ویندوز را نباید توقع داشته باشید.

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا مبارکه ، امیدوارم سالها به خوبی همراهیت کنه و ازش لذت ببری
    ممنون دوست عزیزم..لطف داری شما

اگر اشتباه نکنم شما خنک کننده از نوع heat defence panel رو گرفتین که از ترکیبات سولفات سدیم بهره میبره و نیازی به شارژ باطری هم نداره
    بله دقیقآ همین مدله

لطفن پس از استفاده حتمن راهنمایی کنید آیا تأثیرش مثبت هست و ارزش داره خریدنش ؟؟
    چشم بعد از استفاده حتمآ تو همین فروم اعلام میکنم

اگر اطلاعاتی داری که باهاشون زیاد کار می کنی و اگر دوست نداری از دستشون بدی چرا که نه ، حتمن هارد اکسترنال بگیر ، به خصوص با استفاده از تایم ماشین دوبرابر از داشتن اون لذت می بری قیمتش هم که خیلی مناسبه اما اگر لطف کنی تصویر اون رو هم اینجا قرار بدی خیلی دستت درد نکنه ( ببینیم فروشنده منظورش از مخصوص برای اپل چی بوده )
    فروشنده نگفت. اصلآ نمیدونست هچین چیزی داره! من قبلآ از روزبه شنیده بودم که همچیم مدلی هست. روی جعبه هم نوشته:

میبینید که نوشته شده : pure performance for mac

از اسپک خبر داری؟ این فروشنده اگر داشته باشه بی زحمت اطلاع بده
    والا من در اصفهان اسپک پیدا نکردم واسه همین از سایت ایفون سفارش دادم(که البته هنوز جواب ایمیلم رو ندادن!)

ممنون از راهنماییت

14. این کاربر از kooshai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

چرا دوست عزیز تفاوت قیمت آشکاره ، تایم کپسول ۱ ترا ۵۰۰ هزار تومن و ۲ ترا ۶۰۰ هزار تومن
    پس تایم کپسول خیلی گرونه و اصلا ارزش نداره.
    اما در مورد بازده ویندوز : بازده ویندوز نسبت به مکینتاش کمتره ولی نسبت به ویندوز روی سایر لپ تاپ ها هیچ کم و کسری نداره! غیر از اینه؟

16. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •