تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 243 از 410 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

عکسی از پنل جدید :

من نگفتم شبانه همه رو حذف کردن گفتم مشترکین جدید ساعت رایگان ندارن ولی اپراتور محترم اشاره ای به این نکرد که از چه تاریخی به بعد جدید محسوب میشن! فرضآ شبانه خود من حذف نشده همونطور که تو عکس بالا با کادر قرمز مشخص کردم میزان دانلودم رودر طول یک شب ثبت کرده کادر سبز هم نشون میده که چیزی از حجمم کم نشده. تاریخ گزارش هم مربوط به همین امروزه. نکته جالبش اینجاست که پنل جدید گزارش کارکردها رو انلاین محاسبه و نمایش میده! کافیه شما یک بار مودم رو روشن و خاموش کنید بعد وارد پنل خودتون بشید می بینید که میزان مصرفتون رو دقیقآ تا اخرین زمان تغییر ای پی جدید ثبت کرده.

در مورد دانلود شبانه چیزی که من فهمیدم اینه که دیگه شب ها ای پی چنج نمیشه و سیستم خودش اتوماتیک دانلود شبانه رو لحاظ نمی کنه (طبق عکس بالا).

2. 4 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

7_ ظاهرآ دیگه شب ها ای پی ها چنج نمیشه!

توصیه اخرم و مهم تر از بقیه : دیگه شب ها دانلود نکنید!!!!!!
    1. یعنی واسه دانلود شبانه باید خودمون مودم و خاموش روشن کنیم تا IP عوض شه ؟ ساعت رایگان دو به بعده؟

2. میزان ترافیک باقیمانده و کجا میزنه؟
    3. من 512 ماهی 4 گیگ داشتم چرا تو صفحه اول پنلم زده 512 2 گیگ؟
    Last edited by crazyboys2; 25-06-2013 at 13:35.

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یعنی واسه دانلود شبانه باید خودمون مودم و خاموش روشن کنیم تا IP عوض شه ؟ ساعت رایگان دو به بعده؟
    نه دیگه نیازی به عوض شدن ای پی یا روشن و خاموش کردن مودم نیست ، سیستم جدید یکم هوشمند تر شده! بله فکر کنم همون 2 تا 7 باشه.

5. این کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

قضیه شبانه چی شد؟ من دانلود دارم و بعضا گیم آنلاین میزنیم ... حذف شده؟ یه نفر پرس و جو کنه به F نریم

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه مشکل دیگه دارم من سرویسم 512 4 گیگ (یعنی دوماه 8 گیگ) بوده الان که میرم تو پنلم مثل عکس زیر زده 512 2 گیگ

اما توی قسمت سابقه سرویس ها میرم زده 512 4 گیگ

اگه میشه یکی از دوستان چک کنه بیزحمت بگه سرویسش چیه ماهی چند گیگ؟
    بعد لطف کنه تو این دوتا قسمت هم بگه چند زده مرسی
    Last edited by crazyboys2; 25-06-2013 at 14:59.

9. 2 کاربر از crazyboys2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عکسی از پنل جدید :

من نگفتم شبانه همه رو حذف کردن گفتم مشترکین جدید ساعت رایگان ندارن ولی اپراتور محترم اشاره ای به این نکرد که از چه تاریخی به بعد جدید محسوب میشن! فرضآ شبانه خود من حذف نشده همونطور که تو عکس بالا با کادر قرمز مشخص کردم میزان دانلودم رودر طول یک شب ثبت کرده کادر سبز هم نشون میده که چیزی از حجمم کم نشده. تاریخ گزارش هم مربوط به همین امروزه. نکته جالبش اینجاست که پنل جدید گزارش کارکردها رو انلاین محاسبه و نمایش میده! کافیه شما یک بار مودم رو روشن و خاموش کنید بعد وارد پنل خودتون بشید می بینید که میزان مصرفتون رو دقیقآ تا اخرین زمان تغییر ای پی جدید ثبت کرده.

در مورد دانلود شبانه چیزی که من فهمیدم اینه که دیگه شب ها ای پی چنج نمیشه و سیستم خودش اتوماتیک دانلود شبانه رو لحاظ نمی کنه (طبق عکس بالا).
    پس با این حساب اینها کارشون دقیق تر شده
    فقط مشکل اینجاست که من چون سرویسمو خیلی قبل گرفتم دانلود رایگان شبانه ام از ساعت یک تا 7 بود الان چطوری می شه؟ هنوزم همون یک تا هفته یا عوض شده؟

به نظر می یاد اینها دانلود شبانه ر ا دارن رعایت می کنن شما علتی که نوشتید شبها دانلود نکنید چیه؟

11. 2 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه دیگه نیازی به عوض شدن ای پی یا روشن و خاموش کردن مودم نیست ، سیستم جدید یکم هوشمند تر شده! بله فکر کنم همون 2 تا 7 باشه.
    بلاخره مودم باید خاموش روشن بشه یا اینکه نمیخواد ؟

یه سوال دیگه : چه جوری وارد سایت بشیم . هر چی تایپ میکنم قبول نمیکنه بعد از دوبار امتحان کردن هم میگه دسترسی شما 30 دقیقه مسدود شده . !!

13. این کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من امروز زنگ زدم به 2020 برای این که پسوردمو بگیرم.. ازش پرسیدم که قبلا" برای من ساعت 1 تا 7 رایگان بوده الان چطوری شده گفتش برای همه به طور سراسری 2 تا 7 شده.. و مثل این که در تمام این مدتی که ما فکر می کردیم اینترنت شبانه اش کار نمی کرده در اصل کار می کرده ولی دیگه تغییر آی پی اتفاق نمی افتاده.. طرف گفت به طور اتوماتیک از ساعت 2 شبانه حساب می کنه.. یادم رفت ازش در مورد اون یک بار قطع و وصل شدن بپرسم... لطفا" هر کس زنگ اینو بپرسه
    ولی خودم که حسابمو چک کردم دیدم تمام اون ساعت های دو شب به بعد مقدار مصرف برام رایگان بوده... مثل این که این دوره خیلی دقیق هم کار می کنن
    فکر نمی کنم بحث دزدی و این حرف هاباشه.. سیستمشون خیلی دقیق شده و به روز هم هست.. یعنی اگر کانکت بشید و پنج دقیقه وصل باشید و دانلود کنید اگر دیسانکت کنید مقدار مصرف پنج دقیقه قبل را بهتون نشون می ده....
    حجم مصرف کل ماهانه را هم نشون می ده
    حجم مصرف من تو این مدت خیلی بالا بوده.. تا الان 3.95 گیگ مصرف کردم در صورتی که کل سرویس من چهار گیگیه ( برای دو ماه).. یعنی تمام طول این ماه را اضافه مصرف خواهم داشت...
    خلاصه در هر صورت این سیستمشون خیلی بهتر و دقیق تر شده.. مثل این که طوری هم برنامه ریختن که به صورت اتوماتیک از ساعت 2 شب به بعد مقدار هزینه مصرف را صفر حساب می کنه....
    در مورد اینترنت رایگان شبانه هم که پرسیدم گفت برای هیچ کس شبانه اش حذف نشده....
    ولی برای اطمینان بازم اون مساله قطع نشدن و تغییر آی پی شبانه را بپرسید

15. 5 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه مشکل دیگه دارم من سرویسم 512 4 گیگ (یعنی دوماه 8 گیگ) بوده الان که میرم تو پنلم مثل عکس زیر زده 512 2 گیگ

اما توی قسمت سابقه سرویس ها میرم زده 512 4 گیگ

اگه میشه یکی از دوستان چک کنه بیزحمت بگه سرویسش چیه ماهی چند گیگ؟
    بعد لطف کنه تو این دوتا قسمت هم بگه چند زده مرسی

هزینه سرویس شما ماهانه چقدره؟ هنوز هم این سرویس را می دن؟ من خودم 512 ماهانه دو گیگ دارم می خوام ببینم اگر چهار گیگش می صرفه سرویسمو عوض کنم....

17. 2 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان فقط یک توصیه بهتون می کنم با این سیستم جدید که مخابرات آورده بهتره ساعت دو شب یک بار خودتون دیسکانتک کنید و دوباره کانکت بشید.. فایده این کار اینه که می تونید بعدا" حجم خالص مصرفی اینترنت شبانتون را چک کنید و اگر هزینه ای براش اومده بود را پیگیری کنید.. ولی اگر دیسکانکت نکنید مقدار مصرف و هزینش با مصرف های قبلی حساب می شه و از اونها تفکیک نمی شه.... این سیستم جدید مقدار مصرف را بر اساس زمان کانکت بودن و لحظه دقیق کاکنت شدن نشون می ده.....

19. 3 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •