اینترنت دایل آپ هم گزینه مناسب و مقرون به صرفه ای میباشد!![]()
اینترنت دایل آپ هم گزینه مناسب و مقرون به صرفه ای میباشد!![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم
ما تو داتشگاهمون وایمکس گذاشتند و من میخوام یه وایمکس ایرانسل بگیرم
حالا میخواستم بدونم ایرانسل طرحی مثلا 1 گیگ در ماه داره؟
اگه نداره من چکار کنم که در ماه کم پول بدم؟
مرسی
راستی شبانه رایگان داره؟
دوست من از طرح زیر استفاده کن...
سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه
با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقهمندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.
یه سر به اینجا بزن..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر ساعات رایگان نداره..
دوست عزیز دستت درد نکنه
یه کم متنش دو پهلو است
یعنی من میتونم برم یه وایمکس بگیرم و 1 گیگ توش بریزم و استفاده کنم؟
تا چند روز؟
مطمئنی دیگه نیاز نیست اشتراک ماهانه بدم؟
یه سوال دیگه
من مثلا میتونم 2000 تومنم شارژ کنم و با نرخ آزاد مصرف کنم؟
خواهش میکنم..
نه دیگه اشتراک ماهانه نداره..
- در صورتی که کاربر به مدت ٩٠ روز از سرویس استفاده نکند، سرویس وی به صورت خودکار غیر فعال خواهد شد.
برو به این آدرس هزینه هارم زده.. و توضیحات تکمیلی..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
اگه میخوای بگیری بجنب که تخفیف داره میده ها..
تخفیف ویژه مودم های وایمکس ایرانسل همزمان با ایام مبارک فجر
در ایام پیروزی انقلاب اسلامی، مودم های وایمکس ایرانسل با ۵۰ % تخفیف ویژه در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت؛ بدین ترتیب، در فاصله ۹ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۸۹، شما عزیزان می توانید مودم های Wi-Fi و USB را با بهای تخفیفی ۳۹۹.۵۰۰ ريال خریداری نموده و از خدمات پیشرفته وایمکس ایرانسل بهره مند گردید.
مودم های متنوع وایمکس ایرانسل با قیمت های استثنایی
قیمت تخفیفی ارائه شده برای مودم های وایمکس تنها تا پایان دهه فجر اعتبار دارد؛ پس از اتمام این دوره، قیمتهای جشنواره زمستان اعمال خواهد شد.
آره
حتما
یعنی من پول یه مودم میدم و یه حجم؟
چه خوب
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
راستی یه سوال دیگه
چه شکلی نرخ 128 و 256 یکیه؟
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
من حضوری بخرم یا اینترنتی؟
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
من اصفهانم
یعنی من پول یه مودم میدم و یه حجم؟
بله..
راستی یه سوال دیگه
چه شکلی نرخ 128 و 256 یکیه؟
بله اینجور که نوشته یکس هست..
من حضوری بخرم یا اینترنتی؟
تماس بگیر 707 از ایرانسل رایگان هست شاید 10 دقیقه تا یک ربع منتظر بمونی..
جدیدا نمیدونم بچه ها میگن مثل اینکه یه فرقایی کرده..
من خودم ساعت 10 صبح اینترنتی ثبت نام کردم 11 پولشو واریز کردم.. ساعت 21 اومدن مودم رو نصب کردن.. 11:30 هم حسابم فعال شد..
تقریبا کل پروسش 12 ساعت طول کشید.. البته منطقه با منطقه بسته به شلوغی فرق داره..
من برج 8 گرفتم و غیر از یسری بازی که BM635 سرم در آورد و با تعویض با BM632W کاملا مشکلاتم حل شدن.. و خیلی رازی هستم..
حتی از ADSL هم بهتر هست بنظر من البته چون اینجا "تهران" واقعا کیفیت ارائه خدمات پایین هست
افت سرعت های شدید و زیاد و قطعی..
ولی خدا رو شکر حداقل فعلا وایمکس کیفیت خدماتش خوبه.. انشالله که روز به روز هم بهتر شه شبکش هم بیشتر توسعه بده..
-
من اصفهانم؟
حتما با 707 اول تماس بگیر..
موفق باشی..
تایید میشه.نوشته شده توسط farzin1986;5829242[COLOR=Silver
البته فکر کنم شما در حالت بریج از bm635 استفاده میکردید. چون اگر بصورت route باشه دیگه دیسکانت نمیشه و اگر بشه خودش سریع و اتومات وصل میشه.الان من باهاش مشکلی ندارم.حس adsl رو میده.
واقعا کیفیت وایمکس ایرانسل روز بروز بهتر شده توی این یک سالی که دارم استفاده میکنم. مخصوصا اینکه توی محل کارمه و نیازی به دانلود رایگان که ایرانسل نداره، ندارم. ولی برای استفاده خونگی چندان مناسب نیست. چون دانلود رایگان نداره و ممکنه بمرور احساس کنید دارید حجم کم میارید مجبور به گرفتن نامحدود با قیمت بالا بشید چون راه دیگه ای پیش پاتون نمیگذاره.
ثبت نامش هم خیلی خوب شده و پیچیدگی اوائل رو نداره.
Last edited by PC; 04-02-2011 at 13:51.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)