بچه ها یه سینمای خانگی در رنج قیمت 200 تا 250 چه چیزی پیشنهاد میکنید که خیلی هم بی کیفیت نباشه ؟
بچه ها یه سینمای خانگی در رنج قیمت 200 تا 250 چه چیزی پیشنهاد میکنید که خیلی هم بی کیفیت نباشه ؟
متاسفانه تو این رنج سینمای با کیفیتی نمیشه پیدا کرد.مدل htz 180 از شرکت پایونیر با قیمت حدود 280 تومن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بدونم هارد اکسترنال 3.5 اینچی رو(هارد با آداپتور) هم ساپورت میکنه؟
پلير ايني كه شما معرفي كرده ايد يا موارد مشابه(مثل LG LH-775 HTS) امكان ساپورت فرمت هاي مختلف DivX و MKV و زيرنويس فارسي srt را دارند؟معمولا تا 250 تومان نمی تونی سینمای خانگی خوبی بخری که سگ جون باشه
می تونی اینو بخری که بنده پیشنهاد نمی کنم حالا صدا به کنار دوام خوبی تو لنز ندارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميانه شان با پخش از usb چيست؟
خروجي HDMI و FullHD دارند؟
ممنون
مدلش چيه ؟قيمتش در چه حديه؟
مدل نميدونم.
خانه سامسونگ در جمهوري دو مدل جديد آورده خودت برو و از نزديك ببين. من سوال كردم اصلا نميدونست ريژن چي هست! كي ميدونه؟ با كلي سر كله زدن بهشون حالي كردم چيه بعد مثلا مهندسشون اومد گفت شركت نميده كد هاي جديدو! خودت يه بلوري ريژنA بير ببين اجرا ميكنه؟
سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام ممنون میشم کمک کنید..
من قصد خرید سینمای خانگی دارم ولی میخواستم سینمایی بگیرم که ورودی تصویر کامپوننت یا اچ دی ام ای داشته
باشه تا بتونم رسیورو بهش وصل کنم تا اینطوری تصویر ----- تقویت بشه و تصویر فول اچ دی داشته باشم
حالا سوالم اینه که
این کار اصلا عملی هست؟
و هر سینمایی که ورودی تصویر داشته باشه عمل آپ اسکالینگ تصویر و انجام میده یا نه؟
و دیگه اینکه نظرتون درباره سینمای ال جی مدل LH 790 چیه؟
و کلا کیفیت تصویر سینماهای ال جی در مقایسه با پایونیر چطوره؟
ممنون
ما که سر در نیاوردیم از این ریجن ها یکی می گه آقا دستگاه رو بخر خیالی نیست ما برات مولتی می کنیم یه جا می گن اگه مولتی کنی گارانتی می پره خلاصه داستانی داره واسه خودش اینم!!!!
دوستان کیفیت صدای بلند گو های مارک Monitor Audio چطور؟
تا حالا تست کردین؟
و اینکه این برند کجایی هستش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این سینمایی که شما مد نظرت هست یک میلیون قیمت داره.
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
با توجه به صداش بلندگوی گرونی هست.صدای دیسکویی داره.ولی با این پول میتونی بلندگوهای بهتر تهیه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)