تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 428 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

در آغاز فعالیت MR TASH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

کارهای شما دوستان کاملا عالیه و قابل احترام . از همه شما متشکرم که اطلاعات مفید خودتون را رایگان در اختیار دوستان قرار دادین تا از همه انها دانشمندانی بسازید که شایسته و در خور شما باشند و اسم و اورازه انها شما را به شهرت جهانی برساند به امید ساخت بازی های بومی بیشر.

با وجود شما دانشمندان و مهندسان این فن است که کشور ما پیشرفت می کند و کلا خیلی از شما کمال تشکر رو دارم. و از خداوند متعال ارزوی دانشی برای شما دارم که به ساخت و فن اوری یک موتور بومی دست یابید.

2. این کاربر از MR TASH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

پس این Lens flare که دوستمون گفت چیه؟!
    Lens Flare این هست:

توی واقعیت وقتی که توی کادر دوربین های عکاسی و فیلم برداری یه منبع نور قدرتمند مثل خورشید باشه، لنز دوربین باعش میشه همچین افکتی روی تصویر ایجاد بشه که مرکز حرکتش هم همون منبع نور هست.

مثلا لنز فلیر خورشید مثل عکس بالا هست. لنز فلیر لامپ های تنگستن و فلورسنت هم به شکل دیگه ای هست.

شما بهتره بری سراغ یک برنامه طراحی سه بعدی مثل 3Ds MAX اونجا محیط رو طراحی کنی .UDK برای طراحی مناسب نیست
    دوست عزیز این جمله محض غلط هست. لطفا دیگه به کسی این پیشنهاد رو ندین که بچه ها رو گمراه می کنین. تاپیک رو هم یه وقتی بذارین بخونین، 5-4 بار مفسل راجع به این قضیه بحث شده.

ربطی هم به UDK نداره. توی هر انجینی که سیستم Scene Management وجود داره، این کار اشتباه هست. دلایلش رو هم اگه کنجکاوی توی همین تاپیک سرچ کن پیدا می کنی.

من آموزش زبان اصلی یا کتاب آموزشی کاملی برای UDK پیدا نکردم.فیلم های آموزشی هم اگر چه خوب هستند ولی فکر کنم خیلی چیز ها رو ندارند. مثلا نمیگن چطور کاراکتر ها رو برای UDK با استفاده از Bone آماده کنیم یا انیمیشن ها رو بسازیم و به UDK بیاریم. حد اقل من که پیدا نکردم

شما آموزش انگلیسی کاملی سراغ داری که از اول همه چیز رو گفته باشه ؟

متشکرم
    بله. یک منبع وجود داره که میشه گفت همه ی اطلاعات لازم داخلش هست. UDN:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر آموزشی که هر جا پیدا می کنی، چه مقاله، چه کتاب و چه ویدئو، مرجع همه همین سایته.

3 قسمت اصلی داره که سر جمع چند هزار صفحه رو شامل میشه:

UDK Level Creation Home

کد:
    UDK Content Creation Home

کد:
    UDK Programming Home

کد:
    در ضمن توی ویدئو ها هم خیلی از مواردی که فکر می کنی نیست، پوشش داده شده. مثلا همین مورد که مثال زدی توی ویدئو های Geodav و Awesome Allar هست.

تا بعد.

4. 6 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون؛ یه سوال دیگه
    من فیلمهای آموزشی اصلی رو دیدم؛ حالا این فیلمای geodav و Awesome Allar رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
    بازم ممنون آقای tovamohammad

6. این کاربر از alirezapir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با سلام

سیلسین جان همون طور که می بینی اصلا نرسیدم بیام سراغ کد شما. یه کاری کن. دقیق بگو چه کاری می خوای انجام بدی با جزئیات تا روندشو بهت بگم. البته نیای چیزایی که تو پ.خ جواب دادم رو دوباره بپرسی ها. جواب ها تغییری نکرده.

چنتا راه داری. من کلی ترین راهو بهت می گم.

فقط سری اول لازمه این کارو انجام بدی تا کد شما رو هم کامپایل کنه:

برو توی شاخه ی Config و فایل DefaultEngineUDK.ini رو باز کن. بین خطوط 50 تا 60 این تنظیم رو پیدا کن:

;ModEditPackages=MyMod

اول ; رو حذف کن، بعد به جای MuMod اسم پروژت رو قرار بده. بعد فایل رو سیو کن.(اگه تا حالا با ini های آنریل کار نکردی بهت بگم، یادت باشه قبل هر تغییر لازمه UDK بسته باشه. بعد هم تو بیلد های قدیمی این فایل ها ReadOnly هستن که باید قبل تغییر از این حالت خارجشون کنی)

این برای سری اول فقط. از این به بعد هر بار که می خوای کامپایل بگیری کلی ترین راه اینه:

Unreal Frontend رو باز کن. از دکمه های بالا Make رو بزن و تمام. کد کامپایل شد. اینجا اگه دیدی چیزی رو با نارنجی یا قرمز نوشته یعنی توی کدت غلط غلوط اشتی. اشکالاتو برطرف کن و دوباره Make رو بزن. برای تست کدت هم لازمه یه سری کار دیگه انجام بدی که تو آموزشا هست.

یادت باشه راه ساده تر هم برای Make هست ولی همیشه جواب نمیده.

موفق باشید. فعلا.
    سلام -ممنونم یه 5 روزیه که مشکلم رو خودم حل کردم .بحثم سر کنترل انیمیشن توی یو دی کی بود .که تا به حال
    سراغش نرفته بودم ولی این یه هفته ای که واسه کلش وقت گذاشتم واقعا تونستم توش پیشرفت کنم و حتی حسن این کار این بود که تمامی مسائل قبلی رو که به قول شما روزنامه وار خوندم دقیق بخونم خوبه که توستم دانسته هام رو گسترش بدم و یه چیز جدید یاد بگیرم((جان من حال کردین چی جوری پس دادم))

----------------------
    در ضمن واسه کامپایل ساده تر من یه روش دارم . که البته بعضی موقع ها که تعدادش به 30 درصد میرسه کار نمی کنه . اینه: ایجاد یه باگ توی کامپایل مثلا توی همون فایل ini یه پروژه جدید تعریف می کنیم و اسم پوشه رو بهش می دیم اما توی پوشه هیچ چیزی نمی ریزیم اینطوری برنامه مجبور میشه واسه بالا اومدن همیشه کامپایل کنه .واسه من که سرعت کارم رو بالا برد. ولی این رو بگم بعضی موقع ها هم کار نمی کنه ها!
    دوباره سلام

بله؟ ببخشید میشه بگید UDK چه امکاناتی از انجین اصلی رو نداره؟ هر از گاهی می شنویم که یه نفر میاد این جمله رو می گه ولی تا حالا حتی یه نفر هم نگفته این امکاناتی که کم هست چیه.

تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه هنوز فکر می کنید که حق با شماست، به صورت فنی توضیح بدید.

در ضمن با گرافیک GeOW هم میشه توی UDK بازی ساخت. چون ابزار دقیقا همونیه که گیرز رو باهاش ساختن. توی انجین بزرگی مثل آنریل انجین، چیزی که تعیین کنندست طرز استفاده ی طراح از ابزار هست اگه نه توی قدرت ابزارهاش شکی نیست.
    بای.
    من کلا شما رو قبول دارم . ولی به من بگو چرا انریل انجین 3 شده انریل انجین و یو دی کی شده یو دی کی ؟ چرا قیمت انریل انجین یک میلیارده و قیمت یو دی کی چند صد دلار ؟
    به من به عنوان یه کسی که نمی دونه توضیح بده .

سلام
    املای این کلمه رو درست ننوشتید ... درستش Lens flare هست.
    البته مسلما اشتباه تایپی بوده

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

شما بهتره بری سراغ یک برنامه طراحی سه بعدی مثل 3Ds MAX اونجا محیط رو طراحی کنی .UDK برای طراحی مناسب نیست
    درسته کلمه رو اشتباه نوشتم .
    در ضمن شما تا به حال اصلا با یو دی کی محیط ساختی ؟ اتفاقا خیلی بهتر از 3dmax حداقل سرعتش بیشتره .
    تازشم من خودم امروز تو دانشگاه سر یه درسی استاد بهم گفت پروژه بیار با 3dmax که طراحی کل دانشگاهمون باشه گفتم سرعتش پایینه و خیلی طول می کشه udk رو پیشنهاد کردماون هم قبول کرد الان اولین پروژه بدرد بخورم رو که طراحی محیط با udk رو باید برای نمره گرفتن ببرم.داداش من با این می خوام پروژه طراحی دانشگاه تحویل بدم نمیشه چیه؟

من آموزش زبان اصلی یا کتاب آموزشی کاملی برای UDK پیدا نکردم.فیلم های آموزشی هم اگر چه خوب هستند ولی فکر کنم خیلی چیز ها رو ندارند. مثلا نمیگن چطور کاراکتر ها رو برای UDK با استفاده از Bone آماده کنیم یا انیمیشن ها رو بسازیم و به UDK بیاریم. حد اقل من که پیدا نکردم

شما آموزش انگلیسی کاملی سراغ داری که از اول همه چیز رو گفته باشه ؟

متشکرم
    سری کامل کتاب های Mastering unreal engine
    بیش از 100 ساعت فقط فیم اموزشی که واقعا بی انصافیه بگین تمام چیزها توش نیست.
    منابع اطلاعاتی واقعا زیاد توی فروم ها . حداقل الان چند فروم مثل epic و beyond unrel دارن فعالانه توی اموزش و پشتیبانی کار می کنن. نداره چیه ؟ اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
    نه خدایش من نه شما این بچه ها قاضی شما چقدر تحقیق کردی که میای این حرف ها رو میزنی؟
    Last edited by silsin; 01-03-2011 at 20:54.

8. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

در ضمن شما تا به حال اصلا با یو دی کی محیط ساختی ؟ اتفاقا خیلی بهتر از 3dmax حداقل سرعتش بیشتره .
    تازشم من خودم امروز تو دانشگاه سر یه درسی استاد بهم گفت پروژه بیار با 3dmax که طراحی کل دانشگاهمون باشه گفتم سرعتش پایینه و خیلی طول می کشه udk رو پیشنهاد کردماون هم قبول کرد الان اولین پروژه بدرد بخورم رو که طراحی محیط با udk رو باید برای نمره گرفتن ببرم.داداش من با این می خوام پروژه طراحی دانشگاه تحویل بدم نمیشه چیه؟

منابع اطلاعاتی واقعا زیاد توی فروم ها . حداقل الان چند فروم مثل epic و beyond unrel دارن فعالانه توی اموزش و پشتیبانی کار می کنن. نداره چیه ؟ اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
    نه خدایش من نه شما این بچه ها قاضی شما چقدر تحقیق کردی که میای این حرف ها رو میزنی؟
    سلام
    اول از همه عذر خواهی می کنم

۱.خیلی ببخشید ... من هنوز توی UDK محیط نساختم. آخه اصلا فکرشم نمی کردم که بشه ! من هنوز تازه اومدم سراغ UDK و ظاهرا روش های UDK خیلی متفاوت هستند چون اصلا چیزی از جنس مدل سازی های 3Ds MAX و MAYA توش پیدا نکردم. ! کدوم فیلم آموزشی مدل سازی زو یاد داده ؟ geometry_mode ؟ کنجکاوم زود تر ببینمش

۲.من که نگفتم منبع نیست ! گفتم من پیدا نکردم ! برای همین اومدم اینجا پرسیدم قیل میدم از این به بعد تا تو این زمینه حرفه ای نشدم اصلا نظر ندم.

از همگی هم متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
    واقعا ببخشید، من تازه توی این انجمن اومدم ولی با این گفتتون مخالفم،
    همه ی انسانها که مثل شما حرفه ای نیستند
    اینجا جاییه که مشکلاتمون رو به کمک هم حل میکنیم، ایشون که نگفتند منبعی وجود نداره؛ گفتند ((من چیزی پیدا نکردم))
    شما میتونستید به جای اینکه این جمله ها رو بنویسید، یه منبع به ایشون معرفی میکردید،
    یعنی همه باید حرفه ای تحقیق کنن تا بتونن اینجا سوال بپرسن؟!!
    ممنون

11. این کاربر از alirezapir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض Unreal book

Mastering Unreal Technology, Volume I

حرف کتاب شد گفتم زنگ تفریح کتاب های هم در این جا قرار بدم.

Jason Busby, Zak Parrish, «Mastering Unreal Technology, Volume I: Introduction to Level Design with Unreal

Engine 3»
    Sams Publishing | ISBN: 0672322757 | 2009 | File type: PDF | 912 pages | 71.42 mb
    Mastering Unreal Technology, Volume I: Introduction to Level Design with Unreal Engine 3 is your start-to-finish guide to modding and level design with the world’s hottest new gaming engine: Unreal Engine 3. Here’s everything you need to know to jumpstart your skills and create stunning new content and games for consoles and PCs alike! Your authors aren’t just the world’s #1 Unreal game development trainers: They’ve even built the training modules that shipped with Unreal Tournament 3: Limited Collector’s Edition. Now, working with the full cooperation of Unreal Engine 3’s creators, Epic Games, they introduce every facet of game development—from simple level creation to materials, lighting, and terraineven advanced level optimization and streaming

کد:
    کد:
    کد:

Zak Parrish, Jeff Wilson, Mastering Unreal Technology, Volume II: Advanced Level Design Concepts with Unreal Engine 3
    Sams | 2009 | ISBN: 0672329921 | 336 pages | File type: PDF | 65,3 mb
    Mastering Unreal Technology, Volume II: Advanced Level Design Concepts with Unreal Engine 3 is your start-to-finish guide to state-of-the-art Unreal Tournament 3 modding and level design. Here��s everything you need to know to take your game design skills to the next level, creating content with breakthrough depth and interactivity! Your authors aren��t just the world��s #1 Unreal game development trainers: They��ve built the training mods that shipped with Unreal Tournament. Now, working with the full cooperation of Unreal Engine 3��s creators, Epic Games, they introduce innovative, pro-quality techniques you��ll find nowhere else: outstanding solutions for everything from particle effects to physics, materials to cinematics. Packed with tips, hands-on tutorials, and expert insight, Mastering Unreal Technology, Volume II will help you take Unreal Tournament 3 and Unreal Engine 3 to the limitand then blow right by it!

You��ll find expert tips on
    Creating advanced materials that leverage the full power of UnrealEd��s Material Editor
    Bringing levels to life with objects affected by gravity, collisions, and player influence
    Creating fire, smoke, sparks, and more with Unreal Engine 3��s particle effects system
    Building custom user interfaces, including Heads-Up Displays (HUDs) that update constantly
    Using SoundCues to mix, modulate, crossfade, and attenuate sounds
    Generating real-time camera-based effects, including depth of field, motion blur, and color adjustment
    Using post process effects to quickly transform a scene��s look and feel without changing existing materials or textures
    Animating characters and vehicles that move with unprecedented realism
    Creating in-game cinematics that develop your characters and move your story forward

کد:
    کد:
    کد:

خوب اینم لینک کتاب ها دیگه هی نگید منبع نیستا منبع هست. بالا دانلود کنید.

در مورد تحقیق هم دوستان خواهشا رعایت کنید راست می گند بچه ها حدااقل یه جستو جو توی همین تاپیک بزنید.را به را سوال تکراری بیان نکنید.
    Last edited by VGS; 01-03-2011 at 21:22.

13. 3 کاربر از VGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون، فقط کتاب دومی هر سه تا لینکش به قول بچه ها شیلتره!!!
    لینک دیگه ای نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    اول از همه عذر خواهی می کنم

۱.خیلی ببخشید ... من هنوز توی UDK محیط نساختم. آخه اصلا فکرشم نمی کردم که بشه ! من هنوز تازه اومدم سراغ UDK و ظاهرا روش های UDK خیلی متفاوت هستند چون اصلا چیزی از جنس مدل سازی های 3Ds MAX و MAYA توش پیدا نکردم. ! کدوم فیلم آموزشی مدل سازی زو یاد داده ؟ geometry_mode ؟ کنجکاوم زود تر ببینمش

۲.من که نگفتم منبع نیست ! گفتم من پیدا نکردم ! برای همین اومدم اینجا پرسیدم قیل میدم از این به بعد تا تو این زمینه حرفه ای نشدم اصلا نظر ندم.

از همگی هم متشکرم
    ببینم از کی تا حالا شما توی یو دی کی مدل می سازی ؟ یا اصلا نه از کی تاحالا توی انجین های بازی سازی مدل میسازن ؟
    در ضمن ساخت محیط محیط رو توی تمام ویدئو های اولیه یو دی کی به طور کامل توضیح داده.
    حالا من نمی دونم شما منظورت از مدل سازی چیه. بگو ما هم بدونیم .
    در ضمن مگه داریم دعوا می کنیم؟ شما می خوای بحث کنی هیچ وقت نباید حالت تهاجمی به خودت بگیری حتی اگه من هم اشتباه کرده باشم . شما باید با دلیل بهم بگی نه اینکه بخوای دعوا بیفتی . اگه خوشت میاد از دعوا من سابقه دارم وگرنه من دارم اروم و منطقی باهات حرف میزنم شما هم همین جور باش.

واقعا ببخشید، من تازه توی این انجمن اومدم ولی با این گفتتون مخالفم،
    همه ی انسانها که مثل شما حرفه ای نیستند
    اینجا جاییه که مشکلاتمون رو به کمک هم حل میکنیم، ایشون که نگفتند منبعی وجود نداره؛ گفتند ((من چیزی پیدا نکردم))
    شما میتونستید به جای اینکه این جمله ها رو بنویسید، یه منبع به ایشون معرفی میکردید،
    یعنی همه باید حرفه ای تحقیق کنن تا بتونن اینجا سوال بپرسن؟!!
    ممنون
    نه نه . عزیز من اشتباه نکن . فرافکنی با واقعیت خیلی فرق داره . فکر کن اصلا من هیچ کسی رو مثال نمی زنم . فکر می کنی اگه من همین حرفها رو برم توی اپیک بزنم /من نه تو خودت فکر کن اونا چیکار می کنن؟
    در ضمن مشکل با چیزهای دیگه فرق می کنه . شما توی نرم افزار مشکل داری بگو بروی چشم جوابت رو هم می دیم اما اگه می خوای یه چیزی دوروغ رو به این نرم افزار ببندی که چی مثلا فلان کار رو نمی تونه بکنه و فلان ضعف رو داره .بقیه رو نمی دونم من اصلا به اون پست نگاه نمی کنم این دقیقا همون عکس العملیه که خارجی ها توی فروم اپیک نسبت به این جور سوال ها کردن . در ضمن یادم بنداز قشنگ عکس العمل اونها رو زنده بهت نشون بدم.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سیلسین جان از شما دوستانه خواهش می کنم که دیگه به کسی نگو نظر نده یا چیزی. اینجا یه فروم هست و اصلا فلسفه ی وجودی فروم یعنی بحث و گفتگو.

فقط خواهشی که از دوستان دارم، اینه که سعی کنید اگه از چیزی مطمئن نیستید، به دیگران پیشنهادش ندید چون به راحتی می تونین چند نفر رو گمراه کنید. اگه نه هر سوالی که بپرسید، بالاخره جواب داده می شه. کسی نمی تونه بهتون بگه نظر ندین یا سوال نپرسین.

یه توصیه هم بهتون بکنم، دوستانی که جدیدتر داخل تاپیک شدن، یه وقتی بذارید و تاپیک رو کامل بخونید. می دونم طول میکشه ولی اولین و بزرگترین سودش برای خودتونه. اینو به تجربه عرض می کنم.

در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

-----

راستی جناب rostamiani، فکر کنم این پست از دستتون در رفته. یه نگاهش بکن. آخرش هم ویدئو های خاص این مورد رو اسم بردم.

کد:
    موفق باشید.
    Last edited by tovamohammad; 01-03-2011 at 21:42.

17. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •