تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 253 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

امروز اتفاقي به اين سايت برخورد كردم. به نظرتون ميرزه اينقدر هزينه كنيم واسه محافظ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از حدود 3 4 ماه اين محافظ فابريك داره خراب ميشه. روش خراب و زبر شده. به نظرتون برم دنبال مارك خاص يا هر چي شد بگيرم؟ ميخوام مثل ايني كه روشه بعد از يه مدت روش زبر نشه
    ببین توی این سایت گفته اینها ضد خش هست
    نگفته که روی تاچ چه اثری داره!٬!

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوب واسه گوشی شما چه اروری میده ؟!
    یه کم بیشتر توضیح بدید شاید بتونیم کمک کنیم!(راستی توی آی آر تی سی هم یه سوالی بکنید بد نیست)
    دوست عزیز گفتم که وقتی که از گوشی دیگه ای فایلی میخوام بگیرم گوشی طرف faild می شه یعنی وقتی که شروع به فرستادن می کنه fail می شه
    اصلا خوشم نی یاد ریست کنم ...
    راستی یه سوال دیگه من هرچی گوشی زیر و رو کردم جایی پیدا نکردم که تنظیم می کردیم که فایل دریافتی بریزه تو مموری

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ببین توی این سایت گفته اینها ضد خش هست
    نگفته که روی تاچ چه اثری داره!٬!
    نه. گفته كه هم ضد خش هست هم مناسب براي تاچ اسكرين. چون هم روي گوشي آيفون و هم پشت گوشي نصب كردن. حالا ايناش مهم نيست چون قضيه بحث روي اين محصول نيست.
    من تاحالا گوشي تاچ نداشتم و تاحالا محافظ ال سي دي نگرفتم. ميخوام در كل بدونم
    محافظ با قيمت 1000 تومن هست با اين قيمت تو سايت هم هست. ايا به حال من فرق مي كنه كه از كدوم بگيرم؟ البته نمي خوام زود خراب بشه و ميخوام جنس خوبي داشته باشه. دوستاني كه تجربه خريد و كار با گوشي هاي تاچ به مدت طولاني دارن ممنون ميشم بگن محافظ خوبي كه خريدن و ازش راضي بودن چي بوده؟ ايا مارك خاصي داشته يا ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

دوست عزیز این محافظ ها فقط چیت تولید می کنه و مارک خاصی نداره من از روزی پی 990 اومد تا حالا بالای 10 تا گوشی تاچ داشتم و همیشه هم از همین چینیا میگرفتم و هیچ مشکلی هم نداره تقریبا با 8 ساعت کار در روز که من باهاش اتجام میدم حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه ولی اگه کسی بهت گفت این مارک مثلا ژاپنی هست باور نکنن چون واسه کشورهای داپیگه نمی ارزه این خورده ریزارو بزنن

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه
    ببخشید منظورتون اینه که بعد از ۳ماه خراب میشه؟!

سال نو مبارک

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه. گفته كه هم ضد خش هست هم مناسب براي تاچ اسكرين. چون هم روي گوشي آيفون و هم پشت گوشي نصب كردن. حالا ايناش مهم نيست چون قضيه بحث روي اين محصول نيست.
    من تاحالا گوشي تاچ نداشتم و تاحالا محافظ ال سي دي نگرفتم. ميخوام در كل بدونم
    محافظ با قيمت 1000 تومن هست با اين قيمت تو سايت هم هست. ايا به حال من فرق مي كنه كه از كدوم بگيرم؟ البته نمي خوام زود خراب بشه و ميخوام جنس خوبي داشته باشه. دوستاني كه تجربه خريد و كار با گوشي هاي تاچ به مدت طولاني دارن ممنون ميشم بگن محافظ خوبي كه خريدن و ازش راضي بودن چي بوده؟ ايا مارك خاصي داشته يا ....
    دوست عزیز این محافظ ها فقط چیت تولید می کنه و مارک خاصی نداره من از روزی پی 990 اومد تا حالا بالای 10 تا گوشی تاچ داشتم و همیشه هم از همین چینیا میگرفتم و هیچ مشکلی هم نداره تقریبا با 8 ساعت کار در روز که من باهاش اتجام میدم حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه ولی اگه کسی بهت گفت این مارک مثلا ژاپنی هست باور نکنن چون واسه کشورهای داپیگه نمی ارزه این خورده ریزارو بزنن
    ببخشید منظورتون اینه که بعد از ۳ماه خراب میشه؟!

سال نو مبارک
    یه توضیح بدم و اون اینه که این محافظ ها همشون خش میوفتن ولی همه یک جنس نیستن .. بعضی ها روش نوشته که متریال ژاپنی دارند که اون هم خالی بندیه .. چینی هستند که چند نوع داره.. نوع مرغوبشرو من 2 سال پیش 5 تومن خریدم( قیمت اول که فروشنده گفت 16 هزار تومن بود که چونه زدم شد 5 تومن) و نوع دیگش همین ارزونهاست که تو علاالدین الان دارند به قیمت 2 الی 2.5 میفروشن .. از لحاظ کیفیت تفاوت آنچنانی ندارند .. مهمترین فاکتور واسه دوام اینا همون چسبوندن اول هست که اغلب مغازه دارها بد میچسبونن.. اگه بتونی بدون جباب بچسبونی و با دفعه اول هم بچسبونی تا یکسال هم رو گوشی کار میکنه .. این محافظ ها هم که عرض کردم 2 تومن میفروشن رو اگه بگردی باید بتونی با قیمت 1000 تومن پیدا کنی .. من خودم هفته پیش رفتیم علاالدین واسه دوستم چندتاقاب گوشی گرفتم بعد 2 تا محافظ برداشتم گفتم اینم اشانتیون .. فروشنده التماسی گفت دونه ای 1 تومن بهت میدم ببر .. منم 2 تا خریدم 2 تومن و تازه سمنان که بودم 2 تا میخریدم 1500 یعنی دونه ای 750 تومن .. کلا اینا رو گفتم بدونی این محافظ ها اصلا چیز با ارزشی نیستن که بخوای انقدر واسشون هزینه کنی.. نه تکنولوژی بالایی دارند نه قراره کار خاصی بکنند ..فقط قراره چیز نوک تیز رو گوشیت خورد تاچش خط نیوفته.. از همین 1000 تومنی ها بخر قبل چسبوندن هم بهم پیغام بزن لمشو بهت بگم.. موفق باشی.

راستی رفتم توی سایت همون محافظه .. من خودم رشته مهندسی مواد خوندم.. از نظر علمی اون مقایسه که کرده خیلی خالی بندیه !!! مخصوصا اون جمله ی " ترکیبات کریستالی شیمیایی" !! کلاهتون رو سفت بچسبید از سرتون برندارن.
    در بهترین حالت جنس این محافظ مرغوبتره و 2 برابر محافظ معمولی عمر میکنه که شما 2 تا محافظ بخر 2 تومن .. تازه اینی که گفتم خیلی تحویل گرفتم این شرکت clear-coat رو ..
    Last edited by Amin.M.1986; 26-03-2011 at 08:32.

7. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

درمورد محافظ ها من خودم تو کار پلیر هستم و همیشه محافظی که با خوده دستگاه میاد خیلی عالی عمر میکنه و مثل این 1000 تومنی ها سریع خش نمیگیره و عمرش زیاده حالا من سواد مهندسی مواد هم ندارم و نمیدونم چی به چیه ولی هر چی که هست محافظ های اصلی که روی دستگاه هست خیلی بهتره
    البته این شرکتی که گفتید رو من نمیشناسم ولی یه شرکت دیگه بود که تو کار تولید محافظ و کیف برای هندهلد ها هست که خیلی معروفه ولی الان اسمش یادم نیست فکر کنم آلمانی بود

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که وقتی که از گوشی دیگه ای فایلی میخوام بگیرم گوشی طرف faild می شه یعنی وقتی که شروع به فرستادن می کنه fail می شه
    اصلا خوشم نی یاد ریست کنم ...
    راستی یه سوال دیگه من هرچی گوشی زیر و رو کردم جایی پیدا نکردم که تنظیم می کردیم که فایل دریافتی بریزه تو مموری
    کسی نبود دست مارم بگیره
    دوستان پیش کسوت

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

کسی نبود دست مارم بگیره
    دوستان پیش کسوت
    سلام به دوست عزیزم
    برای گرفتن بلوتوث در مموری باید بری توی وایرلس منیجر بعد قسمت بلوتوث ستینگ بعدش توی منو رو باز کن بالا نوشته MS Setting توی ان TAB های پایین آخرش نوشته FTP اونجا کلیک کن میتونی مکان دریافت خودتو تنظیم کنی

12. این کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام به دوست عزیزم
    برای گرفتن بلوتوث در مموری باید بری توی وایرلس منیجر بعد قسمت بلوتوث ستینگ بعدش توی منو رو باز کن بالا نوشته MS Setting توی ان TAB های پایین آخرش نوشته FTP اونجا کلیک کن میتونی مکان دریافت خودتو تنظیم کنی
    آره هست ولی تا اونجایی که من میدونم کار نمیکنه

14. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •