تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 370 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون ، آره برای کار گرافیکی می خوام..
    بین سری f سونی و n61jq ایسوس گیج شدم...
    ایسوس فکر کنم کارت گرافیکش بهتره و usb3 و مانیتور led داره..
    به جاش سونی .......

خوب انتخاب سختی هست ! حالا حالاها گیج میمونی

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان، بین این چند تا از سونی، به نظرتون کدومش به صرفه تر و برای (فیلم و موزیک و طراحی سه بعدی(کلا طراحی) و اینکه با کلاس باشه) بهتره؟
    Z 112 GX/S
    VPCF127FX/B
    VPCF123FX/B
    VPCF12GFX/B
    VPCF12THX/H
    VPCF12RGX/B

مسلما از بین همه ی اینها سری Z

هارد بسیار سریعی داره.
    سبک ترین نوت بوک در نوع خودش هست و مثلش رو بقیه بلد نیستن بسازند
    کیفیت و جنس بدنه هم بسیار عالی و کربن هست....

اما برای طراحی و فیلم مسلما هرچی صفحه نمایش بزرکتر باشه بهتره.
    از بین مدل های F من VPC F127 رو پیشنهاد میکنم..... قیمت و کانفیگش از بقیه بهتر هست.

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

mk-4th من واقعا ازت ممنونم ... شما و biostar خیلی بهم کمک کردین ... من اگه سوالمو چند بار و چند جا مطرح کردم اصلا منظورم این نبود که خدای نکرده شما اطلاعاتت کمه ... شما کارت خیلی درسته .. مشکل از منه که زیادی وسواس داشتم ... بازم ممنون از کمک تو دوست عزیز و همه دوستان دیگه ...

4. این کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

نه بابا این حرفا چیه؛ حق مسلمته که هرجا هر چی خواستی بپرسی؛ من فقط از این که یکی رو دیدم که از خودم وسواسی تره توی تحقیق تعجب کردم! در هر حال من اینجا کوچیک و شاگرد همه ام!

6. 2 کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خونمون ؟ خونتون ؟

پيش فرض

سلام ملت!
    می گم که من یک لپتاب می خوام! اصرار دارم که cpuش i7 باشه (2.5 GHZ) , رمشم 4 به بالا باشه گرافیکشم خوب باشه (چندان اهل بازی نیستم ولی نمی خوامم وقتی بخوام این کارو بکنم کامپیوتر اذیت کنه در ضمن بعضی مواقعم 3D کار می کنم تفننی) هاردش زیاد برام مهم نیست... 13 یا 15 اینچ باشه خیلی نمی خوام کم مصرف باشه در حد مک بوک ها ولی نمی خوام از حد معمولم پرمصرف تر باشه! نمی خوامم زیاد داغ کنه لپ تاپ برادرم HP هست و یه مقدار باهاش کار می کنی مثل بخاری اتاقو گرم می کنه
    کلا من کارایی که می کنم (با این که استفاده های عادیه!) multitasking قوی ای رو می طلبه!
    یک چیزی که برام خیلی مهمه دوامشه! من لپتاپ قبلیمو 7 سال پیش خریدم اینم قصد دارم حالا حالا ها نگه دارم (حدود 4-5 سال) و برام مهمه اونم تو این مدت کار کنه! (قبلی سال اول باطریش خراب شد!) اه راستی مثلفا قراره دانشجو باشم => سنگین نباشه بهتره
    راستی می خوام optical drive هم داشته باشه ولی اصلا با blueray کاری ندارم! همون CD و DVD خوبه!
    قیمشتم 1.5 تا 2.2 خوبه ولی خوب ترجیحا زیر 2 میلیون! البته اگه اینا تو UK ارزون تره من می تونم از اونجاهام بگیرم یعنی با احتساب قیمشتش در خارج از ایران بین 1.5 تا 2.2 (البته با احتساب مالیات)
    برای این که دقیق تر بگم چی می خوام: سونی وایو سری z خیلی باب میلم بود ولی مشکلش این بود قشنگ 3 میلیون به بالا می شد ضمنا یکی از دوستان می گفت بعد از 2 سال دیگه اوضاعش خراب می شه! مک بوک پرو هم (spring 2010) خوب بود ولی مشکلش این بود که مک بود
    I'm a PC
    Last edited by ALI Kheradmand; 31-08-2010 at 12:25.

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

فرق مدل هاي دو رقمي با سه رقمي سري Z سوني چيه؟
    پيشاپيش ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام

فرق مدل هاي دو رقمي با سه رقمي سري Z سوني چيه؟
    پيشاپيش ممنون.

معمولا مدل های دو رقمی برای اسیا و 3 رقمی برای آمریکا و کانادا هست.

البته مدل های 2 رقمی در اروپا هم عرضه میشوند اما ساخت چین هستند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام ملت!
    می گم که من یک لپتاب می خوام! اصرار دارم که cpuش i7 باشه (2.5 GHZ) , رمشم 4 به بالا باشه گرافیکشم خوب باشه (چندان اهل بازی نیستم ولی نمی خوامم وقتی بخوام این کارو بکنم کامپیوتر اذیت کنه در ضمن بعضی مواقعم 3D کار می کنم تفننی) هاردش زیاد برام مهم نیست... 13 یا 15 اینچ باشه خیلی نمی خوام کم مصرف باشه در حد مک بوک ها ولی نمی خوام از حد معمولم پرمصرف تر باشه! نمی خوامم زیاد داغ کنه لپ تاپ برادرم HP هست و یه مقدار باهاش کار می کنی مثل بخاری اتاقو گرم می کنه
    کلا من کارایی که می کنم (با این که استفاده های عادیه!) multitasking قوی ای رو می طلبه!
    یک چیزی که برام خیلی مهمه دوامشه! من لپتاپ قبلیمو 7 سال پیش خریدم اینم قصد دارم حالا حالا ها نگه دارم (حدود 4-5 سال) و برام مهمه اونم تو این مدت کار کنه! (قبلی سال اول باطریش خراب شد!) اه راستی مثلفا قراره دانشجو باشم => سنگین نباشه بهتره
    راستی می خوام optical drive هم داشته باشه ولی اصلا با blueray کاری ندارم! همون CD و DVD خوبه!
    قیمشتم 1.5 تا 2.2 خوبه ولی خوب ترجیحا زیر 2 میلیون! البته اگه اینا تو UK ارزون تره من می تونم از اونجاهام بگیرم یعنی با احتساب قیمشتش در خارج از ایران بین 1.5 تا 2.2 (البته با احتساب مالیات)
    برای این که دقیق تر بگم چی می خوام: سونی وایو سری z خیلی باب میلم بود ولی مشکلش این بود قشنگ 3 میلیون به بالا می شد ضمنا یکی از دوستان می گفت بعد از 2 سال دیگه اوضاعش خراب می شه! مک بوک پرو هم (spring 2010) خوب بود ولی مشکلش این بود که مک بود
    I'm a PC

پیشنهاد اول و آخر من همون سری Z هست ! ولی نمی دونم رو چه حسابی میگی 2 سال بیشتر دوام نمیاره !
    افرادی چند ساله دارند راضی هستند. مخصوصا سری جدید که از لحاظ کیفی عالیه...

مدل های DELL LATITUDE 6510 و 6410 هم میتونه وسه انتخاب عالی باشند.

این مدل از لنوو هم خیلی خوبه ( یه 10 سالی راحت وست عمر میکنه)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr.blackinblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بر تمامی عزیزان
    اگه امکانش هست مارو هم از نظراتتون بی نصیب نزارید و یه راهنمایی هم به من بکنید.
    پیش پیش ممنون.
    من یک notebook می خوام که بیشتر برای گیم استفاده میکنم البته می خوام cpu cori 7 و گرافیکش هم ati radon 5850 یا ati radon 5870 که ddr5 هست باشه.
    می دونم سخته ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

قیمت دوست عزیز؟ مثلا G73j از ایسوس همونطوره که شما میخوای و واقعا از همه لحاظ غیر از وزن عالیه ولی بالای 2 ملیونه... به طور کلی و خلاصه برای بازی از 1 تا 1.5 ملیون n61jq از ایسوس؛ از 1.5 تا 2 ملیون سری گیم msi مثلا gx640؛ و بالای 2 ملیون مسلما همون g73jh و g51jx از گزینه های مناسب هستند...

14. 2 کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •