16
باز خوبه که من شبا هم با 30 دانلود میکنم.
16
باز خوبه که من شبا هم با 30 دانلود میکنم.
نمیدونم من مشکل دارم یا این شرکت..........استغفرالله.
3روزه که خط من قطع شده.دلیلش هم اینه که ترافیکم تموم شده...درصورتی که شب قبل من 0،56گیگ ترافیک داشتم
زنگ زدم..حضوری رفتم..صحبت کردم..فایده ای نداشت که نداشت..جالبی قضیه اینه که من توی این ماه اصلا چیزی دانلود نکردم
3گیگ ترافیک کجا شد خدا میدونه....
بعداز کلی سروصدا یکیشون گفت برو پسوردتو عوض کن!؟!؟!؟!؟یعنی .........
عزیزان شما بگید من با شرکت پارس و این سرعت چیکار کنم:
ساعت 12:23 ظهر
![]()
اگه همیشه اینجوریه احتمالا پارس آنلاین توی منطقه شما مشکل داره
ببین بقیه شرکتها توی منطقه شما چطورن. سرعت دانلودشون چقدره؟
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
تو رو خدا تفاوت سرعت دانلود و آپلود رو ببینید
سرور کویت:
اینم از سرور khobar
Last edited by Gladiator King; 22-07-2010 at 14:40.
مثلاً اینو ببینید :
یکی از سرورهای کویت که به ما نزدیکه...
اینم سرور منامه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط ...................
یکی از دوستان هم هست تو شهر دزفول : سرعتش شبها 30 تا 40 میشه ولی برای من خوب خوبش 16 تا 21 میشه![]()
Last edited by newahwaz; 22-07-2010 at 15:05.
واقعاً آدم متحیر میشه
البته فکر کنم با کویت که به ما نزدیکتره بهتر میشه فهمید...![]()
سلام
لطفا بگید در حال حاظر کدام ظرکت تز همه بهتره هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت
و لطفا بگید شما که از شاتل و با صبا نت سرعت 128 گرفتید سرعت دانلود شما چقدره هم در روز و هم در شب که رابگان است
یعنی هیچ فرقی بین کسی که 128 گرفته و یا 512 گرفته نیست و سرعت ها یکی است ؟
لطفا تعرفه کامل شاتل و صبانت را اینجا بگذارید
ممنون
خداحافظ
در مورد شرکت واقعا نمیشه خیلی با اطمینان گفت که کدوم بهتره و کدوم بدتر. تو اهواز فعلا از لحاظ دانلود روزانه فکر کنم پارس از بقیه بهتره و دانلود شبانه شاتل. من اکو 512 دارم و این اواخر شبها معمولا با سرعت 50-60 دانلود میکنم، اینجا بیشترین سرعت شبانه واسه شرکتهای دیگه، پارس آنلاین هستش که 30 بوده، تازه تو مناطق مختلف هم متفاوته، مثلا یکی از بچه ها شبانه با 16 دانلود میکنه و یکی دیگه با سرعت 30.
اینم باید بدونی که هیچ اطمینانی نیست که تا 1 ماه دیگه وضع شبانه شاتل اینقدر خوب بمونه. کلا خیلی نمیشه رو سرعت و کیفیت سرعت رایگان شرکتها حساب کرد.
اگه میخوای بین صبا نت و شاتل یکی رو انتخاب کنی فکر کنم شاتل بهتر باشه. بهتره بین شاتل و پارس آنلاین یکی رو انتخاب کنی.
بین 128 و 512 فرق زیاده. درسته که از 128 تا 512 رو روی 512 میبندن ولی سرعت دانلود 512 بیشتره.
تعرفه ها رو بری از تو سایت نگاه کنی خیلی بهتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba-civil; 23-07-2010 at 01:58.
من که سرعتم خیلی خوبه شبا 150 کی دانلود دارم![]()
تصویر دانلود شبانه من در ساعت 2:55 دقیقه:
الان سرعت بین 50-70 هستش، به ندرت از 60 پایین میاد، البته از 100 هم یکی دو بار بالا زد که زود به حدود 60 برگشت.
Last edited by mojtaba-civil; 23-07-2010 at 02:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)