سلام دوستان میخواستم بدونم قیمت مطعلقات و دم وستگاهای همراه پلی استیشن 3که جداگانه خرید چقدره منظورم دسته و کابل نیست وسیله هایی مثل PlayStation Move ودیگر دستگاهای هم مثال این وسیله
با تشکر
سلام دوستان میخواستم بدونم قیمت مطعلقات و دم وستگاهای همراه پلی استیشن 3که جداگانه خرید چقدره منظورم دسته و کابل نیست وسیله هایی مثل PlayStation Move ودیگر دستگاهای هم مثال این وسیله
با تشکر
سلام
PS Move حدودای 100 تومنه.
دیگه وسیله جانبی خاص دیگه ای نداره!
خب برخلاف انتظار ما قیمت 360 داره دوباره میره بالا![]()
1 - قیمت جهانی ps3 slim چقدره ؟ 160 و 320 گیگ ؟
2 - مگه تو دبی نباید قیمت جهانی رعایت بشه ؟ پس چرا اونجا هم ایکس باکس 360 4 گیگ 200 دلار نیست ؟ و بیشتره
دوست عزیز میشه بگی چجوری حساب کردی که گفتی بازی های انحصاری سونی کمه؟
اتفاقا کاملا بر عکس از تظر بازی های انحصاری سونی از مایکروسافت خیلی بهتر عمل کرده. تقریبا میشه گفت اگر آدم ps3 رو برای بازی های انحصاریش بگیره ضرر نکرده. بازی های انحصاری این دستگاه بسیار جالب و متنوع هستش و تعدادشون از ایکس باکس خیلی بیشتره. البته نمیشه کتمان کرد که در مورد بازی های مشترک دو کنسول ایکس باکس کمی بهتر عمل می کته اما تو بحث بازی های انحصاری این کنسول هیچ حرفی نداره جلوی ps3 بزنه ...
باز هم سلام من یک گیم نت راه اندازی کردم دیگه داره از تنوع میفته اخه بعد از اینکه رقیبمون کینکت آورده خیلی از مشتریهامون بد کنکی می کنند من هم گفتم خوب وقشته یک دستی رو سر کسب و کارم بکشم واسه همین گفتم چند تا وسیله جانبی واسه پلی استیشن 3 خودم بگیرم تا شنیدم PlayStation Moveاومده می خواستم بدونم کارایی این وسیله در حد کینکت هستش و میتونه نیاز من رو برطرف کنه و مشتریهامو راضی بکنه یا نه و اینکه وقتی در مورد این وسیله جستجو کردم فهمیدم با خودش چند تا ابزار جانبی دیگه یمخواد مثل فرمان و اسلحه این دیگه قضیش چیه و ایا قبل از این دستگاه وسیله دیگه به بازار اومده واسه پلی استیشن یا نه؟
با تشکر
گفتیم صبر کنیم حالا که قیمت اومد پایین ماه رمضونیه باز هم احتمالا میاد پایین ولی ظاهرا بازار کله شده
بازم منتظر می مونیم ببینیم چی میشه
این خبر برای کسایی که می خوام xbox بخرن خیلی ضد حاله که تایید بشه برای ویندوز 8 دی وی دی های ایکس باکس قابل اجرا هست
کینکت فعلا قطعی شد
دوستان یک راهنمایی ، کمکی ، چیزی بکنید
به نظر شما واسه گیم نت کینکت بهتره بخرم یا PlayStation Move ؟
راستش یکی از رفیقای من توی گیم نتش کینکت گذاشته ولی داره خاک میخوره.
باید تبلیغاتت زیاد باشه تا همه بفهمنن کینکت چیو و چه کارایی ای داره
الان بچه ها تو گیم نتش فقط cod میزنن و ......
ولی اگه کینکتو روش مانور بدی قطعا همه ی بچه های کم سنو سالو مجذوبشون میکنی.چون واقعا برای کسانیکه اولین بارشونه خیلی جذابیت داره
موو هم چون کسی بلد نیست تو دستش بگیره به نظرم بهتره کینکت بخری-درضمن کینکت چیزی دست طرف نمیدی که مثلا خراب بشه و یا .............
در کل کینکت پیشنهاد میشه.حالا یکی بگیر اگه مشتری داشت بیشترش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)