تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 416 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم قیمت مطعلقات و دم وستگاهای همراه پلی استیشن 3که جداگانه خرید چقدره منظورم دسته و کابل نیست وسیله هایی مثل PlayStation Move ودیگر دستگاهای هم مثال این وسیله
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم قیمت مطعلقات و دم وستگاهای همراه پلی استیشن 3که جداگانه خرید چقدره منظورم دسته و کابل نیست وسیله هایی مثل PlayStation Move ودیگر دستگاهای هم مثال این وسیله
    با تشکر
    سلام

PS Move حدودای 100 تومنه.

دیگه وسیله جانبی خاص دیگه ای نداره!

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب برخلاف انتظار ما قیمت 360 داره دوباره میره بالا

4. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1 - قیمت جهانی ps3 slim چقدره ؟ 160 و 320 گیگ ؟
    2 - مگه تو دبی نباید قیمت جهانی رعایت بشه ؟ پس چرا اونجا هم ایکس باکس 360 4 گیگ 200 دلار نیست ؟ و بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

1

1. خیر!
    2. چرا دوست من پشیمون خواهی شد؛ شما فقط داری کنسول رو با بازی های انحصاریش میسنجی.. مگر PS3 چند تا بازی انحصاری داره کلا؟این تعداد از انگشت های دست بیشتر نیست. 360 عم طیف بازی های انحصاریش بیشتره و هم بازی های مولتی پلتفورمش.
    3. برای هر دوی این کنسول ها هم بازی اوریج هست هم کپی؛ شما میتونی با آزادی انتخاب کنی کدوم رو بخری. 360 به صرفه تره.
    4. هر 2 خوب هستند؛ بهتر نداریم!
    5. کپی شدن PS3 ساده هست و تاپیکش رو در همین انجمن داریم.. از 360 بسیار ساده تر هست اما ریختن بازی هاش روی هارد نه کمی پیچیده است.
    6. از روش بلو ری ارجینال و خاموش روشن کردن کنسول برای کپی خور با دانگل استفاده میشد؛ که بعد از اومدن CFW ها برای این کنسول از جمله Kmeaw و Rebug دیگه استفاده نمیشه.
    7. چه ربطی داره دوست من .. یعنی چون آنلاین استفاده نمکنی 360 کنسول بدی هست و باید بفروشیش؟!

در آخر توصیه میکنم هم کنسول و هم کینکت رو فعلا نگه دار وضع بازار درست بشه و PS3 به قیمت واقعی خودش برسه .. اونوقت تصمیم بگیر.
    موفق باشی
    دوست عزیز میشه بگی چجوری حساب کردی که گفتی بازی های انحصاری سونی کمه؟
    اتفاقا کاملا بر عکس از تظر بازی های انحصاری سونی از مایکروسافت خیلی بهتر عمل کرده. تقریبا میشه گفت اگر آدم ps3 رو برای بازی های انحصاریش بگیره ضرر نکرده. بازی های انحصاری این دستگاه بسیار جالب و متنوع هستش و تعدادشون از ایکس باکس خیلی بیشتره. البته نمیشه کتمان کرد که در مورد بازی های مشترک دو کنسول ایکس باکس کمی بهتر عمل می کته اما تو بحث بازی های انحصاری این کنسول هیچ حرفی نداره جلوی ps3 بزنه ...

7. 3 کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

PS Move حدودای 100 تومنه.

دیگه وسیله جانبی خاص دیگه ای نداره!
    باز هم سلام من یک گیم نت راه اندازی کردم دیگه داره از تنوع میفته اخه بعد از اینکه رقیبمون کینکت آورده خیلی از مشتریهامون بد کنکی می کنند من هم گفتم خوب وقشته یک دستی رو سر کسب و کارم بکشم واسه همین گفتم چند تا وسیله جانبی واسه پلی استیشن 3 خودم بگیرم تا شنیدم PlayStation Moveاومده می خواستم بدونم کارایی این وسیله در حد کینکت هستش و میتونه نیاز من رو برطرف کنه و مشتریهامو راضی بکنه یا نه و اینکه وقتی در مورد این وسیله جستجو کردم فهمیدم با خودش چند تا ابزار جانبی دیگه یمخواد مثل فرمان و اسلحه این دیگه قضیش چیه و ایا قبل از این دستگاه وسیله دیگه به بازار اومده واسه پلی استیشن یا نه؟
    با تشکر

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

گفتیم صبر کنیم حالا که قیمت اومد پایین ماه رمضونیه باز هم احتمالا میاد پایین ولی ظاهرا بازار کله شده

بازم منتظر می مونیم ببینیم چی میشه

این خبر برای کسایی که می خوام xbox بخرن خیلی ضد حاله که تایید بشه برای ویندوز 8 دی وی دی های ایکس باکس قابل اجرا هست

کینکت فعلا قطعی شد

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

باز هم سلام من یک گیم نت راه اندازی کردم دیگه داره از تنوع میفته اخه بعد از اینکه رقیبمون کینکت آورده خیلی از مشتریهامون بد کنکی می کنند من هم گفتم خوب وقشته یک دستی رو سر کسب و کارم بکشم واسه همین گفتم چند تا وسیله جانبی واسه پلی استیشن 3 خودم بگیرم تا شنیدم PlayStation Moveاومده می خواستم بدونم کارایی این وسیله در حد کینکت هستش و میتونه نیاز من رو برطرف کنه و مشتریهامو راضی بکنه یا نه و اینکه وقتی در مورد این وسیله جستجو کردم فهمیدم با خودش چند تا ابزار جانبی دیگه یمخواد مثل فرمان و اسلحه این دیگه قضیش چیه و ایا قبل از این دستگاه وسیله دیگه به بازار اومده واسه پلی استیشن یا نه؟
    با تشکر
    دوستان یک راهنمایی ، کمکی ، چیزی بکنید
    به نظر شما واسه گیم نت کینکت بهتره بخرم یا PlayStation Move ؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان یک راهنمایی ، کمکی ، چیزی بکنید
    به نظر شما واسه گیم نت کینکت بهتره بخرم یا PlayStation Move ؟
    راستش یکی از رفیقای من توی گیم نتش کینکت گذاشته ولی داره خاک میخوره.
    باید تبلیغاتت زیاد باشه تا همه بفهمنن کینکت چیو و چه کارایی ای داره
    الان بچه ها تو گیم نتش فقط cod میزنن و ......
    ولی اگه کینکتو روش مانور بدی قطعا همه ی بچه های کم سنو سالو مجذوبشون میکنی.چون واقعا برای کسانیکه اولین بارشونه خیلی جذابیت داره
    موو هم چون کسی بلد نیست تو دستش بگیره به نظرم بهتره کینکت بخری-درضمن کینکت چیزی دست طرف نمیدی که مثلا خراب بشه و یا .............
    در کل کینکت پیشنهاد میشه.حالا یکی بگیر اگه مشتری داشت بیشترش کن

12. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

akut ¥gtmdajuwpwpmgt

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •