تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 243 از 469 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    نمی دونم اینجا تاپیک گفتن سوتی های واقعی است..یا محلی برای ارسال خیال بافی ها...

ممنون از همه افرادی که سوتی های با حال و البته واقعی می ذارند...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من يه روز با عشقم قرار داشتم . كلي تيپ زده بوديم و خلاصه ........ . من رفتم سر قرار رفتم كافي شاپ بعد گارسون اومد گفت چي ميل داريد . من داشتم با دوستم حرف مي زدم بهش گفتم كوفت . بعد فكر كرد من با اونم خلاصه رفت و بعد از چند دقيقه دوستم اومد . دوباره اون گارسونه اومد و گفت آقا چي ميل داريد و به من محل نذاشت دوستمم گفت چرا از اين خانم چيزي نمي پرسيد ؟ اون گفت من پرسيدم ايشون گفتند كوفت بعد اشكان فكر كرد با منه . آقا چنان مشتي كار اون گارسونه كرد كه بيچاره افتاد ......من و ميگي حالا تو اون همه دعوا افتادم زمين مانتوم رفت ب........اخ خيلي خجالت كشيدم . بيچاره هنوزم كه هنوزه دلم واسه گارسونه خيلي ميسوزه....................
    چه قدر عشقولانه ... [حالت تهوع ]

ولی عجب عشق کله خرابی داریا !!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    نمی دونم اینجا تاپیک گفتن سوتی های واقعی است..یا محلی برای ارسال خیال بافی ها...

ممنون از همه افرادی که سوتی های با حال و البته واقعی می ذارند...
    لطفا به سوتی هایی که فکر میکنید خیالبافیه اشاره کنید البته بادلیل ...

من نمیدونم چرا بعضی ها میخوان خودشون رو با زور در چارچوب قانون فرو کنن و معیار بشن.

از دوست خوبم Oxizhen تشکر میکنم بابت عکس. با اجازه منم میزارم. اینم عکس اون سوتی قرن که گفتم :

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لطفا به سوتی هایی که فکر میکنید خیالبافیه اشاره کنید البته بادلیل ...

من نمیدونم چرا بعضی ها میخوان خودشون رو با زور در چارچوب قانون فرو کنن و معیار بشن.

از دوست خوبم Oxizhen تشکر میکنم بابت عکس. با اجازه منم میزارم. اینم عکس اون سوتی قرن که گفتم :

اونی که داره خیال بافی ارسال می کنه متوجه است...ضمن اینکه من دلیل دارم یا ندارم به شما مربوط نیست و البته در جایگاهی هم نیستی که تعین تکلیف کنی
    منم نمی دونم چرا برخی به سندروم دخالت در همه چیز مبتلا هستند.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اونی که داره خیال بافی ارسال می کنه متوجه است...ضمن اینکه من دلیل دارم یا ندارم به شما مربوط نیست و البته در جایگاهی هم نیستی که تعین تکلیف کنی
    عسل بانو جان به جای این چیزها چند تا سوتی بنویس یکم شاد شیم.
    و البته یه چیزی: جایگاه کسانیکه تو این سایت تعیین و تکلیف میکنند چقدره؟؟ معیارت که تعداد ستاره ها نیست؟؟ هست؟؟
    نمی دونم گفتنش بده یا خوبه در مورد آخونده لطفاً بگین که این خاطره رو بگم یا نَه.
    بگو بابا یکم بخندیم. کی به کیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عسل بانو جان به جای این چیزها چند تا سوتی بنویس یکم شاد شیم.
    و البته یه چیزی: جایگاه کسانیکه تو این سایت تعیین و تکلیف میکنند چقدره؟؟ معیارت که تعداد ستاره ها نیست؟؟ هست؟؟
    سلام
    والا با این سوتی هایی که دوستان می ذارند من روم نمی شه چیزی بگم...

البته اینو قبلا توی صندلی داغ هم گفتم
    .یه روز صبح رفته بودم بانک به شدت هم خسته و خواب الود بدم..شب قبلش یک سره تا ثبح ترجمه کرده بودم،

اومدم فرم پر کنم...خودکار روی میز را برداشتم....و کشیدم..
    یادم نبود خودکار به نخ وصل به میز
    خودکار از دستم در فت خود تو پیشونی کارمندی که اون ور میز نشسته بود... و روی پیشونیش یه نقط آبی درست شد.
    کلی کلی خجالت کشیدم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگر شما محض اطلاع اون شخص گفتید همونطوری که خودت اشاره کردی خودش متوجه هست نیازی به گفتن نبود ولی اگر جهت اطلاع جمع گفتید باید به سوتی مورد نظر اشاره میکردید. نه اینکه همینطوری بدون هیچ مقدمه ای بیاید بگید : " نمی دونم اینجا تاپیک گفتن سوتی های واقعی است..یا محلی برای ارسال خیال بافی ها... " و با این حرفتون ( چون اشاره ای به شخص خاصی نکردید ) یه جورایی همه اونهایی که سوتی تعریف میکنن رو زیرسوال بردید.

من نمیدونم منظور شما و دلیل این حرف شما اصلا چی بود ؟ به هر حال شما مسئول تشخیص واقعی یا غیرواقعی بودن سوتی ها نیستید و البته همون جمله خودتون ( به شما ربطی نداره و در جایگاهی نیستی که تعیین تکلیف کنی ) ...

بحث رو تموم میکنم. تاپیک رو منحرف نکنیم بهتره. دوستان خودشون قضاوت میکنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اگر شما محض اطلاع اون شخص گفتید همونطوری که خودت اشاره کردی خودش متوجه هست نیازی به گفتن نبود ولی اگر جهت اطلاع جمع گفتید باید به سوتی مورد نظر اشاره میکردید. نه اینکه همینطوری بدون هیچ مقدمه ای بیاید بگید : " نمی دونم اینجا تاپیک گفتن سوتی های واقعی است..یا محلی برای ارسال خیال بافی ها... " و با این حرفتون ( چون اشاره ای به شخص خاصی نکردید ) یه جورایی همه اونهایی که سوتی تعریف میکنن رو زیرسوال بردید.

من نمیدونم منظور شما و دلیل این حرف شما اصلا چی بود ؟ به هر حال شما مسئول تشخیص واقعی یا غیرواقعی بودن سوتی ها نیستید و البته همون جمله خودتون ( به شما ربطی نداره و در جایگاهی نیستی که تعیین تکلیف کنی ) ...

بحث رو تموم میکنم. تاپیک رو منحرف نکنیم بهتره. دوستان خودشون قضاوت میکنن.

منمن شدیدا نظر متالیکا جان رو تایید میکنم

ولی بهتره تمومش کنیم.اینجا واسه خندست نه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه سوتی از سالهای دور!
    دبستان که بودم یه بار تو مدرسه خیلی ورجه ورجه کرده بودیم و حسابی معده در حال سنگ شور شدن بود! رسیدم خونه و بوی خوش ماکارونی داغ تازه با سس اضافی فضای خونه رو معطر کرده بود!! منم در و باز کرده و باز نکرده بدون این که نگاه کنم آیا شخص دیگری تو خونه هست یا نه غیر از خانواده داد زدم سلام ماکارونی امروز ناهار مامان داریم؟؟!!!!! و به فاصله دو ثانیه بعد از ابراز وجود وارد آشپزخونه شدم و مشاهده نمودم که دوست گرامی مامان خانم (به همراه خود مامان خانم!) در حال خندیدن زیر زیرکی به من و اظهار فضل فیلسوفانه م می باشند!! خلاصه سرخ و سفید و آبی در حالی که گرسنگی یادم رفته بود پریدم رفتم پیش همسایه و تا رفتن مهمون هم برنگشتم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اینم یه سوتی از سالهای دور!
    دبستان که بودم یه بار تو مدرسه خیلی ورجه ورجه کرده بودیم و حسابی معده در حال سنگ شور شدن بود! رسیدم خونه و بوی خوش ماکارونی داغ تازه با سس اضافی فضای خونه رو معطر کرده بود!! منم در و باز کرده و باز نکرده بدون این که نگاه کنم آیا شخص دیگری تو خونه هست یا نه غیر از خانواده داد زدم سلام ماکارونی امروز ناهار مامان داریم؟؟!!!!! و به فاصله دو ثانیه بعد از ابراز وجود وارد آشپزخونه شدم و مشاهده نمودم که دوست گرامی مامان خانم (به همراه خود مامان خانم!) در حال خندیدن زیر زیرکی به من و اظهار فضل فیلسوفانه م می باشند!! خلاصه سرخ و سفید و آبی در حالی که گرسنگی یادم رفته بود پریدم رفتم پیش همسایه و تا رفتن مهمون هم برنگشتم!
    هر هه ! جالب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •