سلام
من با اینا مشکل ندارم مشکلم اینه که آنالوگ سمت راستم وقتی تو سرعت مثلا میزنم به سمت راست به سمت بالا میره باید چی کار کنم؟
با تشکر
سلام
من با اینا مشکل ندارم مشکلم اینه که آنالوگ سمت راستم وقتی تو سرعت مثلا میزنم به سمت راست به سمت بالا میره باید چی کار کنم؟
با تشکر
چرا غمگینی در قسمت outpute چندتا برات نمونه گرفته (تو اکسل رو میگم ) دونه دونه اونارو کپی کن قبل از endfile من برای فیفا 09 اینجئری بود ولی نمونه دومی رو ریختم درست شد
موفق باشی
سلام؛
اون دوست عزیزی که این فایل رو خواسته بودن...
دانلود از:
حجم: 20 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
این به چه درد میخوره؟!نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نسخه 360 بازی امروز بدستم رسید
که شمار 09 غول بود این یکی غول تر شده
gameplay بازی فوق العاده improvements داشته از هر جهت
و حس خیلی خوبی برای بازی به ادم میده
good work from EA
یه مشکل دارم
موقع بازی خیلی زمان پاسخگویی من پایینه...
مثلا دکمه پاس رو که میزنم چند لحظه ای طول میکشه تا پاس داده بشه و این خیلی اذیت کنندس...
کسی راهنمایی میتونه بکنه؟
تو حالت آنلاین دیگه ؟یه مشکل دارم
موقع بازی خیلی زمان پاسخگویی من پایینه...
مثلا دکمه پاس رو که میزنم چند لحظه ای طول میکشه تا پاس داده بشه و این خیلی اذیت کنندس...
کسی راهنمایی میتونه بکنه؟
طبیــعیه ! من بهش عادت کردم
اره تو انلاین که خیلی اعصاب خورد کنه....
این خارجکیا راحت میان بازی میکنن ولی ما یه پاس میخوایم بدیم 6ساعت بعد پاس رو میده که کار از کار گذشته
خیلی ممنون الان امتحان می کنم
سلام به همگی
دوستان من یه مشکل دارم که تو fifa09 هم بودش البته واسه ps3
قسمت manager اونجا وقتی تیمی رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میخرم ، بعد از یه مدتی تو ترکیبم به جای چند تا از بازیکنها یه سری اعداد میاد و دیگه بازیکنی نیستش یعنی پستش قرمز میشه و از اون بازیکن خبری نیست و باید بزاری تو روزرو ، بهدشم سیو که میکنم موقع لود دستگاه هنگ میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)