يعني اختلاف كيفيتش اينقد محسوس هست كه به خاطرش مبلغ بيشتري پرداخت كرد؟
يعني اختلاف كيفيتش اينقد محسوس هست كه به خاطرش مبلغ بيشتري پرداخت كرد؟
اگه شما می تونید بیشتر هزینه کنید به نظر من هزینه ی بیشتر برای کیفیت بهتر ارزش آن را دارد.
مثلن من خودم اگه واقهن نتونم از یک بودجه ای بیشتر فراهم کنم، یک تی وی 42 اینچ باشه اما کیفیتش بهتر باشه ترجیح میدم به 46 با کیفیت کمتر.
باز این برمیگرده به اینکه که در چه فضایی از تی وی سود می برید و چه سلایقی دارید.
KDL-46HX800 من میخوام این مدل رو بخرم....در مورد این قابلیت 3D این تلویزیون یه مقدار اگه میشه توضیح بدین و آیا اینکه انتخاب خوبی هست یا نه؟
-ميتونيد رويو خوبي رو اينجا بخونيد :
-ترد خوبي هم در avforum داره وقت بگزارين مطالعه كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ميخواستم بدونم C550 همون C575 هست؟
585 رو با اسمه ديگه ائي هم ميشناسن؟
Last edited by adelkahani; 24-11-2010 at 16:34.
-دو مدل توي سري 5 سامي هست
-c530=c575
-c550=c585
سلام بر همگی.
من امروز جمهوری بودم . در نهایت این سه مدل رو پسندیدم ، ولی نمیدونم کدوم بهتره . اگه دوستان با این مدل ها آشنایی دارند ما رو هم یه راهنمایی کنند . ممنون .
SHARP LE820M 40 or 46 inch
SAMSUNG C7770 40 inch
SAMSUNG C6960 40 or 46 inch
ممنونم
پس همون EX700 46 رو انتخاب كردم به نظرتون 1780000 بدون گارانتي از بانه بفرستن قيمتش مناسبه؟ حالا قيمتشو بگدريم اينايي كه بانه هست ساخت كدوم كشورش رو بخرم بهتره؟
مرسي
با سلام
مزایا ومعایب LG 47 le8500 چیه؟؟
آیا فرمت MKV ساپورت میکنه؟؟
زیرنویس srt وsub ساپورت میکنه؟؟
قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال دارد؟؟
در کل ارزش خریدن داره ؟؟
ممنون
Last edited by mehdi t; 24-11-2010 at 20:43.
-ميشه گفت مدل هاي خوبي هستند منتها edge led هستند ومشكلات مربوط به خودشون رو كم وبيش دارند
-با اين حال le820 از تكنولوژي rgby استفاده ميكنه وگستره بيشتري از رنگ ها رو توليد ميكنه اينكه در عمل چقدر موفق هست ديگه بايد رويو سايت هاي معتبر رو بخونيد
-در مورد C7000 هم كه خوب 3d هست انتخاب سليقه اي ميشه توصيه ميكنم c6960 رو به جاي c7000 انتخاب كنيد كنتراست بهتري داره
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
-در مورد بدون گارانتي كه بارها صحبت شده سايقه اي وبه نظر شما بستگي داره
-معمولا مالزيايي هستند ويا سنگاپور فكر ميكنم
-باز هم توصيه دوستانه گير اين ساخت كجا اباد ها نباشين پنل ارزشمندي هست
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
-خوب يكي از بهترين انتخاب هاي ممكن ميتونه باشه كه مفصل در تاپيك ال جي بحث شده مزايا ومعايبش همينطور
-بله كانتينر mkv رو ساپورت ميكنه گويا
-srt رو بايد جواب بده ولي sub رو فكر نميكنم
-دوستاني كه اينجا تهيه كردند ميفرمايند تيونر ديجيتال داره و يا بايد فعالش كرد
-بله گزينه خيلي خوبيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)