الان آپ دیت جدید اومده و مهمترین مزیتش اضافه شدن سرعت 32x میباشد
الان آپ دیت جدید اومده و مهمترین مزیتش اضافه شدن سرعت 32x میباشد
بله هنوز هارد و دیر میشناسه ولی مشکلی نداره .نصب هم کردم امکان downgrade هم همیشه هست .نگران نباشید
جدا از تعصبی که شماها الان روی دستگاهتون دارید
دو تا دلیل محکم برای خرید این دستگاه در برابر گیرنده دیجیتال که مدیا پلیر خوبی هم دارن ببرید.......
تعصبی نسبت به دستگاه نیست. این پلیر پخش کننده خوبی هست و ساپرت خوبی هم میشه. همونطور که میبینید هنوز هم روش کار میشه و فریمور های رسمی غیررسمی زیاد و خوبی داره.
تا اونجا که من میدونم و امتحان کردم:
این دستگاه از اکثریت فرمت ها ساپرت میکنه و به خوبی پخش میکنه. از انواع صوت ها (دالبی، AAC و ...) پشتیبانی می کنه و به خوبی پخش می کنه. من خودم فیلم اواتار رو روی این دستگاه پخش کردم و زیبا پخش کرد ولی روی یکی از گیرنده های دیجیتال که پخش کردم یکم گیر میکرد(خیلی کم) و صداش رو هم ساپرت نمی کرد(دالبی)(ریت صدا بالا بود و نوع صدای دالبی رو هم پخش نکرد.)رنگ بندی بهتری توی پخش فیلم ها و ... داشت. راحت میتونین از طریق کابل شبکه اطلاعات رو انتقال بدین. پخش کنین. از روی کامپیوتر فایل پخش کنین و روی پخش کننده ببینین(بوسیله قابلیت DLNA و نرم افزار media player خود ویندوز)، رادیو اینترنتی و شنیدن اهنگ های روز دنیا (Top 10)
همه چیز بسته به سلیقه هست. من خودم دوست دارم بعضی چیزا جدا باشه. گیرنده صبح تا شب روشنه ولی این دستگاه فقط به نیاز شما پاسخ میده و به درد همه اعضای خانواده نمیخوره که باعث میشه کمتر روشن بشه و طول عمر بیشتری داشته باشه.
در خصوص گیرنده های X vision چیزی نمیدونم. شاید فرقی نداشته باشن.
دوستان ممنون...به خصوص اون عزیزی که جوابمو داد
آپدیت جدید رو ریختم و مشکلم حل شد...بعد از 2-3 سال ! واقعا ممنون![]()
دوستان آپ دیت های غیر رسمی رو از کجا باید دانلود کرد؟
دوستان عزیز
سایت چاره این محصول رو تموم کرده
جایی تهران سراغ دارین که بشه با قیمت مناسب خریدش
من شهرستان هستم
با تشکر
دوستان چندتا سوال داشتم....اینکه زیرنویس فارسی srt رو خوب پخش میکنه؟
بعد اینکه اگه فیلمی خودش زیرنویس انگلیس داشته باشه ما یه فارسی srt کنارش بزاریم فارسی رو پخش میکنه یا انگلیسی رو؟آخه ستاپ باکس من انگلیسی رو پخش میکنه....
خیلی ممنون اگه جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان .. من هم مایلم بدونم در تهران در کجا میشه تمامی مدلهایی را که در سایت بالا معرفی شده را دید و خریداری کرد
Last edited by Helloween; 01-02-2013 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)