سلام . من چند تا سوال داشتم . . .
ورجن گوشیم شرمنده تو کافی نت هشتم و این گوشی لعنتی چه وقتی شارژ تموم کرد فکر کنم VJ 6 تو این مایها بود البته امروز به نمایندگی زنگ زدم ورژنمو گفتم گفت هنوز جدیدتر نیومده
1. من وقتی با گوشی با کسی صحبت میکنم میذارم رو اسپیکر فقط باند بالایش صدا مییاد باند دوم قطع هست میخواستم ببینم مال شما هم صدا از یک باند میاد یا. . .
.gif)
2. من وقتی گوشی روشن هست میخوام رم رو از گوشی خارج کنم کلید OOF رو نگه میدارم اخرین گزینه رو میزنم مینویسه که برنامها بسته میشن و بد که OK کردم میگه انجام شد ولی در واقع هنوز فعال هست و AX رم بالای صفحه هست و وقتی که رم رو میدم اخطار میده نباید به ان شکل خارج کرد
.gif)
3.یک دمو تصویری رو گوشی هست که اولش تو سالن تعاتر هست و ویژگیهای ان گوشی رو توضیح میده یک قسمت نشون میده که با چپ و راست کردن انگشت صفحات رو عوض میکنه البته صفحات کوچک شودن و با انتخاب صفحه مورد نظر دوروشت میشه من هر کاری کردم نتونستم فقط گزینه3d بود که 3 صفحه بیشتر نیست مثل دمو هم کوچک و بزرگ نمیشه
.gif)
4.نمیدونم بعضی وقتها که گوشی رو روشن میکنم دموهای رو گوشی مثل هلکوپتر و کلیپای پسفند mp4 رو فقط صدا دارن تصویر نشون دمیده این مشکلو شوما هم دارین

5. باتریم 3.5 الی 4 ساعت طول
میکشه این زمان طبیعی هست یا....
6.بچها این برنامه اب و هوا چرا نداره پس چرا رو 2 دمو معرفی نشون میده این برنامه رو گوشی هست
مرسی عزیزان.