ینی تم فلش ها فایده نداره نصب کنیم؟؟؟؟خیلی کنده؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد نصب و جایگزینی فایل ها برای این تم فلش ها اگه توضیح بزاری خوبه؟
ینی تم فلش ها فایده نداره نصب کنیم؟؟؟؟خیلی کنده؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد نصب و جایگزینی فایل ها برای این تم فلش ها اگه توضیح بزاری خوبه؟
یه سوال دیگه آخرین سوال این کدوم تم هست ینی کدوم ورژن هست و لینک دانلودش کجاس این همین ورژن آخر80 مگیه؟؟؟تم آبی که یه چیز دیگه بود!!!
این ورژن رو پیدا نکردین هیشکی اینو تست کرده لینکی چیزی ؟؟؟؟خبر بدین
اگه یه تم مشتی یکی رو کنه در حد ایفون که آیکون هاش باز خورد داشته باشه حله؟
Last edited by FANBOOK; 19-02-2010 at 21:47.
دوست عزیز این ورژن 1.2 تم ابیه . توی پست قبلیم لینکشو که دادم . این عکس ها هم از گوشیه خودمه .
حجم تم هم 20 مگه . اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by red dragon; 19-02-2010 at 21:58.
طریقه عوض کردن فونت :
بعد از باز کردن cust_theme با نرم افزار WinImage به lgapp>media>font بروید . در این پوشه دو فونت با نام های LG_GothicSB_S_V1.03_0109 و LG_Script_S_V1.00_0902 وجود دارد که اولی فونت اصلی گوشی میباشد شما با عوض کردن نام این دو فونت با هم ( نام اولی را به دومی بدهید و نام دومی را به اولی ) یا جایگذین کردن فونت دلخواه خود با فونت اولی ( نام فونت اولی باید حفظ شود یعنی هر فونتی که استفاده میکنید باید رینیم فونت اول شود ) میتوانید فونت گوشی را تغییر دهید . ( مراحل cust همانند قبل انجام میشود . )
اینم یه سری عکس از گوشی خودم که فونتشو عوض کردم :
تا بعد .....
یه سوال دارم:
اگه بخوام این تم رو بریزم چیکار کنم؟
لینکش رو هم پیدا نکردم![]()
تم بالایی؟ لینکش تو پست قبلیش هیت
در ضمن این تم منو رو عوض نمیکنه. یک منوی دیگه جایگزین صفحه اول یا همونWidget میشه.دیگه نمیتونی میانبر ها رو استفاده کنی و با تکون دادن گوشی ساعت و ... رو درست کنی.اونا همش میپره.
تم 80 مگی رو نصب کردم گوشی روشن نمیشه و رو آرم ال جی میمونه
دارم تم اصلی رو میریزم ببینم روشن میشه یا نه
من خودم این تمو نصب نکردم ولی دوستان دیگه ای که نصب کرده بودند مشکلی نداشتند ! حالا گوشیت درست شد ؟
مشکل رفع شد
تم قبلی رو ریختم
اینو یکی دو قسمتش رو تغییر دادم فک کنم برا اون بود که خراب شد.
حالا بعدا شاید دوباره تستش کردم.
سلام به همگی
من به یه مشکل برخوردم این تم iPhone full جواب نمیده ( 80 مگیه ) هر کاری میکنم بعد از CUST روی صفحه ی ابتدایی LG گیر میکنه و تو نمیره !! میشه یکی دقیقا مراحل نصب این تمو بگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)