تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 334 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه فکر کنم منظور اینه امپر اب رادیات میره بالا
    بعید میدونم منظورشون این باشه چون ایشون توی خوزستان هستند و بالا بودن دمای آب توی اونجا معمولیه، بهرحال اگه خودشون بیشتر توضیح بدهند متوجه میشیم. ازشما هم ممنونم آقا علی، انشاالله تیباتون رو زودتر تحویل بگیرین با حداقل مشکل

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بعید میدونم منظورشون این باشه چون ایشون توی خوزستان هستند و بالا بودن دمای آب توی اونجا معمولیه، بهرحال اگه خودشون بیشتر توضیح بدهند متوجه میشیم. ازشما هم ممنونم آقا علی، انشاالله تیباتون رو زودتر تحویل بگیرین با حداقل مشکل

مرسی فرزاد جان

میترسم با این همه حساسیت هرچی مشکله تو ماشین من نمود پیدا کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره دیروز تیبام رو تحویل گرفتم البته با یکسری ابرادات جزیی و کم وکاست.آچار چرخ و فندکی و آنتن نداشت که آنتن رو از تیبایی که تو نمایندگی بود آورد برام وبقیه رو گفت 2هفته دیگه بیا بنزینم 5 یا 6 لیتر بیشتر نداشت 6تام کار کرده بود راستی دوستان شبرنگم جز وسایلش هست؟من تیبام نقره ای و تنها چیزی که میتونم الان بگم اینکه خیلی خیلی ماشینه نرمیه و فرمونشم عالیه از نظر نرمی واما ایراداتش در سمت عقب سمت راننده خوب بازو بسته نمیشود وهمچینن در صندوق عقب که اصلا خوب بازو بسته نمیشه نمیدوونم چرا که مسوولش گفت برای سرویس اولیه درستش میکنیم!!!!
    یه دزدگیر مجیکار مدلm661 روش بستم که طرف گفت صندوق پرون و سنسور دنده عقبم با 80تومن برات نصب میکنم.
    دزدگیرم با سوکت فابریک و چشمی 120 تومن نصب کرد راستی تو کارت نارنجی 6ستاره تیبا نوشته که بیمه بدنه ام داره واقعیت داره؟
    زه های بغل درهام ول شدن چه کارشون کنم دوستان؟
    منتظر راه حل ها و نظرات شما دوستان عزیزم می باشم ممنونم از همتون مرسی

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لاستيك بارز 115 تا 120 تومن ، منظور جفتيه يا 4 تا لاستيك اينقدره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا علی از همین حالا فرض کن که نصف مشکلات معمول تیبا رو داری که وقتی تحویل گرفتی خیلی حساس نشی،این اشکالات چیزایی نیست که اذیت کننده باشه.
    ببین آقا نوید که تیباشو تحویل گرفت به یه مشکل مهم وقدیمی برخورد کرد که غیر منتظره بود و اونم خالی شدن باتری بعلت روشن موندن لامپ صندوق عقب! ولی ببین با همین مسئله ،چقدر از تیباش راضیه
    بگذریم که هرچه به سایپا در مورد نقص فنی خودروهاش گیر بدیم برا آینده بهتره. البته الان مجلس گیر سیاسی به سایپا داده بویژه بحث فامیل بازی!
    Last edited by farzad irani; 14-08-2011 at 10:36.

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره دیروز تیبام رو تحویل گرفتم البته با یکسری ابرادات جزیی و کم وکاست.آچار چرخ و فندکی و آنتن نداشت که آنتن رو از تیبایی که تو نمایندگی بود آورد برام وبقیه رو گفت 2هفته دیگه بیا بنزینم 5 یا 6 لیتر بیشتر نداشت 6تام کار کرده بود راستی دوستان شبرنگم جز وسایلش هست؟من تیبام نقره ای و تنها چیزی که میتونم الان بگم اینکه خیلی خیلی ماشینه نرمیه و فرمونشم عالیه از نظر نرمی واما ایراداتش در سمت عقب سمت راننده خوب بازو بسته نمیشود وهمچینن در صندوق عقب که اصلا خوب بازو بسته نمیشه نمیدوونم چرا که مسوولش گفت برای سرویس اولیه درستش میکنیم!!!!
    یه دزدگیر مجیکار مدلm661 روش بستم که طرف گفت صندوق پرون و سنسور دنده عقبم با 80تومن برات نصب میکنم.
    دزدگیرم با سوکت فابریک و چشمی 120 تومن نصب کرد راستی تو کارت نارنجی 6ستاره تیبا نوشته که بیمه بدنه ام داره واقعیت داره؟
    1-شبرگ جزء وسایل همراه است
    2- بیمه بدنه واقعیت داره
    3- اگه در عقب و صندق خیلی مشکل نداره تا گارنتی صبر کن
    4-زه بغل مال من ول بود تو گارانتی درست کردند ولی من راضی نیستم.
    5-مبارکه

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------

با سلام من سال 89 تیبا مو تحویل گرفتم ابتدا باهاش مدارا کردم وتهمتهاوناپسند گویهای
    اطرافیانو نادیده گرفتم اما حالا تونستم با این اردک زشت پراید خوشکل و206 خوش تیپ و سرجاشون بنشونم و405 ،سمند،پرشیای زمان قاجارو ماست مالی کنم ریو وال 90 هم طی یکسری عملیاتهای غافلگیرانه ازادامه فعالیت انصراف دادند مگر افرادی که واقعاً سمج بودن که آنها نیز پی به توانایی مخفی این جوجه اردک زشت بردند لذا درادامه اگر دوست داشتید می توتنم بگویم که چطور می شود چنین کاری را انجام داد!!!!!!! زنده بادخودروی ملی تیبا
    اولا به جمع ما خوش امدی . ثانیا ممنون میشیم اگه از تجربه هات بنویسی .ثالثا تا ده تا پست اول نوشته هات باتاخیر منتشر میشه.موفق باشی.

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

باسلام خدمت تمامی دوستان

من با تیبا چیزی حدود 5200 کیلومتر رفتم . سرویس اولیه هم شده ولی جدیدا هنگام کولر زدن آمپر میگیره . کسی دلیلش رو میدونه ؟
    اگه منظورت درجه اب است بگو تا چه اندازه بالا میرود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خدا وکیلی بهش امیدوار شدم.اولین بار وقتی تست فنی مجله ماشین خوندم کامل مایوس شدم

اما تمام دوستان همه اینو قبول دارند که تیبا ماشین نرم و برویی هستش.

در همین حدم قبوله چون نه جاده های ما استاندارد هستند نه رانندهای ما راننده و جدیدا هم که با یه 4 پایه و دوربین تو شهر هم وایمیستند

نسبت به این هزینه که کردیم ماشین خوبی خریدیم

به نظرم میشه بعد از دوو که لقب اتومبیل خانواده رو گرفته بود به تیبا هم همین رو نسبت داد

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه انشاالله،شل بودن زه دور خودرو تیبا یه مشکل عمومیه که باید بخش کنترل کیفیت تیبا در این زمینه تا حالا خواب باشند که به این موضوع گیر ندادند ویا مربوط بشه به قطعه سازان نورچشمی و فامیل که نمیشه بهشون گیر داد!
    تا اینجا از نظرات دوستان میشه گفت که تیبا توی نرمی و راحتی رضایت مشتریا رو جلب کرده

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان براي من همه چيش تقريبا مرنبه
    فقط مصرف سوخت بالاست صدي 10
    نظر مصرف سوختتون رو در اينباره بديد
    سرويس اوليه كاري نتونست بكنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان براي من همه چيش تقريبا مرنبه
    فقط مصرف سوخت بالاست صدي 10
    نظر مصرف سوختتون رو در اينباره بديد
    سرويس اوليه كاري نتونست بكنه
    ممنون
    خدارو شکر که راضی هستی.
    در مورد این صدی10 که نوشتی یه کم توضیح بده که در شهر اندازه گرفتی یا جاده و به ازای جند کیلومتر طی مسیر اندازه گرفتی ؟ اگه کامل تر توضیح بدی بهتر میشه تحلیل و نتیجه گیری کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •