با 360 بازی میکنی؟
اگر آره اول rt بزن rt رو نگه دار حالا lt بزن به همین صورت چون اگر ول کنی دکمرو لیز میخوره
با 360 بازی میکنی؟
اگر آره اول rt بزن rt رو نگه دار حالا lt بزن به همین صورت چون اگر ول کنی دکمرو لیز میخوره
نه دوست عزیز من با pc بازی میکنم و همونجورش رو امتحان کردم اول چکش چپ رو زدم نگه داشتم بعد چکش
راست نشد بالعکس هم نشد یکبار دوتا چکش باهم زدم بازم لیز خوردم![]()
به نظر من شما بهتره از خیر دانلودش بگذری برید از یک جایی بخرید که کسانی که خریدند راضیند و مطمئن این طوری خیالتون هم راحتر میشه.
دوست من هر بار چکش رو میزنی سریعا اون یکی رو بزن دکمرو باید تا چکش فرو نرفته ول نکن...نه دوست عزیز من با pc بازی میکنم و همه جورش رو امتحان کردم اول چکش چپ رو زدم نگه داشتم بعد چکش
راست نشد بالعکس هم نشد یکبار دوتا چکش باهم زدم بازم لیز خوردم![]()
اخه اینم شد سوال ....![]()
البته من با ماوس و کیبورد توامان بازی میکنم و برای زدن چکش هم از کلیکهای راس و چپ استفاده میکنم و اتفاقآ هر بار چکش رو زدم چند لحظه نگه داشتم بعد چکش بهدی رو زدم به هر حال فعلآ اعصابم خرد شد بیخیال شدم.
قبل از اینکه موس چپ رو ول کنی راست رو بزن....و به همین ترتیب........گرفتی؟؟البته من با ماوس و کیبورد توامان بازی میکنم و برای زدن چکش هم از کلیکهای راس و چپ استفاده میکنم و اتفاقآ هر بار چکش رو زدم چند لحظه نگه داشتم بعد چکش بهدی رو زدم به هر حال فعلآ اعصابم خرد شد بیخیال شدم.![]()
سلام
دوستان با اين سيستم بازي بالا مياد:
پنيتوم 4 3Ghz
1مگابايت رم
گرافيك 7300Gs 256
ممنون
آره میاد ولی نباید انتظار جزئیات بالا رو داشته باشی!سلام
دوستان با اين سيستم بازي بالا مياد:
پنيتوم 4 3Ghz
1مگابايت رم
گرافيك 7300Gs 256
ممنون
شاید کراسیس یک کمی اینطور بود ولی دو اصلا (این یکو دو کمی اشتباه هست ولی من زوم نمی کنم روشون)
ببیید کراسیس گیم حرفه ای هاست من اینو همیشه گفتم
کسایی که سرعت عمل و تکنیک دارن همیشه دنبال امکاناتن مثل کراسیس
خوب کمی صبر کن صحر نزدیک است
وقتی با یه چشم بند دیدیش منو دعا کن دی:
سلام عزیزان. چطوری میشه به زیر نویس های بازی دست یافت!!! اصلا میشه؟؟؟ من به صدا ها دست یافتم اما فایده نداره. فکر کنم باید تو فایل های ff باشه که به هر دری زدم باز نشد!
من یک مشکلی پیدا کردم. وسط بازی اشتباهآ دستم به کلید ویندوز روی کیبورد خورد و به ویندوز برگشت ولی وقتی به بازی برگشتم دیگه حالت full screen نمیشه و بازی در یک پنجره ویندوز اجرا میشه. حتی کامپیوتر رو روشن و خاموش کردم و دوباره وارد بازی شدم تاثیری نکرد. اون قسمت هم که سوال میکنه بازی در حالت safe mode انجام بشه رو هم ok کردم ولی تغییری نکرد!
Last edited by AmirC; 02-12-2009 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)