تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 381 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا يه مشكل اساسي دارم
    من جمين داشتم وصل ميكردم به كامپيوتر با اكتيو سينك وصل ميشد به اينترنت
    الان اومنيا نو گرفتم دست به هيچ چي هم نزدم وصل ميكنم به كامپيوتر اينترنت نداره و ميره سراغ gprs
    چي كار كنم كه از اكتيو سينك اينترنت بگيره
    لطفا كمك فوري
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین همین شکلی که بچه ها تو فروم گذاشتن رم مد نظر قرار بده....اونجا هم کشور سازنده کره ..و شماره سریال های یکسان رو چک کن.. پک رو هم تو چندتا مغازه ببین...کیفیت ساخت گوشی رو هم در نظر بگیر....به نظر نمیرسه به مشکلی بر بخوری....
    تو علادین وسطش تبیغات سامسونگ هست..همونجا این گوشی رو گذاشته....می تونی اصلشو ببینی دستت بگیری.تست کنی و....

اگه با گاراناتی هم می خوای که دیگه نگرانی نداره ...
    خوب رم و اینها باید چه جوری باشه؟ اصلا رم چی هست؟ فقط میدونم که موقع تعویضش امنیا deadمیشه.درسته؟ ازکجا چک کنم سریال گوشی رو؟تازه بچها میگن چند جور پکهست
    Last edited by raminmousavi; 16-05-2009 at 15:06.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خوب رم و اینها باید چه جوری باشه؟ ازکجا چک کنم سریال گوشی رو؟تازه بچها میگن چند جور پکهست
    برای چک کردن رام :
    main menu-------->setting----------->system---------->version----------->phone
    یکسری رام ها dxia5 هست که برای منطقه ما پیشنهاد شده و رام های معمولی jvhk2 یا یه چیزی تو این مایه هاست.
    رام DZIA5 آخرین ورژن هستش ...
    دو مدل 16 گیگ و 8 گیگ داره ، رنگ هاش هم دوستان قبلا گفتند ، مشکی و نقره ای و ...
    کلا دو جور پک هست ، کوچیک و بزرگ ، فرقشون تو محتواشون ، محتوای اصلی یکسان هست ولی پک بزرگتر شارژ فندکی برای ماشین و از این جور چیزا داره.
    #06#* رو بزن و شماره ای رو که میده با شمارو روی جعبه چک کن ببین یکی باشه . (سریال گوشی )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تست سخت افزاری هم بکن
    ببین کشور سازنده رو کجا زده
    ببین حتما چند تا تو مغازش باشه و تا سالم و نو بهت بده ...
    در صورت امکان با گارانتی بگیر ( گارانتی اصلی )
    ترجیحا اون محافظ lcd رو نکن .
    همین
    Last edited by SIMON137; 16-05-2009 at 15:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    منم تازه يه گوشي امني i900 خريدم.قبلا گوشي هاي نوكيا سري n داشتم با سيستم عامل سيمبين.حالا اصلا با ويندوز موبايل بلد نيستم كار كنم . ميشه بگين اگه بخوام يه برنامه يا يه بازي يا ... نصب كنم بايد چيكار كنم.تو بعضي forum ها ديدم كه مثلا گفتن اين فايل رو تو گوشي كپي كن و از اونجا نصب كن.ولي ننوشتن تو كدوم مسير كپي كنم و چه جوري نصبش كنم.ميشه يكي راهنماييم كنه.اگه دفترچه فارسي شو هم كسي داره بهم بده ممنون مي شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از جواب شما... می شه بگید محتویات امنیا ی اصلی شامل چیا می شه؟ من یکبار خریدم فقط توش شارژر و کابل tv بود. حتی دفترچه نداشت. البته روی جعبه نوشته بود saWsong ولی روی گوشی همون samsung بود.
    راستی این که میگن گوشی dead می شه یعنی چی؟دلیلش چیه؟

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    منم تازه يه گوشي امني i900 خريدم.قبلا گوشي هاي نوكيا سري n داشتم با سيستم عامل سيمبين.حالا اصلا با ويندوز موبايل بلد نيستم كار كنم . ميشه بگين اگه بخوام يه برنامه يا يه بازي يا ... نصب كنم بايد چيكار كنم.تو بعضي forum ها ديدم كه مثلا گفتن اين فايل رو تو گوشي كپي كن و از اونجا نصب كن.ولي ننوشتن تو كدوم مسير كپي كنم و چه جوري نصبش كنم.ميشه يكي راهنماييم كنه.اگه دفترچه فارسي شو هم كسي داره بهم بده ممنون مي شم.

سلام . مبارکت باشه
    دوست من برای پاکت پی سی 2 نوع فایل اجرایی برای برنامه و بازی هست .
    1 - برنامه هایی که با فرمت exe هستن . روش نصب: اول باید گوشیت رو به کامپیوتر با ActiveSync وصل کنی و سپس فایل رو از تو کامپیوتر اجرا کنی . پس از اجرا کردن فایل و اتمام مراحل در کامپیوتر پیغامی تو گوشیت میاد که ازت می پرسه می جوای برنامه رو کجا نصب کنی . تو رم داخلی یا خارجی و بقیه ماجرا
    2 - برنامه هایی که با فرمت Cab ستن وشما باید این فایل ها رو به گوشیت انتقال بدی و از تو گوشیت اجراش کنی . نیازی نیست از جایی برنامه رو نصب کنی . فقط کافیه روی این فایل ها کلیک کنی تا مراحل نصب شروع بشه .
    موفق باشی

7. این کاربر از k i a r a s h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اون گوشي كه شما خريده بودين چيني بوده با ساپورت دو سيم مثل همه چيني هاي ديگه و روي گوشي هم نوشته SAMSVNG
    راستي اونو چند بهت انداخته بود؟
    DEAD شدن فقط بر اثر اشتباه كاربر به وجود مياد نه اينكه گوشي مورد داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقایون این مشکل increasing ringtone حل نشد؟؟

دوست عزیز دو تا لینکتون مثل اینکه یکیه

البته من همین برنامه spd phone suite رو نصب کردم ولی هیچ تغییری تو گوشی ایجاد نشد..این برنامه هم تو لیست program نیومد.. 2 بارم نصب کردم..هر دفعه هم نصب می کنم میگه یه بار نصب شده uninstall کنم..دوباره نصب کنم ولی انگار نه انگار..بار اول نصب کردم فکر کنم گفت با widjet هماهنگ نیست یا یه همچین چیزایی...

- چطوری واسه سمس ها فولدر درست کنم....
    - چطوزری یه سمس رو forwqard کنم..این حالات conversation که میاد گزینه forweard نداره
    - اون توضیج دوستمون در مورد دکمه کناری و دکمه وسطی رو متوجه نشدم... ببخشید خنگما....
    - کار سینک چطوریه؟ با outlook همونطور که دوستان گفتن کانتکت ها منتقل شد ولی سمس ها نه.!!!؟؟
    در ضمن این کدومو با کدوم سینک میکنه؟ فرض کنین یا تغییری تو کانتکت گوشی میدین یکی هم تو کامپیوتر..حالا این کدومو در اولویت میزاره؟
    - دلیوری هم قعال نمیشه..هر چی تیکشو میزنم..دوباره می رم میبینم تیکش پاک شده....نمی دونم جرا..تو message option ham miram intorie..باز خودش پاک میشه...

- نزنینا..خب سوالام زیاده...

- وقتی سمس میاد..الارم اون بالا میادوکه بزنیش نشون میده سمس رو پایین..ولی تا replay رو نزنی نمیره..حتما باید rplay بزنی وارد بخش جواب بشی تا اون الارمه بره.. خب شاید نخوایم جواب بدیم..مگه زوره...شاید فقط بخوایم بخونیم...

- این ظاهرش عوض نمیشه؟ یه چیزی مثل تم؟

- جطوری تو کانمپیوتر سمس بنویسیم بریزیم تو گوشی؟

- حالا چه کار کنیم؟

داره خودمونی میشه police-force's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    MW2

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم
    من از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده می‌کنم اما وقتی‌ که می‌خوام از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم Gprs روشن می‌شه من با سیم کارت راحت به اینترنت وصل میشم اما به اینترنت کامپیوتر نمیتونم .اگه کسی‌ میدونه چطور می‌شه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد مرحله به مرحله به من بگه ممنون میشم

دوستان کسی‌ نیست جواب منو بده ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اون گوشي كه شما خريده بودين چيني بوده با ساپورت دو سيم مثل همه چيني هاي ديگه و روي گوشي هم نوشته SAMSVNG
    راستي اونو چند بهت انداخته بود؟
    DEAD شدن فقط بر اثر اشتباه كاربر به وجود مياد نه اينكه گوشي مورد داشته باشه.
    نه عزيزم.. همه توجه كنيد.. من خودم به شخصه و با چشم خودم سامسونگ امنيلي تقلبي ديدم قيمت 130 كه مارك روش هم سامسونگ بود.. از همين جيني 2 سيمكارته ها بود ولي مارك رو دقيق عين خود سامسونگ زده بود
    Last edited by Amin.M.1986; 17-05-2009 at 13:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •