سلام دوستان یه سوال داشتم چطوری این آدمک های مسج فعال میشه ؟ لطفا کمک کنید دوستان ....
سلام دوستان یه سوال داشتم چطوری این آدمک های مسج فعال میشه ؟ لطفا کمک کنید دوستان ....
ممنون میشم جواب بدید!سلام
من فعلا گوشیم 6220 هست، میخوام با 5800 عوض کنم، چون عاشق تاچ هستم!
کلا اگه پندی، اندرزی، نکته ای ، عیبی، مزیتی چیزی هست، در کنید!
بچه ها ، یه سوال داشتم.
آیا بازیهای N-Gage روی این گوشی نصب میشه؟ چون شنیدم روی 97 نصب میشه.
نقشه های GPS چطور؟ نصب میشه؟ نقشه تهران و...
و کیفیت و دقت GPSاش چطوره؟
دوست گل N-gage تا اونجا که من میدونم با 5800 جور نیست و روی 97 هم با کیبرداجرامیشه ، نه لمس !
GPS هم که حدودا همون مپهاست با همون حالت همیشگی نوکیا ! منظورتونم از کیفیت در ضمینه GPS نفهمیدم !![]()
سلام
یه قضیه جالب پیش اومده ((جهت اطلاع ))
قیمت گوشی در پاساژ علاالدین 290 تومان با گارانتی متفرقه است ولی در دبی 1180 درهم یعنی حدودای 315 تا 320 است .
دبی گرانتر است
سلام خسته نباشيد دوستان!
من تصميم قطعيم رو گرفتم و ميخوام اگه خدا قسمت کنه بخرم اين 5800 رو !
اگه ممکنه در مورد خريدش راهنماييم کنين:
1.چه رنگي(کناره ها) بهتر و خوشکلتره؟آيا در رنگ ها تفاوت قيمت هست؟
2.به طور کامل در جعبه چه چيزايي بايد باشه و چي احتمال داره نباشه؟
3.خود کارتون و گوشي طلقي يا پلمپي داره يا نه؟
4.گوشي نو يا چه ورژني باشه بهتره؟
5.از کجا بفهمم که نو هست و دست دو يا تقلبي نيست؟کدي چيزي هست که بشه وارد کرد و گوشي رو تست کرد؟
6.تجربه هاتون رو اگه تو مطالب بالا نيست حتما برام بگيد(در مورد خريد گوشي که بايد به چي دقت کنم؟)
و....
ممنون!
ببخشيد!
سلام دوست من
اینو بدون که ال جی ke990 به پای 5800 نمیرسه .اینقدر امکانات داره که دوربین ال جی رو محو کنه.
عکس برداری تقریبآ در حد n73 , ولی کیفیت فیلم برداری فوقالعادست.از عکساش برات اپ میکنم.
در ضمن اینم بگم که خودم قبل از 5800 , n73 داشتم.
Last edited by asgar_s; 10-07-2009 at 18:04.
در مورد انگیج هنوز چیزی معلوم نیستش ... تو قسمت uservoice انگیج همه دارن رای میدن تا نوکیا یه کلاینت ریلیز کنه ... اما نهوز خبری نیستش ...
GPS هم طبق روال همیشگی هستش منتها نقشه ی های خود نوکیا مدل تاچ هستش ...
SmartCom هم روش نصب میشه ... سخت افزارش هم نسبت به گوشی های دیگه نوکیا تغییزی نداره ...
کسی نیست جواب بده دوستان لطفا کمک ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)