خبر از شاتل نداری دست بالا 50 هست هم پینگ پایین هم سرعت ثابت
عمرا داتک بتونه این پینگ رو بده![]()
خبر از شاتل نداری دست بالا 50 هست هم پینگ پایین هم سرعت ثابت
عمرا داتک بتونه این پینگ رو بده![]()
اساتید و باتجربه های تاپیک لطفا این بحث رو به یک سر انجام برسونید چون من دیدم افرادی رو که معیار اول انتخاب isp براشون پینگ پایینه
خود من الان از یک ispسرویس دارم ولی بنا به نیازهایی که برام ایجاد شده می حواستم از یک isp با پایین ترین پینگ بین بقیه سرویس بگیرم که نمی دونم واقعا کدومه?
و فکر می کنم این قضیه یک جواب قطعی داشته باشه
خلاصه که اگه این بحث به یک سرانجام واقعی برسه از این به بعد دوستانی هم که دنبال پینگ پایین هستند دیگه می دونند جواب چیه
با تشکر
شماها این همه اطلاعات فنی دارین ولی هیچ کدومتون به من کمک نکردین
سلام دوستان نظرتون در مورد این سرویس دهنده که پایین لینکشو گراشتم چیه؟به نظرتون قیمتاش بالا نیست؟ و اینکه منظور از رانژه کردن چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب شما قبلا داده شده!!!
یه کم دقت کنید لطفا!!!
دوستان فن اوایی میان نظر میدن راجع به شرکتشون
اما راجع به سوال دوم باید بگم که
برقراري ارتباطمشترک با splitter شرکت سرويس دهنده توسط شرکت مخابرات را عمل رانژه کردن مي گويند.
خیلی سادهتر پورت خط شما را به پورت شرکت سرویس دهنده وصل میکنن میشه رانژه کردن.....خواستی اطلاعات دقیقتر هم میتونم برات بزارم..
ممنون متوجه شدم ولی یه چیزی پس هزینه نصب مودم هم رو همین حساب میشه؟دوستان فن اوایی میان نظر میدن راجع به شرکتشون
اما راجع به سوال دوم باید بگم که
برقراري ارتباطمشترک با splitter شرکت سرويس دهنده توسط شرکت مخابرات را عمل رانژه کردن مي گويند.
خیلی سادهتر پورت خط شما را به پورت شرکت سرویس دهنده وصل میکنن میشه رانژه کردن.....خواستی اطلاعات دقیقتر هم میتونم برات بزارم..
و نظری در مورد قیمتهاش ندارین؟
اره هرچند رانژه کردن هیچ هزینهای برای شرکت سرویس دهنده نداره....
فقط میبایست ماهانه 3000 تومن بابت آبونمان به مخابرات پرداخت بشه که اونم روی هر ماه ازتون شرکت سرویس دهنده میگیره....
کلا همه این پول میره به حساب شرکت عزیزی که دارین ازش سرویس میگرین
با توجه به صحبت ها و راهنمایی های شما و تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم که از دنیا نت (نماینده آسیا تک در کرج) ای دی اس ال بگیرم از همه بهتره
هم سرعت هم قیمت هم پشتیبانی و ...
در ضمن می خوام با دو تا از همسایه هامون هاب بگیریم و اینترنت رو به صورت شبکه کنیم در عوض به صورت نامحدود بگیریم و البته سرعت بالا
مثلا به جای 128 یا 256 محدود، 256 یا 512 نامحدود بگیرم
نظرت چیه؟
بعدشم اینکه به نظرت چه مودمی بگیرم خوبه؟ چه مارکی؟ قیمت هم داری بگو لطفا
الان دنیا نت میگه مودم برود کم 56 هزار و مودم پلانت 112 هزار
نامردا واسه رانژه و نصب و راه اندازی هم از همه جا بیشتر پول می گیرن
24 هزار می گیرن ولی جاهای دیگه 15 یا 20 هزار می گیرن
بعضی جاها هم شنیدم حتی 10 هزار می گیرن
ولی همه جوره تضمین می کنه
میگه سرعت real و واقعی 128 کیلوبایت، بین 12 تا 25 هست
256 کلیوبایت، بین 20 تا 35 هست
512 کیلوبایت، بین 40 تا 60 هست
راستی شما هم کرجی دیگه، نه؟
میشه بگی از کجای کرج و در ضمن شما چه نوع اینترنتی رو ازشون گرفتی (منظورم چند کیلو و قیمت و ...) و سرعتش چطوره؟
بازم ممنون از توضیحاتت و ببخشید حرفام طولانی شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)