[QUOTE=a6l3i;3518266][RIGHT]
کانکشن رو PPOE تعریف کردی یا Bridge ؟
هر دو رو امتحان کردم!
حالا آیا واقعا" میتونه به سخت افزار سیستم ربط داشته باشه ؟
[QUOTE=a6l3i;3518266][RIGHT]
کانکشن رو PPOE تعریف کردی یا Bridge ؟
هر دو رو امتحان کردم!
حالا آیا واقعا" میتونه به سخت افزار سیستم ربط داشته باشه ؟
من الان نود 32 رو پاک کردم حالا فرض کنیم اگه آپی رو نشناسه همین مشکل پیش میاد یعنی بعد از یه مدت ارتباط با اینترنت ارتباط قطع میشه ؟ منظورم از فعال کردن یعنی آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپم همه فعال هستند
من هم شاتل دارم ولی مودمم Asus wl600g هستش. بذار step by step بریم جلو :
1- چراغ wireless روی مودم روشن (سبز) شده؟ اگه نیست باید بری تو تنظیمات مودمت ، روشنش کنی. ( با زدن 192.168.1.1 تو آدرس بار و .... )
2- اگه wireless روشنه ، آیا تو لیست شبکه هائی که لپ تاپ شناسائی کرده ، اسم شبکه مودمت هست یا نه؟
ممنون از راهنمايي.
لپ تاپ خودش يكي دو تا شبكه wireless و Local area connection رو شناسايي كرده. نميدونم حالا بايد چيز ديگري رو هم شناسايي كنه يا نه.
يه سوال، بايد درايو مودم رو رو اين لپ تاپ هم نصب كنم يا لزومي نداره؟
یک سوال داشتم اونم این که اگر خط نویز داشته باشه اصلا لینک ثابت میشه
یا نه ممکنه لینک ثابت بشه ولی هی قطع بشه(مثلا دو روز وصل باشه دو روز قطعی کامل)
با سلام.
میخواستم ببینم وقتی از اینترنت استفاده نمیکنم باید حتما مودم رو خاموش کنم یا اگه ازش استفاده نکنم جز ترافیک حساب نمیشه ؟
ممنون
نه خیر به صرف روشن بودن چیزی از حجم شما کم نمیشه. و فقط با سند و رسیو از حجم شما کم میشه. ولی اگر من باشم و اهمیتی نداشته باشه خاموش میکنم چون بعضا برنامه ها از اینترنت استفاده میکننند که خب جزو حجم استفاده میشه. یا اونقدر کنترل بر ویندوز و برنامه ها دارید که مطمئنید که هیچی واگرنه بهتره محتاط عمل کنید
سلام ديروز يه مودم tplink 8811 گرفتم، 30 تومن. مودم خوبي هم هست.
الان يه سوال در باره اسپليتر داشتم.
يكي از دوستان گفته بود براي اينكه براي هر گوشي يك اسپليتر استفاده نشود يك اسپليتر سر راه ورودي خط تلفن به خونه بزاريم. ميشه دقيقا توضيح بديد چطوري اينكار رو انجام بدم. با توجه به اينكه اسپليتر جاي 3 تا سوكت rj11 دارد. دقيقا بگوييد. كدام سيم را به هر يك از اين سوكت ها بزنم.
با تشكر.
اقا مودم من dsl 200 میخواستم ببینم با سرویس های adsl +2 مشکل نداره ؟
چرا داتک زده این مودم رو ساپورت نمیکنه یعنی من الان از داتک بگیرم نمیتونم کانکت یشم ؟
سعی کن یوزرنیم و پسوردت را عوض کنی (ممکنه اکانت شما هک شده باشه)
ببین شاید نرم افزاری در حال دانلود هست و حواست نیست(مثلا آپدیت ویندوز ویا انتی ویروس ویا آکروبات ریدر ویا کلا هر برنامهای دیگر)
[right]سلام
[quote=omid4mit;3518759]
یادمه گفته بودی مودمت رو با یه سیستم دیگه چک کردی و مشکلی نداشته. این کار رو تو خونه خودتون انجام دادی یا یه جای دیگه؟ اگه یه جای دیگه بوده ، می تونی تو خونه توسط یه سیستم دیگه ( یا لپ تاپ ) چک کنی؟ ISP رو عوض نکنی. ربطی نداره.
راستی ؛ خط تلفن تون مستقیم از پست گرفته شده ؟ یه وقت از PCM بهتون خط نداده باشن !؟ تو بسیاری از مناطق وقتی مخابرات کابل کم میآره چند خط تلفن رو توسط تقسیم کننده هایی بنام PCM رو یه کابل میندازه و این موجب dc های زیاد تو ADSL و کاهش سرعت تو dialup میشه. یه سرچ بزن ببین کابل تلفنی که اومده تو حیاط به همچین box هایی تو کوجه وصل نباشه.
اطلاعات بیشتر در مورد PCM :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه ، اگه IP واسش تعریف نباشه کلا اجازه دسترسی نمیده و اینجوری نیست که یه بار ول کنه یه بار گیر بده. حالا که حذفش کردی چطوره؟
نه ، به هیچ وجه ، مودم یه بار که تنظیم شه بسه. این مراحلشه:
1- تو لیست شبکه هایی که لپ تاپت شناخته رو اسم شبکه خودت کلیک کن
2- دکمه connect رو بزن ، یه کادر ظاهر میشه و pass میخواد.
3- user و pass ای که واسه wireless تعریف کردی رو تو کادر بزن
4- چند لحظه بعد میگه دو سیستم بهم وصل شدن و یه IP بهت نشون میده
تو عکس زیر IP عدد 192.168.1.3 هستش و کلید Connect بعد از اتصال به Disconnect تبدیل میشه.
5- حالا IE رو باز کن . باید به نت وصل شی.
تو هر لپ تاپ یک بار که use و pass وارد کنی دیگه ازت نمیخواد و با روشن کردن wi-fi خودش کانکت میشه.
آره ، ارتباط کاملا مستقیم داره. تو این شرایط ارتباط خیلی ناپایدار تر میشه و معمولا dc زیادی خواهید داشت . مخصوصا در وسط روز که خطوط دارای ترافیم بیشتریه.
وقتی سیستم خاموشه به هیچ وجه اطلاعاتی رد و بدل نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)