اقا راهنمايي ميخوام در حد داداش كايكو 8510همو بدم s8000 بگيرم؟الان 7 ماه 8510 دارم راضيم هستم ولي گوشي هر چقدم خوب باشه ادم خسته ميشه حالا نظرتونو لطفا بگيد
اقا راهنمايي ميخوام در حد داداش كايكو 8510همو بدم s8000 بگيرم؟الان 7 ماه 8510 دارم راضيم هستم ولي گوشي هر چقدم خوب باشه ادم خسته ميشه حالا نظرتونو لطفا بگيد
یه سوال؟
با توجه به عرایض دوستان میشه از گوشی در موارد زیر استفاده کرد؟ یعنی کارایی خوبی در این موارد داره؟
1 برای گوش کردن به موسیقی روزی 7 الی 8 ساعت با هدفو.ن یا هدفون بلوتوث؟ میخوام انگلیسی بیشتر باش گوش کنم که صدای بلند و واضح برام مهم!
2برای روزی 2 ساعت ور رفتن؟
استفاده سبک از دوربین 2 تا عکس تو روز؟و در بعضی مواقع ماهی 2 بار 3 ساعت فیلم برداری پشتن سر هم؟
استفاده روزی 1 ساعت از wifi
و....
باتشکر.......
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/ali/Desktop/Photo490.jpg[/IMG]عكس با 8510 گرفته شده لذت ببريد
من با هدسته بولوتوس تا 6 ساعت موزيك گوش كردم .با earphone بيشتر جواب ميده تا 12 13 ساعت ولي با باتريه كامل پر اگه با اين استفاده شارژ روزي يه بار اذيتت نمي كنه خوبه
دوست عزیز شما اینو آپلود نکردی که.باید اول آپلودش کنی بعد لینکش رو بذاری.الان ما باید بیایم تو کامپیوتر شما
عکسو نگاه کنیم.
برام جالبه که یکدفعه این همه دوست جدید داریم و زمان ارسال پست هاشون هم نزدیک همه.منو ببخشید ولی
فکر کنم بعضیا دارن با چند تا آی دی وارد میشنکه خلاف قوانین هست.
( چند تا پست بالا ) دی ؟؟؟؟
آیا کاملاً مشکل باتری ضعیف این گوشی در نمونه های جدید حل شده ؟
در تمام نمونه ها حل ميشه...چند صفحه اخير را بخونيد...![]()
بابت اين عكس شرمنده ميشه بگي از كجا بايد اپلود كنم.بعد ارسال پست متوجه شدم
یک نیست جواب ما رو بده
سلام دوست عزیز. ایشالا بچه ها پستتونو که دیدند جواب میدند ولی میتونی به دوستمون حسن موتوری (اقا حسن) هم پیغام بدی تا جواب بگیری.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)