مثلثات رو منم وضع شما رو داشتم
مثلثات انتشارات مدرسه رو گرفتم و 3 چارتا فصلاشو برای آشتی با مثلثات و دور ریختن ترس و ... خوندم موثر بود
کلا باید تست زیاد زد و فورمول حفظ کرد کارشم نمیشه کرد
10 استاد و آبی کانون هم خوبن
مثلثات رو منم وضع شما رو داشتم
مثلثات انتشارات مدرسه رو گرفتم و 3 چارتا فصلاشو برای آشتی با مثلثات و دور ریختن ترس و ... خوندم موثر بود
کلا باید تست زیاد زد و فورمول حفظ کرد کارشم نمیشه کرد
10 استاد و آبی کانون هم خوبن
سلام
دوستان من عجله دارم متاسفانه نمیتونم کل تاپیکو بگردم
ولی اگه مشه یکی بهم یه کتاب تست جامع برای زیست که سوالای کنکور رو داشته باشه معرفی کنه
همه زیست باشهه
ممنونم پیشاپیش
یه سوال میبینم خیلی از بچه ها در مورد فیزیک اندیشه سازان میگن مگه این کتاب موجود؟!؟!؟!
کتاب زیست انتشارات خیلی سبز و زیست عالیپور (همگامان مشترک با کانون) بیشترین طرفدار را داره
میتونی از اینجا یه قسمتی از کتاب را بخونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفیزیک 3 را مبتکران داره چاپ میکنه ولی بقیه را توی بعضی کتابفروشیها میشه پیدا کرد.
Last edited by mehdi_7070; 22-10-2009 at 15:34.
دوستان یه سوال فوری دام میخواستم بدونم تست حسابان و ریاضیات پایه رمزینه درسنامه داره یا نه؟ خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید
درسنامه داره ولی نه اونجوری که با خوندنش خیلی متوجه قضیه بشی
راستش درسنامه ش تو تستا به خوبی مثلا کتابای بازرگان نیس
کتاب تست بازرگان درسنامه هاش خیلی خوبن مثل خود کتاب اموزششه
آخه درسا با هم فرق دارن نمی شه شیمی رو با ریاضی مقایسه کرد.
شما از کتاب های خوشخوان هم استفاده کردید؟بین انرژی اتمی و خوشخوان کدوم بهتره؟
آخرش چی شد؟ میدونم درسنامه بازرگان خیلی توپه اصلا نیازی هم به آموزش نداره ولی میخوام بدونم درسنامه حسابان و ریاضیات پایه رمزینه در حد آبی قلمچی هست یا نه ؟ ممنون
من خوشخوان رو نخواندم اما می دونم تست های خوشخوان سطحش بالا تره اما برعکس درسنامه ی انرژی اتمی بهتره.می تونی مقایسه کنی و اونی که به نظرتون بهتر هستش رو بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)