تا الان كسي تونسته بره تيم ملي يا نه ؟؟؟؟
سلام دوستان
من هم مشکل این دوستمون را دارم.می پره بیرون.
از سرزمین خریدم.
اگه راه حلی داره بگید و ایا دوستانه دیگه کسی هست که از سرزمین خریده باشه واین مشکل را داشته باشه
![]()
من رفتم اما هنوز فیکس نشدم و نیمه دوم میرم تو زمین ولی بدیش اینه که مثل بازیهای باشگاهی نمیشه ردش کرد و بازی نکرد باید حتما بازی کنی (ملیتم ایرانه)
پس بگو چي جوري رسيدي تيم مليايران؟؟؟(البته علي دايي بازيكنان آماده رو دعوت ميكنه
)
آقا ميشه يه چند تا عكس از محيط become legend بزاريد?????![]()
ای بابا دلت خوش ها علیرضا!!!
فکر میکنی من بدم میاد نسخه کامل را بازی کنم!!!
وقتی نیست یعنی نیست!!!البته سفارش دادم ولی کی میرسه نمیدونم!!!
به هر حال ممنون
اونایی که بازی رو دارن میشه بگید این چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
سلام
توجه کردید این pes شبیه fifa 09 شده واقعا فوق العادست مخصوصا مستر لیگ که دیگه ایرادات نقل و انتقالات گرفته شده
ما که هر چقدر دقت کردیم شباهنی ندیدیم شمام لطف کن دیگه تو پستات اسم فیفا رو نیار فیفا هنور راه درازی داره تا به pes برسه
من منظورم فیفای نکست هست نه فیفا کرکت که اصلا حساب نمیشه
عجب بازی شده بعد از اومدن 09 و بازی ضعیف 2008 و دمویی که زیاد نتونست منو راضی کنه با بی حوصلگی و از روی عادت که هر سال pes رو می خریدم خریدمش 4 تومنم بالاش پول دادم ولی وقتی بازی اجرا شد واقعا ازش لذت بردم همه ایراد های 2008 رفع شده بازی فوق العاده شده یه آفرین حسابی باید به کونامی گفت
4 تا فایل از فرمت رجیستری هستند
شما این ها رو از کجا آوردی ؟
معمولا این فایل ها فرامین رو به رجیستری ویندوز تعریف (یا به عبارتی import) میکنند
-------------------------
دوستان خواهشا یکی بگه تا حالا شده که در سیو شدن های بازی تاخیر به وجود بیاد ؟
یعنی همون قسمت های save data setting حدود 15 ثانیه طول بکشه تا پیغام سیو شدن بیاد
من به خاطر این اشکال حتی ویندوز رو عوض کردم ولی بعد از اینکه آپشن فایل رو عوض میکنم یا سیو ها زیاد میشه این مشکل پیش میاد
-------------------------
چرا با اینکه توی قسمت sound setting اون گزینه وسطی که مال صدای های منو و انتخاب های گزینه ها هستش رو قطع میکنم باز هم اون صدا ها هستش (منظورم اون تک صدا های بیب بیب یا دود دود)
وقتی داخل بازی میشی انتی ویروست فعاله؟ یه بار غیر فعالش بکن ببین سیو کردن باز هم طول میکشه یا نه!
این نسخه با اینکه شدیدا جذاب و دیدنی شده اما کلکسیونی از باگه! فعلا که من نمیتونم become a legend رو بازی کنم! همش کرش میکنه! کونامی قول داده واسه این مشکل پچ بده اما کی میده رو دیگه خدا میدونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)