I didn't want you to come
ببخشید t و y وقتی دنبال هم قرار میگرن صدای "چ" می دن ؟
and she's gonna lob it at you like a grenade
ولی اینجا صدای "چ" نداد !!
باز هم از این موارد داریم ؟ میشه نام ببرید ؟
ممنون
I didn't want you to come
ببخشید t و y وقتی دنبال هم قرار میگرن صدای "چ" می دن ؟
and she's gonna lob it at you like a grenade
ولی اینجا صدای "چ" نداد !!
باز هم از این موارد داریم ؟ میشه نام ببرید ؟
ممنون
در مورد چیزی که گفتی چیزی نمیدونم ولی اینو میدونم که تو نمونه ی زیر دو حرف ادغام شده (ادقام درسته یا ادغام؟!) صدای "ج" میدن
Would you
در زیر هم صدایی تقریبا مثل "ش" شنیده میشه
I miss you
من اینا را فقط شنیدم و از نظر علمی هیچی نمیدونم! کسایی که رشتشون زبان هست یحتمل بیشتر و بهتر و دقیق تر و کامل تر میتونن راهنمایی کنن!
سلام خواهش میکنم یه نگاه به متنهای زیر بندازین ببینین کجاهاش مشکل داره .. مخصوصا اونجاها که با قرمزه .....(متن هاساده هستن ...
=================================
متن 1
one of my hobbies is go shopping.usually ,my friend 'mina' and i go shopping twice or
three times a week .yesterday we went to the bejan's department store . mina wanted
to buy a leather jacket. it was $84 but mine didn't like to spand that too much money
for it but i think it wasn't too expensive . it was reasonable
at the part of department store there were somethings on sale . i wanted to buy a -
shirt.i find a yellow t-shirt with a brid on it . but there was no price tag on it .i asked
seller : " how much is it ?" and he said to me "$20" that was cheap for me . i tried it on
and baught it================================================== ==
متن 2
comparing prices
many things are more expensvie in my country than in the other countires.for example in
my country petrol is cheaper than the other countries .here it's around 50 cents.in my
country fruits costs are more expensive than in the other countires================================================== ===
متن شماره3
tell me your opinions about shopping online. everything that you know
actually i dont really like it ,i tried it three times already.i think the traditional way to
shop is better. you know , you can touch things , you can try them on . but in shopping
online you just can see a picture of them
in shopping online a person puts an advertisement for an item on a website.the person
who bids to most money gets to buythe item. sometimes the items have a fixed prices
anyway, i dont like it , although many people likes it============================================
متن شماره 4
now imagine you are a student .you're goning to take a job. what kind of job can you
take? please describe your daily schedule and a job that you want
i'm a student and i dont have time to work but i need a job because collage is very
expensive. my parents like to give me allowance but i don't like to get money from
them.i like to make a salary to own me .i need a flexible job because i have class all day
on saturdays, sundays, mondays and on tuesdays morning . i know how to use
computer.i can taype .i can take care of childeren . i can teach math and physics. i sure
that i'll find my favorite job
=============================================
و چند سوال
معنی جمله زیر ( معنی همه کلمات رو می دونم ولی نمی تونم یه جمله خوب واسش پیداکنم )
i can't make it by then
و این یکی
that's another good thing about it
================================================
دو جمله زیر هر دوش درسته :
what perfume are you wearing?
what perfume usally do you use?
===============================================
و سوال اخر
left دراینجا چه معنی میده .................و معنی جمله
we still have some $25 tickets left
خسته شدم از بس تایپ کردم..........................ممنونم .... پیشاپیش از همه ممنون ... تو رو خدا درست جواب بدین ... می دونم... معذرت اگه سوال هام زیاد بود
Last edited by sina1415; 09-11-2009 at 17:41.
it was $84 but Mina didn't like to spendگنگه ، the وقتی میاد یعنی قسمت مشخصی از فروشگاهه ، ولی اینجا چیزی مشخص نشده ، شاید اگه یه صفت قبل از part بیاری یا یه جمله ی وصفیه! بعدش ، بهتر باشه ، مثلاً:at the part of department store
at the Eastern part of department store
یا
at the part of department store where the home appliances are
عدم تطابق زمان این فعل با زمان کل متن...i find a yellow t-shirt
find باید بشه found
اینجا he told me بهترهand he said to me
به خاطر تکرارهای زیاد ، با اجازه متنو خلاصه کردم ، ولی جمله ی اولت با مثالت تطابق نداره یا حداقل من منظورشو نمی فهمم ، میگه چیزای زیادی در کشور من گرون تر از بقیه ی جاهاس ، بعد اون وقت مثال بنزین رو می زنی که ارزون تره؟متن 2
تا اون جایی که میشد از لحاظ ساختاری مرتبش کردم ، اساتید میان نظر قطعی رو میدن:
Comparing Prices
Many things are more expensvie in my country than the other countires. For example, petrol here is cheaper (around 50 cents) while fruits are more expensive
I've already tried it three times بهترهمتن شماره3
tried it three times already
متن شماره 4make a salary to own meمنظورتونو از این قسمت نفهمیدمI'm sure that.all day long بهترهi have class all day
i sure thati can't make it by thenby then به معنی "تا اون موقع" هست....(اگه تو متن بود بهتر میشد معنیش کرد ، حالا اساتید میان نظر قطعی میدن)
این یه گزینه ی خوب دیگه واسه اونه (اینم خوبه)و این یکی
that's another good thing about it
به نظرم درستنwhat perfume are you wearing?
what perfume usally do you use?
<DIV align="right">به معنای باقی موندنه...یعنی:و سوال اخر
left دراینجا چه معنی میده .................و معنی جمله
we still have some $25 tickets leftما هنوز چند تا بلیت 25 دلاری داریم (چند تا بلیت برامون باقی مونده)
Last edited by Kurosh; 09-11-2009 at 19:03.
البته اینم اضافه کنم:
فکر میکنم the اینجا اضافه است... باید حذف بشه...the other countires
زمانی the را میاری که داری در مورد چندتا کشور خاص صحبت میکنی... کشورهایی که در بحث اسمشون ذکر شده...و مخاطب باهاشون آشناست
ولی وقتی داری یک کشور را با کل کشورهای جهان مقایسه میکنی other countries صحیح هست...
than other countriesthan in the other countires
اجباری در کار نیست یا مثلا این قاعده اش نیست که بگیم باید اینطوری باشه و اگه اینطوری نباشه چی میشه .. وگرنه : بله - تلفظ سریع اینا پشت سر هم در محاوره صدای چ رو بوجود میاره .. همین چند صفحه قبل بود که گفتیم gotcha در واقع got you هستش که دقیقا از همین الگو پیروی می کنه ؛ یعنی چسبیدن t و y باعث میشه چ تلفظ بشه ..
عیناً مثالی که دوستمون در مورد تلفظ ج زد که البته حالت قانونمند تر داره.
سلام
ببخشید منظور این جمله در فیلم دیدم چیست ؟
how were close ?
و کلمه whole چه کاربرد هایی در محاوره دارد ؟
کسی سایتی میشناسه که آموزش رسم الخط انگلیسی یا خوشنویسی انگلیسی داده باشه یا pdf ای در این زمینه؟؟؟
راستش سایت و پی دی اف که نه زیاد.
ولی خودم یه کتاب کوچولو پیدا کرده بودم که خیلی خوب بود. دختر عموم هم از اون استفاده کرده بود.حالا الان اسمش یادم نیست.
اما یه استاد زبانی رو می شناختم که راه حل جالبی می داد. می گفت برید یکی از فونت های کرسیو کامپیوترتون رو که ازش خوشتون می اد پیدا کنید. بهد توی یه صفحه مثلا A رو توی یه خط همین طور بنویسید. بعد به صورت کمرنگ ازش پرینت بگیرید. مثل اموزش خوشنویسی های خودمون بشینید از روش با مدادی چیزی بنویسید. بعد که حروف بزرگ و کوچیک انگلیسی رو یاد گرفتید کلمه های مختلف چاپ کنید و از روش بکشید.
اما هینت برای بهتر شدن خط یه سایت سراق دارم:
راهنمایی های کرده که به نظر خودم بدک نبودن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنی همین بوده؟ ... عبارت کامل ترش رو بگو .. در حد همین سه کلمه ای که نوشتی ، تقریبا بی معناست : چطور نزدیک بود؟!! ...
//
میشه "کل" ... طبیعتاً در هر جمله ای چنین معنی ای میده ؛ اما در محاوره می تونه با تاکید کم (در حدی که در ترجمه حتی حذف بشه) استفاده بشه ... مثلاً I don't want to talk about the whole thing : نمی خوام در باره (کل) این قضیه صحبت کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)