خوب پس واقعا 737 رو بدین به من!خلبانی 737 شامل یک Take off و چند دقیقه پرواز مستقیم میشه و یک فرود. کار سختی نداره.
اما نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه خراب کاری میکنم؟!! بیخیال،یکی از خودتون انجامش بده بهتره.
خوب پس واقعا 737 رو بدین به من!خلبانی 737 شامل یک Take off و چند دقیقه پرواز مستقیم میشه و یک فرود. کار سختی نداره.
اما نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه خراب کاری میکنم؟!! بیخیال،یکی از خودتون انجامش بده بهتره.
Last edited by grand theft auto; 05-03-2010 at 18:43.
منم به همین فکر میکردم.فک نکنم گیم اسپای مناسب باشه چون مشکل DC شدن داره حالا فکر کنید دارین ریگی رو میشونید بندر عباس یهو DC بشین!
کار خاصی نمیخواد انجام بدی.خوب پس واقعا 737 رو بدین به من!
اصلا میخوای کمک خلبان باش. دو نفره میریم تو یک هواپیما. باد لاستیکا رو چک کن.چمدون مسافرا رو بزار بالا. بلیطها رو جمع کن. هر وقت هم من خسته شدم میرم میخوابم تو بشین پشت رل.
![]()
آره ولی همشو با هم انجام نمیدیم.پروازها توسط GAMESPY انجام ميشه؟
کار این تیم شامل بلند شدن و مانورهای طبیعی تا رسیدن به هواپیمای مسافربری میشه که فیلم برداری ار لحظه ی پرواز تا دور شدن از فرودگاه به صورت مجزا انجام میشه و لازم نیست تیم 737 اون زمان آنلاین باشن.
تیم دوم 737 هستش که شامل خلبان و کمک خلبان میشه.
کار خای انجام نمیدن. در واقع قسمت آنلاین تیم 737 شامل پرواز در یک خط مستقیم و دور زدن به منظور فرود توی بندرعباس میشه. فرود باید خیلی خوب و قشنگ باشه.
بنابراین خلبان فقط یوک رو کنترل میکنه و کنترل تراتل و ریورس کردن و اسپویلر به عهده ی کمک خلبان میشه تا وضایف سنگین نشه.
Take off هواپیمای 737 به صورت آفلاین انجام میشه و احتمالا خودم انجام بدم چون کار خاصی لازم نداره.
مدل دقیق هواپیما هر وقت اعلام بشه باید آرم ها رو روی 737 نصب کنیم و هواپیما رو آپلود کنیم. البته نه همش رو. فقط تکسچرهای تغییر کرده رو آپلود میکنید تا بقیه استفاده کنند.
کل مسیر پرواز رو روی نقشه آماده میکنم و هدینگهای دقیق و کورز این چیزا هم بازم Toomy باید لطف کنه چون بیشتر بلده.
یک نفر هم باید دوتا فانتوم رو راهنمایی کنه تا به 737 برسند.
در این لحظه 737 رو روی Autopilot میزاریم تا روی خط راست بره ولی فانتوم ها باید خیلی دقیق و بدون اعوجاج پرواز کنند. یه پرواز فرومیشین تا رسیدن به 737 و بعدش جاگیری تو جایی که مشخص خواهد شد.
قسمت اخر حدود یک دقیقه پرواز 3 هواپیما روی خط راست هستش که باید از زوایای مختلف فیلم برداری بشه.
نکته ی مهم اینه که تصویرها رو که جمع کنیم باید همگی یک کیفیت داشته باشند.
نرم افزار برای فیلم برداری از تصویر من دارم ولی باید باز هم باهاش امتحان کنم تاخیر نداشته باشه.
صداها اصلا مهم نیستند چون صداگذاری مجدد میشه.
ولی تنها مشکل اینه که نمیدونم همه ی اینها رو چطوری هماهنگ کنیم؟
کاش هممون تو یه شهر بودیم سیستمها رو LAN میکردیم که راحت کارها انجام بشه. اینطوری 3 تا کامپیوتر کنار هم میزاشتیم و خلاص.
اگر بچه های مشهد پایه بودند من میتونستم یک گیم نت رو برای چند ساعت بگیرم و چند تا سیستم قوی آماده کنم تا فقط کار رو انجام بدیم.
یا مثلا همه چی 100 درصد عالی پیش بره بعد یکی از فانتوم ها بخوره تو برج بندعباس تاریخ عوض بشه.منم به همین فکر میکردم.فک نکنم گیم اسپای مناسب باشه چون مشکل DC شدن داره حالا فکر کنید دارین ریگی رو میشونید بندر عباس یهو DC بشین!
Last edited by ebicross; 05-03-2010 at 19:50.
البته بهتره اون کسی که فیلم قسمت هایی که هواپیما تو فرودگاست رو میگیره اون بسته الحاقی که جزئیات زمین و باند رو بالاتر میبره نصب کرده باشه.
[QUOTE=ebicross;4732669
تیم دوم 737 هستش که شامل خلبان و کمک خلبان میشه.
کار خای انجام نمیدن. در واقع قسمت آنلاین تیم 737 شامل پرواز در یک خط مستقیم و دور زدن به منظور فرود توی بندرعباس میشه. فرود باید خیلی خوب و قشنگ باشه.
بنابراین خلبان فقط یوک رو کنترل میکنه و کنترل تراتل و ریورس کردن و اسپویلر به عهده ی کمک خلبان میشه تا وضایف سنگین نشه.
.[/QUOTE]
اگه ميشه 737 رو من به عهده بگيرم(تو شبيه ساز هم همه گير 737 هستن) البته اگر جاي ديگه برام پست انتخاب نکرده باشيد؟
آخه خيلي با 737 پرواز داشتم و راحت land ميکنم.حالا فقط پيشنهاد بود اگه کس ديگه اي ميخواد 737 داشته باشه من حرفي ندارم.
اگر این کار عملی بشه حتما همین کار رو میکنیم.اگه ميشه 737 رو من به عهده بگيرم(تو شبيه ساز هم همه گير 737 هستن) البته اگر جاي ديگه برام پست انتخاب نکرده باشيد؟
آخه خيلي با 737 پرواز داشتم و راحت land ميکنم.حالا فقط پيشنهاد بود اگه کس ديگه اي ميخواد 737 داشته باشه من حرفي ندارم.
چه کسی بهتر از شما.
فقط هرچی فکر میکنم امکانش نیست.
نرم افزار فیلم برداری از تصویر اصلا نمیتونه درست و حسابی بدون گیر فیلم بگیره.
FSX هم کلی اذیت میکنه.
همینطوری پیش بره به هیچ جا نمیرسیم.
شاید مجبور به استفاده از LAN شدیم تا اینترنت. که اینطوری هم به مشهدی ها محدود میشم.
اگر شما تیم کاملی رو میشناسید و امکان استفاده از LAN رو دارید کار رو ادامه بدین.
خودم هم موندم. واقعا سخته.
من کاره ای نیستم اما موافقم و به نظرم شما مناسبید.اگه ميشه 737 رو من به عهده بگيرم
اگه ممکنه اون نرم افزار فیلم برداری رو به منم بدید.
شما لطف داريد.
در مورد نرم افزار رکورد: شما از fraps استفاده ميکنيد؟
لطف داريد آقا پويان اگه اشتباه نکرده باشم.
اين لينک دانلود fraps هست من که ازش راضيم يادم نيست کي بهم اينو پيشنهاد کرد ولي ميدونم يکي از دوستان در همينجا بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)