سلام...دوستان ایا مرکز مخابراتی تو تهران فیبر نوری شده!؟ و اگر شده....آسیاتک اونجا سرویس میده!؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام...دوستان ایا مرکز مخابراتی تو تهران فیبر نوری شده!؟ و اگر شده....آسیاتک اونجا سرویس میده!؟
محدوده ip های آسیاتک رو کسی میدونه ؟
سرعت من 512 هست الان حدود 2 ساله که دارم 512 استفاده میکنم.سرویس این شرکت واقعا عالی بود ولی الان از شبی که این سرویس رایگان شبانه راه افتاده شبها سرعتم مثل دایال آپ میشه. حتی نمیشه ایمیلها رو نگاه کرد.
بازی که اصلا نمیشه کرد. سرعتش واقعا افتضاح شده. بری یاز کردن یه صفحه که در روز 1-2 ثانیه طول میکشه باید شبها حدود 30-50 ثانیه وقت گذاشت تازه بعضی وقتها اصلا بازش نمیکنه.
شما شبها چه ساعتی امتحان کردی؟ و چطور امتحان کردی؟سرعت من پایین نمیاد فعلا .
شبا هم تست کردم واقعا رایگانه !
مگه میشه ماله یه عده کم بشه ولی ماله یه عده دیگه کم نشه!!!
از ساعت 1 شب تا 7 صبح گذاشتم دانلود کنه . با سرعت 57 دانلود کرد . دقیقا مثل روزا .شما شبها چه ساعتی امتحان کردی؟ و چطور امتحان کردی؟
مگه میشه ماله یه عده کم بشه ولی ماله یه عده دیگه کم نشه!!!
(سرویس من 128 حجمی قدیمی هست تازه)
حالا که شده ! دی:
(سرعت اینترنت به منطقه مخابراتی هم بستگی داره دوست من )
مال من که دقیقا از سر برج تا حالا از ساعت 1 به بعد افتضاح میشه. من دیشب تست کردم ساعت 12:30 سرعت مثل معمول بود و هیچ اشکالی نداشت ولی از ساعت حدود 1:30 الی 2 به بعد افتضاح شد. اگه مربوط به منطقه مخابراتی باشه باید همیشه مشکل داشته باشه نه فقط همین چند روز و دقیقا 1 تا7 صبح !
امروز باهاشون صحبت کردم گفتن که یه ip اختصاصی بگیرم ازشون کاملا درست میشه. هزینه اش هم 3 ماهه 20000 تومن میشه. در ضمن یه dns هم بهم داد که زدم. گفتن شاید با همین dns درست بشه.
حالا به نظر شما اساتید ایا با این dns یا ip اختصاصی مشکا من حل میشه؟
در کل این کار شرکت اسیاتک اشتباه محضه و کار درستی نیست ! اونا اومدن سرعتی که قرارداد دارن رو از مشتری کم میکنن در عوض ترافیک رایگان میدن. من که قرارداد 512 دارم باید همیشه سرعت 512 برام برقرار باشه نه اینکه ساعت 1 تا 7 سرعت 512 تبدیل به دایال اپ بشه !!! اینکارشون اصلا درست نیست و باعث میشه که خیلی از مشتریاشون رو بخاطر افت کیفیت از دست بدن.
اگه سرعت من درست نشه من که میرم از یجا دیگه adsl میگیرم
والا منم سرعتم رو دارن 128 واقعی میدن
خیلی اشتباه بزرگی کرد این آسیاتک
حالیش نیست 128 نا محدود رو مخابرات داره 10 تومان میده
بعد از 2 سال مشترک بودن اینم کارشون
یکشنبه میرم داد و بیداد میکنم شرکتشون اگر جواب داد که هیچ و گرنه میرم صبانت ، با هر بدی که صبانت داشته باشه حداقل 3 گیگ هست ماهانه جای 2 گیگ آسیاتک و شبانه رایگان داره بدون اینهمه قر و فر و البته سرعت بسیار بالاتر از 128
سرویس 512 محدود نمایندگی آسیاتک در تبریز ( ماکس نت ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکس فقط پهنای باندشو از آسیاتک میگیره و خودشون مدیرت می کنند واسه همین سرعتهاش بهتر از تهرانه.
این سروسس تا زمان وجود پهنای باند و بستر مناسب قابل ارائه خواهد بود.
این یعنی چی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)