یه برنامه ساده نیست که فقط یک تیکه از فیلم رو جدا کنه و بعدش مثلا یه تیکه از اون رو برش بده ؟
یه برنامه ساده نیست که فقط یک تیکه از فیلم رو جدا کنه و بعدش مثلا یه تیکه از اون رو برش بده ؟
دوستان یک برنامه میخوام برای بریدن فیلم
یعنی میخوام 1 سانتی متر پایین یک فیلم رو به طور کامل پاک کنم تا آدرس سایت مورد نظر نیوفته ...
ممنون !
با سلام من يه كانورتر ميخواستم كه بتونه به فرمت TS تبديل كنه فايل هاي ويدئويي رو
ممنون
_________
Ts To Mpg Converter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک کانورتور میخوام واسه تبدیل فایهای swf به ویدیویی با کیفیت بالا ( به همراه کرک )
ممنون
مرسي عليرضا جان ، تو اين ورژن که از X264 ورژن جديدتر استفاده شده ، افزايش سرعت و کيفيت تبديل ،محسوس هست . يه آپشن جديد x264 با نام X264 DivX HD اضاف شده که کيفيتش عالي هست.
xilisoft video convertor ultimate 6 رو من دارم و الان که دید زدم میتونه فایل swf و flv رو تو لیست اضافه کنه. بنابراین میشه گفت باید بتونه تبدیلش کنه. حجمش برنامه 29 مگ و لینک دانلود تو سایتای فارسی پره.![]()
Boilsoft Video Cutter 1.23 Build 112
حجم : 11.82 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
برنامه بالايي رو امتحان نکردم ولي براي پاييني رو امتحان کردم ، کار برش رو بدون Encode دوباره انجام ميده و در کيفيت اصلي فيلم تاثيري نميذاره و سه سوته ويدئو کات ميشه.
Boilsoft Video Splitter 6.11 build 140
حجم : 10.84 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
اينم براي چسبوندن سه سوته قسمت هايي از فيلم که کات شده :
Boilsoft Video Joiner 6.34 build 140
حجم : 10.51 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب مثل اینکه همه جا دارین پست میدهید. !!!1
اون دو مورد که گفتم Staxrip و xvid4psp و یکی حرفه ای تر Megui برای کیفیت بالا و حجم پایین عالیه ولی حرفه ای بید کمی ...
برنامه ی Xilisoft که الان گفتم رو شما هم دانلود کن لطفا.
فایل اد کن. روش راست کلیک کن. گزینه ی Clip برای جدا کردن یک محدوده زمانی هستش ... گزینه ی effect هم دارای امکاناتی مثل crop هست که میشه تصویر برش زد. هر دو کاری که میخوای داره. فقط رزولوشن تصویر رو نباید Auto بزاری چون در این صورت میبره و بعد بزرگ هم میکنه. باید ور بری باهاش دیگه...
![]()
سعید جان اون برنامه ی وسطی که تعریفش رو کردید رو نمیتونم دانلود کنم اصلا ! ( لینک ها یا فیلترن یا خراب ! )
میشه یه برنامه فقط برای بریدن 1 سانتی متر پایین فیلم بدید که کار باهاش هم آسون باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)