سلام دوستان روش دستی برای پاک کردن خطای روی حافظه ecu وجود داره؟
سلام دوستان روش دستی برای پاک کردن خطای روی حافظه ecu وجود داره؟
سلام .
دوستان این گیربکس اتوماتیک 206 دو نوع هستش . روی حالت که میزارم گاز تا 5 الی 6 میخوره بعد دنده عوض میشه . یه حالت دیگش دقیقا گاز 2.5 عوض میکنه .
اون پرگاز واسه چیه ؟ به موتور فشار نمیاره ؟
یه سوال در مورد Display Type 2 بندازم یا 3 ؟ فرقشون زیاده که اختلاف قیمتشون اینقدره ؟
مخلصیم .
سلام
لاستیک های ماشین عوض کردم 205 انداختم
یکی گفت که باید بری تنظیم برای ecu تعریف کنی و گرنه تو کیلومتر خطا میندازه
درسته ؟ چقدر خطا میندازه ؟
راستی یه مدته وقتی میزنم دنده عقب از گیربکس صدای درگیری چرخ دندها میاد مشکل از کجاست ؟
ممنون
منم از همینش تعجب کردم دیگه ! تو راهنما نوشته برای انتخاب سیدی اعداد 1 تا 5 را فشار دهید و روی ضبطم یکی از دکمه هاش نوشته cd changer ! حالا نمیدونم سیدی چنجر داره یا نه ؟!
یه سوال دیگه هم دارم البته خیلی ساده و ابتداییه اما من هرچقدر گشتم پیداش نکردم : دکمه ی آنتن (برای بالا-پائین بردن) کجاست ؟!![]()
Last edited by ahshokouhy; 23-08-2011 at 19:38.
بطور کلی دور بالا=استهلاک بیشتر موتور. اون حالت که دور بالا دنده عوض میکنه حالت اسپرته. در حالت برف هم زودتر دنده عوض میشه. البته گیربکس اتومات تا حدودی اصطلاحاً هوشمنده و خودش رو با رانندگی شما تطبیق میده.
دوستان یه سوال. درب سرنشین عقب سمت راننده ظاهراً قفل کودک داره درسته؟؟ چطوری این قفل کودکش رو غیر فعال کنم؟؟
خیر نداره! پخشش سی دی خور و پخش mp3 + خوردن فلش مموری+سوکت 3.5 میلی متری فیش206 اس دی Cd changer هم داره ؟ اگه داره کجاشه ؟
فقط ماشین های سفارشی دارای صندلی های روکش چرم هستن که رنگشون هم هر دفعه یچیزی هست!راستی میگم روکش داخلیش فرق داره موقع نوشتن میپرسیدن ؟چون من نبودم طرح همیشگی 206 نیست خاکستریه
برای ماشین های معمولی هر از مدتی یه طرح و رنگی میزنن که آخرینش به اسم ناتیس هست و خاکستری روشن اگه اشتباه نکنم
به اون حالت اسپورت میگن که دندرو تا جایه ممکن پر میکنه! البته استفاده ازش کم باشه بهتره ! ولی نه اینکه اصلا استفاده نشه مثلا تو سربالایی خیلی مفیده!سلام .
دوستان این گیربکس اتوماتیک 206 دو نوع هستش . روی حالت که میزارم گاز تا 5 الی 6 میخوره بعد دنده عوض میشه . یه حالت دیگش دقیقا گاز 2.5 عوض میکنه .
اون پرگاز واسه چیه ؟ به موتور فشار نمیاره ؟
یه سوال در مورد Display Type 2 بندازم یا 3 ؟ فرقشون زیاده که اختلاف قیمتشون اینقدره ؟
مخلصیم .
فقط ال سی دی تایپ b ! تایپ c صفحش بزرگتره و جی پی اس داره که تو ایران هم فعال نمیشه و ارزش قیمتش رونداره!
البته رو همون حالت معمولی هم گیرباکس بصورت هوشمند عمل میکنه! با توجه به نحوه رانندگی شما دندرو عوض میکنه! مثلا کمی پر گاز برین حالیش میشه رو دور بالاتر عوض میکنه
خیر نمیخواد!سلام
لاستیک های ماشین عوض کردم 205 انداختم
یکی گفت که باید بری تنظیم برای ecu تعریف کنی و گرنه تو کیلومتر خطا میندازه
درسته ؟ چقدر خطا میندازه ؟
راستی یه مدته وقتی میزنم دنده عقب از گیربکس صدای درگیری چرخ دندها میاد مشکل از کجاست ؟
ممنون امروز 08:01
خوب هر پخش سی دی خوری توانایی کنترل سی دی چنجر رو داره! اما سی دی چنجر دورانش گذشت و رو 206 هم نصب نیست!منم از همینش تعجب کردم دیگه ! تو راهنما نوشته برای انتخاب سیدی اعداد 1 تا 5 را فشار دهید و روی ضبطم یکی از دکمه هاش نوشته cd changer ! حالا نمیدونم سیدی چنجر داره یا نه ؟!
یه سوال دیگه هم دارم البته خیلی ساده و ابتداییه اما من هرچقدر گشتم پیداش نکردم : دکمه ی آنتن (برای بالا-پائین بردن) کجاست ؟!![]()
چه جالبانک چون اینم مثل پرایده. فکر میکردم قفل کودکش الکترونیکیه.
total جان اگه میشه محل دکمه ی آنتن رو هم بگید کجاست ! پیداش نمیکنم !
ببخشید متوجه نشدم! آنتن چی؟
آنتن 206 سقفیه پس ثابته و دکمه ای نداره. البته در خودروهای پیشرفته تر امروزی اصلاً آنتن قابل روءیتی تعبیه نمیشه و آنتن رو داخل فریم شیشه تعبیه میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)