تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 1081 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    گاها وقتی در اینترنت در همین انجمن ها یا سایت های دیگه می روم نرم افزار در کنار IPکه فایروال اعلام می کنه مثلا آدرس یه سایته را می ذاره با دامینde!!اصلا چه ربطی به اون سایت داره اینو می خواستم بدونم
    مثلا ارتباطش با سایت هایی که هرگز من نرفتم توش البته گاها!!
    دوست عزیز

من باز متوجه مشکل شما نشدم اگر منظورتان این است که چرا برنامه Ad Muncher به سایتهای فوق متصل می

شود سوال خود را جای بسیار نامناسبی پرسیده اید چون اینجا تاپیک کاسپرسکی است و ربطی به Ad Muncher ندارد و

اگر منظورتان این است که چرا کاسپرسکی چنین اخطاری می دهد که علت مشخص است .دلیل ان اتصال برنامه Ad Muncher

به سایتهای مذکور است .من با Ad Muncher کار نکرده ام و اطلاعی در مورد این برنامه و قابل اطمینان بودن آن ندارم

ولی از آنجا که به نظر می رسد که یک برنامه AdBlocker است به تجربه می دانم که این برنامه ها دارای یک لیست خاص

( شبیه به دیتابیس آنتی ویروسها ) هستند که بر اساس آن عمل می کنند و این لیست را نیز معمولا آپدیت می کنند

و برای آپدیت این لیست ممکن است به سرورهای خاصی وصل شوند ولی تعداد این سرورها برای هر برنامه معمولا

مشخص و محدود است .اگر تعداد IP هایی که این برنامه تقاضای اتصال به انها را دارد بیش از حد زیاد است دو کار

می توانید بکنید اگر به این برنامه اطمینان کامل دارید می توانید کاسپرسکی را طوری تنظیم کنید که به تمامی

درخواستهای ان به طور اتوماتیک اجازه عبور دهد ولی اگر اطمینانی به این برنامه ندارید بهتر است آن را از روی

سیستم خود پاک کرده و از یک برنامه مطمئن تر استفاده کنید لازم به ذکر است اینترنت سکوریتی کاسپرسکی

خودش دارای AdBlocker است.

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

من باز متوجه مشکل شما نشدم
    هر چند می شه گفت کسپر خودش ADblockerداره اما این سایت adsهای سایت ها و تبلیغات نامناسب و مشکل دار را ----- می کنه مخصوصا برای سایت های کرک!
    من منظورم این است که در حالی که من به سایتی که کسپر اخطارش را می ده نرفتم این برنامه به چه منظور سعی در برقرای ارتباط با اون سایت داره؟
    در ضمن برای کسپر باید به طور دستی وارد عمل شد در حالی که این برنامه به طریق هوشمندانه ای این عمل را انجام می ده نه دلم می خوتهد حذفش کنم و نه این که منو اینجور اذیت کنه. برای کسب اطلاعات راجع به برنامه شما را به تایپیکش در همین انجمن ارجاع می دهم.
    [CODE]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=4328[/CODE]
    Last edited by [ali]; 18-01-2008 at 23:36.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هر چند می شه گفت کسپر خودش ADblockerداره اما این سایت adsهای سایت ها و تبلیغات نامناسب و مشکل دار را ----- می کنه مخصوصا برای سایت های کرک!
    من منظورم این است که در حالی که من به سایتی که کسپر اخطارش را می ده نرفتم این برنامه به چه منظور سعی در برقرای ارتباط با اون سایت داره؟
    در ضمن برای کسپر باید به طور دستی وارد عمل شد در حالی که این برنامه به طریق هوشمندانه ای این عمل را انجام می ده نه دلم می خوتهد حذفش کنم و نه این که منو اینجور اذیت کنه. برای کسب اطلاعات راجع به برنامه شما را به تایپیکش در همین انجمن ارجاع می دهم.
    [CODE]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=4328[/CODE]
    دوست عزیز

همانطور که گفتم سوال خود را جای نامناسبی می پرسید اینجا تاپیک کاسپرسکی است نه Ad Muncher .بهتر

است این مشکل را در همان تاپیک که خودتان معرفی کرده اید مطرح کنید. نیازی نیست شما با براوزرتان به یک

سایت سر بزنید تا برنامه مذکور نیز به همان سایت متصل شود .اکثر برنامه های نرم افزاری ( مطمئن و غیر مطمئن )

به طور خودکار به سرورهای خاصی که قبلا برایشان معین شده است متصل می شوند و این کار را به علل مختلفی

انجام می دهند . بعضی ها برای آپدیت خود برنامه به سرور مرکزی متصل می شوند.بعضی دیگر اطلاعاتی را از روی

سیستم شما جمع آوری می کنند ( با دلایل مختلف ) و انها را به خارج انتقال می دهند و..... حالا دلیل اتصال این

برنامه به سرورهای مزبور چیست من نمی دانم ولی شما می توانید IP هایی را که کاسپرسکی به شما می دهد

در سایت زیر چک کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا اطلاعات مربوط به آخرین آدرسی که گذاشته بودید :

IP Address: 64.233.183.99

IP Address Details:
    Domain Name: nf-in-f99.google.com
    Serving HTTP (Port 80): Yes

IP Address Whois:
    ogle Inc.
    OrgID: GOGL
    Address: 1600 Amphitheatre Parkway
    City: Mountain View
    StateProv: CA
    PostalCode: 94043
    Country: US

NetRange: 64.233.160.0 - 64.233.191.255
    CIDR: 64.233.160.0/19
    NetName: GOOGLE
    NetHandle: NET-64-233-160-0-1
    Parent: NET-64-0-0-0-0
    NetType: Direct Allocation
    NameServer: NS1.GOOGLE.COM
    NameServer: NS2.GOOGLE.COM
    NameServer: NS3.GOOGLE.COM
    NameServer: NS4.GOOGLE.COM
    Comment:
    RegDate: 2003-08-18
    Updated: 2007-04-10

RTechHandle: ZG39-ARIN
    RTechName: Google Inc.
    RTechPhone: +1-650-318-0200
    RTechEmail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OrgTechHandle: ZG39-ARIN
    OrgTechName: Google Inc.
    OrgTechPhone: +1-650-318-0200
    OrgTechEmail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن خدمت شما عرض کنم که AdBlocker خود کاسپرسکی دارای هوش مصنوعی می باشد و به قول شما

هوشمند عمل می کند کافی است این امکان را در ان فعال کنید .

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام منظورتو را دقیق تر بگین آیا منظورتون همینیه که توی تصویر گذاشتم؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

در مورد اينكه بتونيد متوجه بشيد كليدي كه داري استفاده ميكنيد در ليست سياه قرار گرفته يا خير يك برنامه اي هست به نام Kaspersky Blacklisted Keys Checking Tool كه اگر مجموعه اي از كليدها را در داخل فولدري كه حاوي اين برنامه است قرار دهيد و فايل اجرايي داخل اين فايل را اجرا كنيد اگر كليد يا كليدهايي در ليست سياه قرار داشته باشند برداشته و در پوشه اي به نام Banned قرار ميگيرند و شما براحتي ميتونيد از كليدهاي معتبر استفاده كنيد.البته لازم به ذكر است كه فايل اجرايي برنامه يعني KeyMon.exe توسط كاسپر به عنوان يك Malware تحت عنوان: malware HackTool.Win32.Agent.cx شناخته شده است(البته بعد از انتشار گسترده اين برنامه در اينترنت).

در مورد آپديت دستي هم يكي از دوستان در صفحات آخر اين تاپيك لينك آموزش آنرا قرار داده اند.
    جناب hamilton
    می شه راجع به این قسمت جمله تون توضیح بدین:
    البته لازم به ذكر است كه فايل اجرايي برنامه يعني KeyMon.exe توسط كاسپر به عنوان يك Malware تحت عنوان: malware HackTool.Win32.Agent.cx شناخته شده است(البته بعد از انتشار گسترده اين برنامه در اينترنت).
    آیا واقعا malwareهست یا خیر ...

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جناب hamilton
    می شه راجع به این قسمت جمله تون توضیح بدین:

آیا واقعا malwareهست یا خیر ...
    ببينيد دوست عزيز وقتي اين برنامه براي اولين بار در اينترنت منتشر شد آنرا با كاسپر اسكن كردم چيزي پيدا نكرد اما چند روز بعد كه اين برنامه در سطح وسيعي در اينترنت منتشر شد كاسپر آپديت شده آنرا به عنوان يك Malware شناسايي كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام منظورتو را دقیق تر بگین آیا منظورتون همینیه که توی تصویر گذاشتم؟
    در همان قسمت ( Publicity Banners Blocking ) بر روی گزینه Setting کلیک کنید و در پنجره باز شده مطابق شکل زیر گزینه

نشان داده شده را تیک بزنید :

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا" بگید لینک آخرین ورژن آنتی ویروس و کرکش کدوم لینکه حقیقتش تعداد لینکهایی که دوستان لطف میکنند معرفی میکنند زیاده و یه ذره بفهمی نفهمی آدم رو به اشتباه میندازه!!!!
    در ضمن کرک این نرم افزار چند روزه(چه مدتی )کار میکنه؟؟
    ممنون رضا

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان لطفا" بگید لینک آخرین ورژن آنتی ویروس و کرکش کدوم لینکه حقیقتش تعداد لینکهایی که دوستان لطف میکنند معرفی میکنند زیاده و یه ذره بفهمی نفهمی آدم رو به اشتباه میندازه!!!!
    در ضمن کرک این نرم افزار چند روزه(چه مدتی )کار میکنه؟؟
    ممنون رضا
    براي دريافت آخرين ورژن محصولات كاسپر بهترين مرجع خود سايت كاسپرسكي ميباشه.به لينك زير رفته و محصول موردنظر خود را انتخاب كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مقابل هر محصول عبارت Free Download را مشاهده ميكنيد كه اگر روي آن كليك كنيد وارد صفحه اي ميشويد كه حاوي لينكهاي متعدد براي دريافت آخرين ورژن آن محصول ميباشه.
    آخرين ورژن هم 7.0.1.321 ميباشه.

در مورد كرك محصولات كاسپر هم تاپيك اختصاصي سريال و كرك محصولات كاسپر موجود ميباشه كه صرفا در مورد كرك محصولات كاسپر ميباشه.اگر چند صفحه آخر ان تاپيك را مشاهده كنيد لينك دانلود را پيدا خواهيد كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من حدود 8 مگابایت(49 درصد) کاسپر رو اپدیت کردم ولی بدلیلی نامعلوم دیسکانکت شدم ،
    میخواستم بدونم برای اپدیت مجدد دوباره از اول شروع میکنه یا راه حلی هست که دوباره 3 ساعت برای اپدیت کردن طول نکشه؟
    منظورم اینه که اون 8 مگ در حافظه اش مونده که اونها رو دوباره از اول اپدیت کنه...
    اصلا کل اپدیتهای ورژن 7.0.0.120 چند مگ هست؟
    خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید.
    Last edited by hraa; 20-01-2008 at 19:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •