تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 306 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آقا من نسخه free antivirus آويرا رو نصب كردم . اپديت هم كرد . ميخوام بدونم امنيت سيتمم رو تامين ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟ البته مثل اينكه كلا فايروال نداره ؟؟!!!!!! اگه كار خاصي هست كه انجام بدم حتما بگيد بهم . تا حالا از محصولات آويرا استفاده نكردم . و نسخه فري رو نصب كردم چون نميخوام زياد دردسر واسه آپديت با key داشته باشم !!
    کار خاصی نیست که بخوای انجام بدین ، بهتر بود که همون ورژنavira internet security 2012 رو میگرفتی که بهتر هست با فایروال هم هست.
    از لحاظ امنیت هم مشکلی نیست قدرتمند هست. اگه زیاد اینترنت نمیاین همین که گرفتین خوبه ولی اگه اینترنتی هستین ورژن Internet security رو بگیرین ، ضمنا مشکلی با کلیدش هم نداشته باشین ، هر وقت خواستین من بهتون میدم،
    البته برای بار اول خودتون باید ثبت نام کنین و یک کلید 30 روزه رو بگیرین ، و نگهش دارین تا دیگه اگه خواستین بازم نصب کنینش جای دیگه نیازی به ثبت نام اینترنتی نداشته باشین.
    بعد با کلیدهایی که الان موجوده مدت زمان Activation ش رو از 30 روز به نهایتا شش ماه تغییر میدین.

Take Care

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . خب من اينترنت كه زياد ميام . حالا اول اين رو ريمو كنم بعد اينترنت سكيوريتي رو بنصبم ؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون . خب من اينترنت كه زياد ميام . حالا اول اين رو ريمو كنم بعد اينترنت سكيوريتي رو بنصبم ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

آره دیگه ، از همون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی بگیریش به راحتی

موفق باشی عزیزم

Take Care

5. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نسخه فری محصولات آویرا با avg دررده بالایی قررا دارن اماهمینطور که امین جان گفتن شما به نسخه internet security مهاجرت کنید خیلی بهتره از لحاظ امنیت سیستم کامل میشه واسه پاک کردن نسخه فری هم از برنامه your uninstaller استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای فلش که می زنیم می شه جوری تنظیم کرد که خودش اسکن کنه دیگه لازم نباشه هر دفعه خودمون بزنیم

2- ویروس های فلش را قرنطینه کنیم فرقی می کند با پاک کردن (چون فلش مشتری است می خوام اگه کرکی رو ویروس شناخته پاک نشه ولی خوب سیستم خودم هم آسیب نبینه)

3- بعد هم من همیشه با نظرش موافقم ولی خب هر دفعه می پرسه که مثلاً می خوام قرنطینه کنم یا ری پایر

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا انتی ویروسی را به من معرفی کنید که قدرتمند باشه از هر لحاظ به کرک ها و پتچ ها گیر نده هوش مصنوعی قوی داشته باشه تا بتونه کرک های واقعا ویروسی را بگیره کار باهاش راحت باشه فایرووال خیلی قدرتمندی داشته باشه از قرنطینه بشه براشون ویروس ارسال کرد برام مهم نیست سبک باشه یانه سند باکس داشته باشه کامل باشه امکانات زیادی داشته باشه
    اگه بشه ارزان باشه چون اورجینال میخوام بگیرم پشیمون نشم سریع اسکن کنه بدون اجازه فایلی رو حذف نکنه ممنون میشم بهم چندتا انتی ویروس معرفی کنید این امکانات رو داشته باشه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

برای فلش که می زنیم می شه جوری تنظیم کرد که خودش اسکن کنه دیگه لازم نباشه هر دفعه خودمون بزنیم

2- ویروس های فلش را قرنطینه کنیم فرقی می کند با پاک کردن (چون فلش مشتری است می خوام اگه کرکی رو ویروس شناخته پاک نشه ولی خوب سیستم خودم هم آسیب نبینه)

3- بعد هم من همیشه با نظرش موافقم ولی خب هر دفعه می پرسه که مثلاً می خوام قرنطینه کنم یا ری پایر
    1- آویرا به طور اتوماتیک وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید فایل اتوران رو بلاک میکنه و طبق گفته مدیران فرومش گارد آویار فلش رو به طور اتوماتیک اسکن میکنه
    2- در مورد امنیت سیستم فرقی نمیکنه قرنطینه کنید بهتره چون میتونید بازیابی کنید فایل رو .
    3-Avira - Configuration - system scanner - scan - action on detection - Automatic
    حالا قرنطینه یا پاک کردن رو انتخاب کنید

همین کار رو برای Realtime protection نیز انجام دهید

11. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1- آویرا به طور اتوماتیک وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید فایل اتوران رو بلاک میکنه و طبق گفته مدیران فرومش گارد آویار فلش رو به طور اتوماتیک اسکن میکنه
    2- در مورد امنیت سیستم فرقی نمیکنه قرنطینه کنید بهتره چون میتونید بازیابی کنید فایل رو .
    3-Avira - Configuration - system scanner - scan - action on detection - Automatic
    حالا قرنطینه یا پاک کردن رو انتخاب کنید

همین کار رو برای Realtime protection نیز انجام دهید

سلام

من فایل ها را قرنطینه کنم چه اتفاقی می افته

صاحب فلش، فلش را می بره چه اتفاقی می افته برای اون فایل ها

من بعد از اینکه کارم تموم شد برای بیرون آوردنش از قرنطینه باید کاری کنم

یا اینکه خود طرف ؟؟؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

من فایل ها را قرنطینه کنم چه اتفاقی می افته

صاحب فلش، فلش را می بره چه اتفاقی می افته برای اون فایل ها

من بعد از اینکه کارم تموم شد برای بیرون آوردنش از قرنطینه باید کاری کنم

یا اینکه خود طرف ؟؟؟
    قرنطینه میشن دیگه ایزوله میشن محدود میشن و اجازه فعالیت ندارند
    اگر صاحب فلش , فلش رو هم ببره باز شما میتونی از قرنطینه فایل رو ریستور کنی
    وارد قرنطینه شوید بر روی فایل کلیک راست کنید و Restore Object رو بزنید

14. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کار خاصی نیست که بخوای انجام بدین ، بهتر بود که همون ورژنavira internet security 2012 رو میگرفتی که بهتر هست با فایروال هم هست.
    از لحاظ امنیت هم مشکلی نیست قدرتمند هست. اگه زیاد اینترنت نمیاین همین که گرفتین خوبه ولی اگه اینترنتی هستین ورژن Internet security رو بگیرین ، ضمنا مشکلی با کلیدش هم نداشته باشین ، هر وقت خواستین من بهتون میدم،
    البته برای بار اول خودتون باید ثبت نام کنین و یک کلید 30 روزه رو بگیرین ، و نگهش دارین تا دیگه اگه خواستین بازم نصب کنینش جای دیگه نیازی به ثبت نام اینترنتی نداشته باشین.
    بعد با کلیدهایی که الان موجوده مدت زمان Activation ش رو از 30 روز به نهایتا شش ماه تغییر میدین.

Take Care
    سلام .
    من از اینترنت سکیوریتی اخرین ورژن استفاده میکنم ولی یه مشکل دارم.
    بخاطر نداشتن اینترنت پر سرعت از ابدیت افلاین استفاده میکنم.از ایران ستاپ میگیرم .ولی دو روز پیش که ویندوز عوض کردم ودوباره انتی رو نصب کردم وابدیت افلاین کردم وریستارت کردم انتی سبز رنگ نشد .گزینه fix now  هم میزنم میخواد ابدیت کنه....نمیدونم چکار کنم اخه ایران ستاپ هم هر ماه یکبار ابدیت میزاره.....
    راستی شما گفتید که کلید 30روزه دریافت میکنیم .کجا ذخیره میشه تا موقع نصب دوباره انتی استفاده کنم.
    وچجوری میشه به این انتی ویروس بفهمونم که یه فایل ویروس نیست ودیگه کلا بهش گیر نده.
    اخه هر بار که به پوشه مورد نظر میرم به کرکش گیر میده.حتی از بخش قرنطینه ایگراند کردم ولی بازم گیر میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •