تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 243 از 2403 اولاول ... 1431932332392402412422432442452462472532933437431243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت ever spring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثلا الان پهنای باندشون چقدر هست؟
    ببخشید چه جوری میشه که پهنای باند سرعتو بالا میبره.همش واسم سوال بوده.
    یه سوال دیگه..........
    یکی از دوستام به اینترنت وصل میشه ولی صفحه باز نمی کنه.چرا؟چند بارم dc شد وصل شد ولی بازم باز نمیشه.
    یه سوال دیگه هم دارم؟!!!!!!!!
    من تو نوار پایین desktop یه پنجره مثلثی وا میشه میگه که ip من با یه ip دیگه شبکه شده.یعنی چی؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1 سپاس

خوش اومدین دوست عزیز ...
    اینجا تاپیک adsl هست اما برای راهنمایی ( از اونجایی که گزینه search تو این سایت معمولا نتیجه خوب و دلخواه نمیده ! ) باید خدمتتون عرض کنم که به تاپیک زیر مراجعه کنید. این تاپیک بسیار بسیار مفصل و با اطلاعات فوق العاده برای همه کسانی هست که به نقشه های گوگلی ( ماهواره ای ) بخصوص برای برنامه GPS روی موبایل علاقمند هستند ... از نقشه دهات پشت کوه تا ناف تهران و شهر رشت هم تو این 2 تا لینک برای دانلود و استفاده تو گوشی موجوده و دوستان هم خیلی زحمت کشیدن تا این اطلاعت جمع آوری بشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه گوشی ندارین و نمیتونین از قابلیت gps گوشی برای این نقشه ها استفاده کنین یه سری به اینجا بزنین نقشه کامل رشت ( و شهرای دیگه ) برای دانلود + نرم افزاری که برای دیدن نقشه ها توی کامپیوترلازم دارین اینجا پیدا میکنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا سایتای دیگه هم زیاده یه جستجو به زبان فارسی تو گوگل بکنی همه چی پیدا میشه . بهتره دیگه اینجا در این مورد بحث نکنیم تاپیک منحرف می شه . موفق باشی.
    درود بر شما
    ممنون از پاسختون اما در مورد سایت ایران مپ نرم افزارش پولی هست قبلا دانلود کرده بودمش اما سریال میخواد که ندارم
    تو گوگل هم زیاد سرچ کردم اما متاسفانه پیدا نکردم با یه نرم افزار تبدیل فایل جاوا تو کامپیوتر اون نقشه واسه موبایلشو باز کردم اما خب اون خیلی سادست چهارتا خیابون رو نشون داده فقط من دنبال نقشه کاملش میگشتم

اما از توجهتون ممنون بازم ببخشید اینجا پست داده بودم
    شاد باشید
    پاینده ایرانی آزاد و آباد

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

سلام از دوستان کسی با دانلود از راپید مشکل داره؟
    من اکانت پرمیوم دارم ولی سرعت دانلودم افتضاحه
    ولی با سایت های دیگه مشکل ندارم
    آی اس پی هم پارس وی

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز از انديشه بهم زنگ زدن و گفتن كه سرويس adsl ام وصل شده
    ولي چراغ adsl مودمم چند تا چشمك ميزنه و خاموش ميشه!
    مودمو بردم از لاين و رودي خونه چك كردم بازم مودم آپ نشد!؟
    مشكل از كجاست؟
    امكان داره كه از فاصله خونم تا مركز مخابرات باشه؟چطور حلش كنم؟

اگه چشمک میزنه و خاموش میشه یعنی هنوز وصل نیست..
    ممکنه توی اتصال کابلها اشتباه کرده باشی..
    فکر نکنم بخاطر فاصله تا مرکز باشه چون اگه موردی داشت همون موقع ثبت نام بهت میگفتن..
    واسه اینکه مطمئن بشی اون فایل pdf از صفحه 176 رو دانلود کن و بخونش..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مثلا الان پهنای باندشون چقدر هست؟
    ببخشید چه جوری میشه که پهنای باند سرعتو بالا میبره.همش واسم سوال بوده.
    یه سوال دیگه..........
    یکی از دوستام به اینترنت وصل میشه ولی صفحه باز نمی کنه.چرا؟چند بارم dc شد وصل شد ولی بازم باز نمیشه.
    یه سوال دیگه هم دارم؟!!!!!!!!
    من تو نوار پایین desktop یه پنجره مثلثی وا میشه میگه که ip من با یه ip دیگه شبکه شده.یعنی چی؟؟
    این دیگه کاره birak. واستا الان پیداش میشه. یه 2-3 صفحه ای برات توضیح میده توپ.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره راست ميگه .
    الان مياد يه طومار مينويسه ميره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید کسی میدونه که سرعت کسایی کهADSL128اندیشه را دارند در منطقه گلسار و پیش شماره 727 سرعت چند لطفا کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باور کن توضیح دان همه اینا تو 2-3 صفحه که سهله! تو 5-6 صفحه هم امکان پذیر نیست! چون از اول باید برای این دوستمون توضیح بدم که اصلا شبکه کامپیوتری چیه ! پهنای باند چیه و ......... تا برسه به اینکه پهنای باند STM1 و اینجور چیزا رو هم تو 2-3 صفحه دیگه بشه جواب داد ! من توان توضیح دادن همه اینا رو ندارم ! البته خوشحال میشم شما جور همه رو بکشین یه 7-8 صفحه توضیح بدین اما از اونجایی که اینجا جای بحث در مورد اصول شبکه نیست پس از شما هم سلب مسئولیت می شه و بهتره این دوست عزیز به تاپیک شبکه های کامپیوتری که هم تو این سایت و هم تو کل اینترنت هست مراجعه کنن و در مورد stm1 هم تو گوگل جستجو کنن "stm1 چیست؟" یا اینکه آی پی و شکلک مثلثی زیر صفحه کامپیوتر چیه کلی مطلب مفید و سایت آموزشی پیدا میشه که اطلاعاتشون رو زیاد میکنه ...

اما خیلی مختصر بگم چطور پهنای باند تو سرعت اینترنت تاثیر داره :
    دوست عزیز
    فرض می کنیم یه تانکر آب بزرگ یه جا گذاشتن که توش پر آبه و به این تانکر 10 تا شیر وصل کردن تا مردم ازش آب بردارن ! یه جماعت زیادی هم جلو این شیرهای آب واستادن هر کدوم یه پیت آب رو می خوان از این شیرها پر کنن ... حالا اگه این شیر آب قطر لولش کم باشه خیلی طول میکشه تا یه پیت 20 لیتری رو پر کنه ... وقتی که تانکر پر آب باشه فشار آب بیشتره و وقتی آبش کم میشه یا اینکه بجای 10 تا شیر 100 تا شیر آب به این تانکر وصل کنیم آبش زودتر تموم میشه و فشارش میاد پایین .. حالا چیکار باید کرد که مردم با سرعت بیشتری آب بردارن ؟! و فشار این آب هم کم نشه ؟! 2 تا کار باید کرد :
    1) میشه مثلا بجای اینکه این 10 تا شیر معمولی باشن و قطر لوله هاشون نازک باشه بیایم 10 تا شیر کت کلفت و قطور به این تانکر وصل کنیم که تا شر رو باز کنی 3 سوته پیت 20 لیتری پر آب شه ! ( دقیقا همون کاری هست که با تغییر اینترنت دایل آپ به ADSL انجام میشه یعنی مثلا بحای اینکه یه شیلنگ باریک آب به خونتون وصل باشه اومدین یه شیلنگ بزرگتر با ظرفیت آبدهی بیشتر به در خونتون کشیدین )
    2) یه راه دیگه واسه اینکه همه سریعتر ظرفشون رو پر کنن اینه که تعداد شیرها رو زیاد کنیم . ( مثل این میمونه که روز به روز افراد بیشتری همزمان به اینترنت بتونن وصل شن و تعداد کاربرای یه شرکت زیاد بشه ) حالا وقتی هم شیر آب رو بزرگ کردیم هم تعداد شیرها رو زیاد کردیم یه مشکی پیش میاد .... چه مشکلی ؟! خب معلومه اینجوری آب توی تانکر خیلی زودتر تموم میشه و وقتی آب داره ته می کشه آب از شیرها قطره قطره میاد ... ( این اتفاق وقتی میوفته که یه شرکت اینترنتی میاد بیشتر از ظرفیتش به مردم سرویس میده ... اگه به فکر پر کردن اون تانکر آب نباشه یه روزی میرسه که آب ته میکشه و مردم ناچار میشن قطره قطره آب بردارن ! که این اتفاق خیلی وقتا میوفته و می بینی سرعت اینترنت یه شرکت و کیفیتش به علت تعداد مشترکان بیش از حد افت می کنه ) پس راه چاره چیه ؟!
    3) راه چاره اینه که این تانکر آب رو که اینهمه شیر فشار قوی بهش وصل کردیم و به سرعت ابش تخلیه میشه راه به را پرش کنیم طوری که ابش همیشه لبریز بمونه ... یه وقتی شرکتمون کوچیکه و تانکر آبمون کوچیکه و افراد کمی هم مشتری هستن ! اونوقت کافیه بریم مثلا از شرکت همسایه یه شیلنگ آب قرض بگیریم و با اون تانکر ابمون رو پر نگه داریم (مثلا یه شرکت کوچیک که تازه شروع به کار کرده نیاز نداره حتما پهنای باند خیلی بالا داشته باشه و الکی بابتش هزینه بده در نتیجه میره پهنای باند کمتری میخره تا وقتی مشتریاش زیاد تر بشن نیازی نداره بیخودی پولش رو دور بریزه ) اما یه شرکتی هست که یه تانکر آب خیلی خیلی بزرگ داره و تعداد خیلی زیادی دائم می خوان آب بردارن از این تانکر ... این شرکت باید بیاد چند تا شاه لوله مثلا به قطر 1 متر مستقیم از اداره آب و فاضلاب اجاره کنه و با اون تانکرش رو پر کنه دیگه با یه شیلنگ نازک آب نمیتونه اون تانکر رو پر نگه داره ... اینطوری مطمئنه که همیشه تانکر پر میمونه و فشار آب بالاست حتی اگه 100 نفر دیگه با پیت 20 لیتری به صف آب اضافه بشن ! stm1 مثل همون لوله خیلی بزرگ آبه ! یعنی شاه لوله که مثلا از اون بزرگتر دیگه نیست .... کسی که مصرفش بالاست مثلا میاد چند تا از اینها ماهیانه اجاره میکنه که قیمتش هم چندین میلیون تومنه ... بعدش آبی رو که از طریق این لوله های بزرگ و پر فشار وارد تانکر میشه کم کم و بطری بطری ( دایل آپ ) یا با سرعت بیشتر پیت پیت ( ADSL ) به درخواست کننده ها میده و تقسیمش می کنه ... اگه هم بعد از یه مدت ببینه مشتریاش زیاد شدن و فشار آب کم کم داره افت میکنه میره یه دونه لوله بزرگ پرفشار جدید به لوله های قبلی اضافه میکنه ( مثل کاری که الان شرکت اندیشه داره میکنه )
    حالا روشن شد پهنای باند چطوریاست ؟ و چرا تو سرعت اینترنت تاثیر داره ؟ آب همون اطلاعاته و پهنای باند این لوله ها که آب رو میرسونن ... هر چه بیشتر و بزرگتر سرعت سرازیر شدن اطلاعات بیشتر . این هم توضیح که فکر می کنم کافی باشه بهتره برای بیشتر شدن اطلاعاتتون به تاپیکهای آموزشی مراجعه کنین . موفق باشی.
    Last edited by birak; 03-02-2010 at 00:09.

9. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام از دوستان کسی با دانلود از راپید مشکل داره؟
    من اکانت پرمیوم دارم ولی سرعت دانلودم افتضاحه
    ولی با سایت های دیگه مشکل ندارم
    آی اس پی هم پارس وی
    سلام
    منم ا اکانت دارم ، سرعتش امروز افتضاح بود

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

سرعت راپید بخوره تو فرق سرش
    100 مگ میگیری تو قسمت مدیریت میگه 1.5 گیگ گرفتی
    من اول فک کردم هک شدم
    چی کار باید یکنیم مشکل از خط هاست یا از سرور راپید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •