چند صفحه ای خودنم از تاپیک منم عاشق این انیمه هستم اما مانگاشو نخوندم..همون کامیک خودمونه دیگه
به همون کامیک توی ژاپن میگن مانگا !!!! البته یه تفوتهایی هم باید داشته باشه ولی من که چیزی پیدا نکردم>.........
منم هستم..بحث کنیم
خوش آمدید به این جمع ......
برای بحث ها باید مانگا رو هم بخونید ..چون بحث هایی که میشه از انیمه جلوتره و ما هم توی اسپویلر نمی زاریم با این فرض که همه اول مانگا رو می خونن بعد میرن سراغ انیمه........
راستی من تا 195 شیپودنو دارم سایتی چیزی نیست دانلود کنیم؟
خوب سایت های دانلود انیمه هستند که می تونید برای دانلود برید...مثلا برای دانلود انیمه این سایت هستش که من همیشه ازش استفاده می کنم...:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید توش ثبت نام کنید که رایگان هستش و انیمه ها رو هم با همه نوع حجمی برای دانلود می زاره ...همشون هم زیر نویس انگلیسی رو به صورت هارد ساب دارن>..
.................................................. .................................................. .................................................. ......
این هم برای خوندن مانگا هستش و هم دانلود انیمه منتها لینک ها همه در آپلود سنترها هستند که ممکنه هیتلر باشن بیشتر برای خوندن مانگا ازش استفاده میشه....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................. .................................................. ........
این نظر سنجی رو هم وردارین..افت داره واسه تاپیک..اونم بخصوص که اینو انتخاب شده!!!
خیلی گفتیم اما تغییری ایجاد نشد...!!!!!!!!!! باید دوباره بریم به سراغ مدیر بخش ....