تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 416 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چند صفحه ای خودنم از تاپیک منم عاشق این انیمه هستم اما مانگاشو نخوندم..همون کامیک خودمونه دیگه
    به همون کامیک توی ژاپن میگن مانگا !!!! البته یه تفوتهایی هم باید داشته باشه ولی من که چیزی پیدا نکردم>.........

منم هستم..بحث کنیم
    خوش آمدید به این جمع ......
    برای بحث ها باید مانگا رو هم بخونید ..چون بحث هایی که میشه از انیمه جلوتره و ما هم توی اسپویلر نمی زاریم با این فرض که همه اول مانگا رو می خونن بعد میرن سراغ انیمه........

راستی من تا 195 شیپودنو دارم سایتی چیزی نیست دانلود کنیم؟
    خوب سایت های دانلود انیمه هستند که می تونید برای دانلود برید...مثلا برای دانلود انیمه این سایت هستش که من همیشه ازش استفاده می کنم...:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید توش ثبت نام کنید که رایگان هستش و انیمه ها رو هم با همه نوع حجمی برای دانلود می زاره ...همشون هم زیر نویس انگلیسی رو به صورت هارد ساب دارن>..
    .................................................. .................................................. .................................................. ......
    این هم برای خوندن مانگا هستش و هم دانلود انیمه منتها لینک ها همه در آپلود سنترها هستند که ممکنه هیتلر باشن بیشتر برای خوندن مانگا ازش استفاده میشه....
    کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ........

این نظر سنجی رو هم وردارین..افت داره واسه تاپیک..اونم بخصوص که اینو انتخاب شده!!!
    خیلی گفتیم اما تغییری ایجاد نشد...!!!!!!!!!! باید دوباره بریم به سراغ مدیر بخش ....

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا ممنون از معرفی این سایت ولی mkv رو با چی میشه دید؟

جایی تو ایران نیست مانگا بفروشه؟ پارسال تو نمایشگاه کتاب دیدم تو بخش غرفه ژاپن ولی فروشی نبود

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

خوش آمدید به این جمع ......
    برای بحث ها باید مانگا رو هم بخونید ..چون بحث هایی که میشه از انیمه جلوتره و ما هم توی اسپویلر نمی زاریم با این فرض که همه اول مانگا رو می خونن بعد میرن سراغ انیمه........
    حالا باید دانلودش کنم..بخونم..اوه..اینهمه..اما عشقه دیگه
    بابت سایت ممنون
    تا جایی که اطلاع دارم تو بحثا شرکت میکنم
    Last edited by DJ.Mamal; 26-04-2011 at 20:31. دليل: سرعت خوب اینترنتم!!!دوتا دوتا پست میده

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

جایی تو ایران نیست مانگا بفروشه؟ پارسال تو نمایشگاه کتاب دیدم تو بخش غرفه ژاپن ولی فروشی نبود
    mkv رو تقریبا با همه پلیر ها میشه دید....البته بهتره قبلش K-lite Mega Codec رو نصب کنی

برای فروش مانگا هم متاسفانه همچین جایی نیست (البته مانگای اصل رو میگم) اما یکی از انجمن ها که نمیتونم اینجا اسمشو بگم، مانگا رو روی هارد و دیسک پخش میکنه !
    تو نمایشگاه کتاب پارسال، دوستام رفتن مانگای وان پیس رو از غرفه کتتابای ژاپنی قرض گرفتن و بهش پس دادن، البته یه مصاحبه صوتی هم باهاش کردن و گذاشتن رو نت، طرف میگفت خیلی نمیره سراغ انیمه و مانگا و... !!!

6. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پلیر که زیاد همین بخش بعد نرم افزاری برو چند تا توش می تونی پیدا کنی.

انتظارات داری وقتی اینا این همه نوشته ها رو سانسور می کنن بیان به ناروتو اجازه انتشار بدن !!!!!!!
    می شه تصور کرد مثلا نصف صفحه رو می بینی سیاه کردن ( یا برای صرفه جویی در جوهر خط خطی و تصویر پشتش رو از بین بردن یا دست بردن تو تصویر.)

کتاب های خارجی اصلی میاد اینا میان با ماژیک خط خطی می کنن فرقی هم نمی کنه چی باشه....از بس اینا ذهنشون تعطیلات است.

امسال اگر کسی تو نمایشگاه امسال دید یک خبر اینجا بزاره که ما هم بریم بیینیم ( گرچه فکر کنم زبان اصلی باشه ولی دیدن مانگای چاپی یک چیز دیگر است.)

بابت سایت ممنون

نترس منم از اول شروع کردم اول کاری به خوندن و دانلود کردن.... بچه ها هم ان موقع تعجب کردن.ولی اینجوری بهتره چون داستان رو کامل می فهمی .

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان همه راهنمایی کردند ...من خودم با KMPlayer می بینم .. البته که کدک هایی که دوستان گفتند رو نصب کنی می تونی با مدیا پلیر ویندوز هم ببینی .........برای دانلود کدک هم به بخش دانلود نرم افزارهای همین سایت برو آخرین ورژن رو داره ..

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ................
    کمیک بوک من دیدم که بعضی جاها ترجمه وبرای فروش می زارن اما تا به حال مانگا ندیدم که بفروشن........اگه هم بخوام بخرم نسخه اصل چاپی ژاچن رو می گیرم که متن انگلیسی داره.....البته توی ایران نیست ...توی نمایشگاه کتاب هم که بخوان بیارن نسخه زبان ژاپنیش رو می آورند......
    .................................................. .................................................. .................................................. .......

بابت سایت ممنون
    زیاد نیست ولی خوب به قول خودت عشقه دیگه !!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. .......
    تو نمایشگاه کتاب پارسال، دوستام رفتن مانگای وان پیس رو از غرفه کتتابای ژاپنی قرض گرفتن و بهش پس دادن، البته یه مصاحبه صوتی هم باهاش کردن و گذاشتن رو نت، طرف میگفت خیلی نمیره سراغ انیمه و مانگا و... !!!
    من سال گذشته نتونستم برم نمایشگاه ولی امسال حتما میرم و یه سری هم به غرفه های ژاپن می زنم.........امیدوارم قیمت مانگا زیاد بالا نباشه!!!!!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ................
    انتظارات داری وقتی اینا این همه نوشته ها رو سانسور می کنن بیان به ناروتو اجازه انتشار بدن !!!!!!!
    می شه تصور کرد مثلا نصف صفحه رو می بینی سیاه کردن ( یا برای صرفه جویی در جوهر خط خطی و تصویر پشتش رو از بین بردن یا دست بردن تو تصویر.)
    خداییش نمونش کتاب هایی که توی آموزشگاه های زبان تدریس میشه ... برای طرف روسری گذاشتند و چیزای دیگه ......فکر کنم ساکورا رو چه می کردند یا اینو ....سوناده که دیگه آخرش می شد...

من یه جا خوندم که ناروتو رو داشتند دوبله می کردند( ساکورا رو کرده بودند خواهر ساسوکه ) و وقتی رسیدن به اون بخشی که سوناده ساما وارد داستان میشه کلا کار رو تعطیل کردند!!!!!!!!!!!!

امسال اگر کسی تو نمایشگاه امسال دید یک خبر اینجا بزاره که ما هم بریم بیینیم ( گرچه فکر کنم زبان اصلی باشه ولی دیدن مانگای چاپی یک چیز دیگر است.)
    من 17 اردیبهشت به بعد میرم ..اگه دیدم که خبرش رو اینجا می زارم.........خداییش بشه یه نسخه چاپی رنگیش رو هم پیدا کرد ... دیگه آخرشه!!!!! یه چند تا پوستر هم بشه از ایتاچی یا جیرایا پیدا کرد دیگه محشره زابوزا هم بود قبوله

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

من سال گذشته نتونستم برم نمایشگاه ولی امسال حتما میرم و یه سری هم به غرفه های ژاپن می زنم.........امیدوارم قیمت مانگا زیاد بالا نباشه!!!!!!!
    متاسفانه مانگا برای فروش نمیارن، اون مانگایی هم که دوستام از طرف گرفتن مال خود مرده بود که داشت میخوند....شاید امسال یه معجزه ای بشه و مانگا بیارن البته بعید میدونم چون وضع مانگا مثل انیمه ناجوره و به احتمال زیاد مجوز نمیدن !!!

12. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خیلی گفتیم اما تغییری ایجاد نشد...!!!!!!!!!! باید دوباره بریم به سراغ مدیر بخش ....
    من همون موقع هم به مدیر بخش گفتم...از اختیارات مدیر خارجه...!جالبه..!باید ادمین بیاد درست کنه...!!!پی سی ورلده دیگه...!

14. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

غرفه ژاپن پارسال فقط واسه نمایش بود فروش نداشت اما از مسئولش که پرسیدم گفت اگه بخواین می تونید سفارش بدین براتون بیارم البته حتما باید تعداد خاصی باشه

16. این کاربر از nimamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این هفته هم که مانگا نداشتیم !!!! موندیم تو کف!!!!!!!! آخر این هفته هم که میرم نمایشگاه و نمی رس م مانگا بخونم .....کف آلود شدیم رفت....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •