اشکال از مستر لیگ برای من هم همینطوره
فقط یه راهی داره اینکه با یه بازیکن دیگه عوض شون کنی
اشکال از مستر لیگ برای من هم همینطوره
فقط یه راهی داره اینکه با یه بازیکن دیگه عوض شون کنی
سلام
من اين بازي رو تازه نصب کردم
ولي خوب زود گل مي خورم و زود توپ رو لو مي دم نمي دونم کدوم کليد هاي صفحه کليد رو بايد دقيق استفاده کنم
اگه يکي از دوستان عزيز لطف کنه و يک راهنمايي دوستانه به بنده بکنه خيلي ممنون مي شم
يعني در حد يک کاربر که از اين بازي هيچي نمي دونه بفرمائيد بايد چيکار کنم ؟ و چه چيزهايي رو در ابتداي شروع مد نظر قرار بدهم و چه طور بازي کنم
در ضمن اگه پچي چيزي فارسي يا هر چيزي که خودتون هم استفاده مي کنيد بفرمائيد تا دانلود کنم
با تشکر و سپاس فراوان
دكمه ي d تكل و سانتر.دكمه ي x پاس معمولي.دكمه ي a شوت و دكمه ي w هم پاس توي عمق.
در ضمن ميزان سختي بازي رو روي amator بزار تا راحت تر بتوني بازي كني يه خورده كه بازيت خوب شد بورو مستر ليگ(وقتي وارد بازي ميشي گزينه ي دومي)و حالشو ببر راهنمايي ديگه خواستي بگو ما درخدمتيم جييييييييييييييييييگر![]()
بچه ها یکی لطف کنه یه سریال بهم بده که بتونم این بازی را تحت شبکه اجرا کنم
اخه سریالها غیر اصل هستند
و یا یه کرک که مانع درخواست سریال بشه
برای winning eleven 9 هم باشه کارمون را میفته
دوستان من مدتی نبودم و از همه جا بی خبرم .
متاسفانه نمی تونم تمام صفحات رو بگردم .
فقط یک نفر لطف کنه بگه بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسم بازیکنها و تیمها و ... رو درست کنه اومد یا نه ؟
[QUOTE=amirpers;2114148]دوستان من مدتی نبودم و از همه جا بی خبرم .
متاسفانه نمی تونم تمام صفحات رو بگردم .
فقط یک نفر لطف کنه بگه بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسم بازیکنها و تیمها و ... رو درست کنه اومد یا نه ؟[/Qه
نه بابا این یارو که قرار بود پچ رو بزاره همه رو گذاشته سر کار![]()
بچه ها من ps3 دارم ولی هنوز باهاش بازی نکردم منتظر فوتبال جدیدش بودم
فوتبالی که قرار بود براش بیاد همینه؟
کی اومده
قیمتش بلوریش چنده؟
لطفا جواب رو پی ام کنید
سلام
دوستان من وقتی می خوام از سایتیه فایل دانلود کنم فقط با دانلود منیجر اینترنت اکسپلورر دانلود میکنه برنامه های ida و idm رو هم نصب می کنم ولی بازم با همون دانلود منیجر خودش دانلود می کنه چطور می تنم با یه دانلود منیجر دیگه اینکار رو بکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم شما بايد اين مشكلت رو توي انجمنه اينترنت بيان كني اين جا كه نه![]()
چرا كسي نمي پسته
چقدر خلوت شده؟؟؟؟!!!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)