تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 272 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا واسه اون طرز فکرت متاسفم! با این تاکتیک موقعیتای گل شما یک پنجم موقعیتهای ما نبود اونوقت میگی افت داره با این تاکتیک بازی میکنه؟!

یاد حرف مایلی کهن افتادم که میگفت میخواستین دست و پای بازیکنارو ببندیم و بفرستیم تو زمین و 4-5 تا با افتخار بخوریم و بریم!
    ببین دو نوع فوتبال داریم. فوتبال زیبا و تماشاگرپسند و هجومی... فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبا... دیشب بارسا نماینده فوتبال زیبا بود و چلسی نماینده بازی نتیجه گرا.... البته اینا از تفکرات مربی ها نشات گرفته بود. گاس هیدینگ همون کسی که با این تاکتیک کره جنوبی رو تا نیمه نهایی جام جهانی برد. یعنی همون تاکتیک دفاع اتوبوسی... اما اون طرف قضیه گواردیولا جوان با اندیشه هجومی و فوتبال زیبا بود. بارسا میتونست مثل چلسی عقب بکشه... تا بازیکنای چلسی بیان جلو.. به هر حال با صفر صفر چلسی صعود نمیکرد. اما بارسا هیچ وقت دفاعی بازی نکرده و نمیکنه. متاسفانه گل اول رو هم رو یه اتفاق خورد و دیگه کلا حمله همه جانبه شروع شد. البته چلسی باید به خودش افتخار کنه که تونست 90 دقیقه جلوی حمله بارسا رو بگیره و گل نخوره... ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا واسه اون طرز فکرت متاسفم! با این تاکتیک موقعیتای گل شما یک پنجم موقعیتهای ما نبود اونوقت میگی افت داره با این تاکتیک بازی میکنه؟!

یاد حرف مایلی کهن افتادم که میگفت میخواستین دست و پای بازیکنارو ببندیم و بفرستیم تو زمین و 4-5 تا با افتخار بخوریم و بریم!
    عزیز دل اگر دو تا از موقعیت چلسی رو بارسا داشت هردوتاش گل بود اصلا چلسی واسه گل زدن وحمله کردن نیومده بود و فقط و فقط اومده بود واسه دفاع یا به قول معروف ضد فوتبال

اون چند تا موقعیتی که چلسی داشت در اثر ضد حمله به دست میومد نه تاکتیک تیمی تازه بارسا با ترکیب دومش تو لندن بازی کرد انری و پویول رو نداشت وسطای بازی هم که ابیدال اخراج شد و بارسا ده نفره شد تازه به جای اینکه گواردیولا تعویضی انجام بده و یه مدافع رو به زمین بفرسته در نهایت تعجب پیکه رو هم جلو کشیده

به این میگن نهایت فوتبال و ریسک نه به فوتبال چلسی که با اون همه ستاره و از همه مهمتر تو زمین خودش بازی میکرد 10 نفری دفاع میکردن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نکته خوبی رو گفتی. من برام سواله... چطور بارسا با اینکه 10 نفره شد بازم توپ دستش بود و یه سره حمله میکرد. وقتی بارسا 10 نفره شد من گفتم دیگه تمومه و چلسی حمله میکنه اما هیچ فرقی نکرد تازه دفاع چلسی فشرده تر هم شد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.
    یه سوال دارم: بارسا دیشب لیاقت صعود داشت؟؟ حتی 1 درصد حقش نبود با این بازی بره بالا . وقتی هیچ موقعیت گلی ایجاد نکرد و فقط یه شوت تو چارچوب داشت در حالی که چلسی این همه موقعیت داشت ... اینکه فقط پاسکاری کنین که بازی زیبا نیست ...

در ضمن این روح فوتبال نبود که بارسا رو برنده کرد این داور بود که باعث برنده شدنتون شد .... شما صعود خودتون رو مدیون داور هستید! چه قبول کنید و چه نکنید.....

عزیز دل اگر دو تا از موقعیت چلسی رو بارسا داشت هردوتاش گل بود اصلا چلسی واسه گل زدن وحمله کردن نیومده بود و فقط و فقط اومده بود واسه دفاع یا به قول معروف ضد فوتبال
    ولی دیدی که موقعیتی نداشت!!

از فوتبال باید لذت برد
    این فوتبالی که داور یه تیمو میبره بالا هیچ لذتی نداره بلکه نفرت داره!

چرا نمیخواهید قبول کنید که داور وحشتناک به نفع شما داوری کرد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به این میگن نهایت فوتبال و ریسک نه به فوتبال چلسی که با اون همه ستاره و از همه مهمتر تو زمین خودش بازی میکرد 10 نفری دفاع میکردن
    خب بارسا چیزی برای از دست دادن نداشت با نتیجه 1-0 بارسا حذف میشد پس مجبور بود حمله کنه!در حالی که چلسی نیازی به گل زدن نداشت!

نکته خوبی رو گفتی. من برام سواله... چطور بارسا با اینکه 10 نفره شد بازم توپ دستش بود و یه سره حمله میکرد. وقتی بارسا 10 نفره شد من گفتم دیگه تمومه و چلسی حمله میکنه اما هیچ فرقی نکرد تازه دفاع چلسی فشرده تر هم شد.
    دقیقا همون جواب قبلی رو بخون! مجبور بود حمله کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اینو قبول دارم که چلسی با نظم و تاکتیک تیمی بازی کرد و تمام درها رو واسه بارسا بسته بودو نذاشت بارسایی که این همه گل تو این فصل زده بود گلی وارد دروازش کنه ولی این سبک از فوتبالو قبول ندارم اونم واسه تیمی مانند چتسی اخرشم سره همین مسئله چوبشو خوردن

تاکتیک تیمی چلسی دفاع لایه ای بود نه حمله به دروازه حریف به خاطر همین موقعیت هاشونو به راحتی از دست می دادن چون برنامه ای واسه گل زدن نداشتن مخصوصا بعد از اینکه گل اولو زدن به خاطر همین توپ و میدان بیشتر دست بارسا بود

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام والبته با اجازه.

با اینکه بازی حق شما بود ولی بارسا اومد بالا.
    از نظر من بارسا در مقابل چلسی هیچی نبود.
    ولی چلسی اون طور که باید بازی میکرد نکرد.شاید به خاطر سبک متفاوت بازی بوده.
    چلسی در دقیقه 93 بارسا رو دست کم گرفت و همین باعث گل خوردنش شد.
    ولی منچستر هم پارسال همین وضعیت رو داشت.یه گل زد و بعد فقط دفاع کرد.
    ولی متاسفم که گاس هیدینک موفق بشه.به خاطر داشته باشیم که داوری خیلی روی این بازی تاثیر گذاشت.
    نگران نشین فینال حالشو میگیریم.گوئاردیولا در مقابل افکار فرگوسن هیچی نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه سوال دارم: بارسا دیشب لیاقت صعود داشت؟؟ حتی 1 درصد حقش نبود با این بازی بره بالا . وقتی هیچ موقعیت گلی ایجاد نکرد و فقط یه شوت تو چارچوب داشت در حالی که چلسی این همه موقعیت داشت ... اینکه فقط پاسکاری کنین که بازی زیبا نیست ...

در ضمن این روح فوتبال نبود که بارسا رو برنده کرد این داور بود که باعث برنده شدنتون شد .... شما صعود خودتون رو مدیون داور هستید! چه قبول کنید و چه نکنید.....

ولی دیدی که موقعیتی نداشت!!

این فوتبالی که داور یه تیمو میبره بالا هیچ لذتی نداره بلکه نفرت داره!

چرا نمیخواهید قبول کنید که داور وحشتناک به نفع شما داوری کرد؟؟؟؟
    تا لیاقتو چی معنی کنی. اگه لیاقت یعنی اینکه 10 نفره بریزی تو محوطه جریمه و دفاع کنی نه لیاقت نداشت...
    ببین فوتبال نتیجه گرا و تدافعی تا یه جاهایی جواب میده ولی فوتبال زیبا همیشه برنده س حتی اگه تو نتیجه ببازه. گاس هیدینگ بدونه با این فوتبال شاید بتونه تا نیمه نهایی جام جهانی بیاد. شاید بتونه حتی تا فینال جام باشگاهها بیاد ولی قهرمانی همیشه ماله تیمیه که زیبا بازی میکنه....

من به داور کاری ندارم. قبول که اشتباه کرد و باید برای چلسی پنالتی میگرفت اما واقعا قبول کن تیمی که تو زمین خودش اینطوری دفاع کنه لیاقت فینال رو نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

نمونه ای از حرفهای طرفداران بارسلون:

چلسی خیلی کثیف بازی کرد 11 نفره ریخته بودند تو در وازشون تا توپ وارد نشه
    واقعا چلسی تیم کثیفی بود
    دم داور گرم
    خیلی حال داد
    آره خداوکیلی همچین حالی داد به طرفداران بارسلون که....

نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.
    شرم آور اینه که داور یه تیمو ببره بالا

جالبه بعضی ها فقط این 90 دقیقه رو می بینن
    اگه بنا به داوری باشه که بازی رفت هم داور واسه ما یه پنالتی روی آنری رو نگرفت
    چلسی 180 دقیقه دفاع کرد همین
    تو پنالتی طلب داشتن هم چلسی 3-1 یا 4-1 جلو بود!

به تمام طرفداران این پیروزی خاطره انگیز را تبریک میگم

خداوند را به سبب این موهبت بزرگ شکر می گوییم
    چرا از اصل کاری (داور) یه تشکر خشک و خالی نکردی؟؟؟ بیچاره خیلی واستون زحمت کشید!!!

پیروزی حق بر علیه باطل
    پیروزی فوتبال بر علیه ضد فوتبال
    فقط خنده

آره بعد گل نا حرف زدن نداشت
    جاودانی هم چه بغزی کرده بود
    جاودانی که تابلو بود تو ***ش عروسی بود! : دی

روح فوتبال نشون داد که فوتبال زیبا رو میپسنده نه برنده شدن به هر قیمتی و ضدفوتبال...
    این که تو کف روح فوتباله : دی بنویسید روح فوتبال بخوانید داور

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لعنت به این شانس.
    3 تا پنالتی نگرفت که دو تاش اخراج 100 درصد داشت.
    نامردی به تمام عیار.
    4 تا پنالتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •