تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 545 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من دایرکتوری بازی رو چک کردم خدا رو شکر این فایلی رو که اکثر دوستان براشون ایراد میگیره رو من دارم. ولی حجم بالایی داره و من هم دایال آپم و یه خورده آپ کردنش برام سخته.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

vertical synce خیلی مهمه حتما روشن باید باشه این گزینه برای تنظیم فرکانس عمودی هست که باعث جلوگیری از فریم فریم شدن و دیده شدن خط عمودی که در فریم های بالا پیش می یاد می شه. شما احتمالا فریم خیلی بالایی در بازی ها دارید بهتره با رزولوشن خیلی بالا و Antilaising 4 یا بالاتر بازی ها رو اجرا کنید.
    ممنون
    من با رزولیشن رو 1680 در 1050 میگذارم Antilaising رو هم رو 16 پس احتمالا همون Vertical Synce رو باید روشن کنم
    ممنون

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تا شنبه تاکین نسخه ی سیلور رو روانه ی بازار می کنه حالا نمی دونم سالم بودنشو امروز میگفتن تاکین شنبه هم nfs هم رزیدت اویل 5 میریزه تو بازار

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

به اين نتيجه رسيدم كه فقط از وست بازي بخرم(از شعبه ي كرجش)
    منم تا چند روز پیش از boysteam تعریف میکردم ولی دوست من تاپیک رو نگاه کم دوستان لطف کردن چند تا فایل رو فراموش کردن تو dvd رایت کنن
    من ولي كار اين شركت رو هم دوست دارم كارشم درسته Darkest of Days هم از همين شركت دارم كه خيلي هم خوب كار ميكنه و Movies رو هم داره.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یعنی هیچ کس نمی تونه فایل s313.arc که توی مسیر زیر قرار داره رو آپلود کنه تا کسانی که مثل من مشکل پیدا کردن مشکلمون حل بشه؟
    Resident Evil 5\vativePC\Image\Archive\s313.arc
    حجمش 28 مگ هست

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    یه نکته خیلی برام خاطره انگیز بود اونم جایی که چاپتر تموم میشه و می خواد چپتر بعدی شروع بشه اون آهنگ همیشگی و دلنواز اویل های قبلی رو که تو اتاق سیو میزد رو میزنه. خیلی خوشم اومد. راستی من همین چنذ لحظه پیش چپتر 1-2 رو رد کردم و تا اینجا که دارم بازی می کنم با بالاترین گرافیک و aa 4x دارم راحت بازی می کنم و نسخه من هم دانلودیه و شرکتی نیست.

به اين نتيجه رسيدم كه فقط از وست بازي بخرم(از شعبه ي كرجش)

من ولي كار اين شركت رو هم دوست دارم كارشم درسته Darkest of Days هم از همين شركت دارم كه خيلي هم خوب كار ميكنه و Movies رو هم داره.
    سلام
    دوست همشهری خودم . نسخه ای که من دارم کامله و اونو از هشتم گوهردشت گرفتم . دانلودیه و مال شرکت خاصی نیست . اون مرحله رو هم رد کردم و اون فایل رو هم در دایرکتوری بازی دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

راستي دوستان هركي كه بازيش مشكلي از لحاظ زبان داره (ژاپنيه با كمي انگليسي)مثل خودم كه البته حلش كردم!
    موقع ورود به بازي وقتي كه ازتون ميخواد كه دايركت ايكستون رو مشخص كنين و به داخل بازي برين اون گوشه روي منوي Language و زبون رو عوض ميكنين
    به همين سادگي!
    ولي همين اعصاب منو خيلي خورد كرده بود!

8. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من خونم گوهردشته و هميشه هم از وست بازي ميگيرم
    كيفيتش رو قبول دارم
    كارش درسته آدمم خيالش راحته!
    يادش به خير برايPES09 رفتيم دم مغازه وايستاديم تا از تهران بيارن(حيف كه سر اين بازي نا اميد شدم!
    راستي دوستان متوسط 28.6 براي سرعت فريم خوبه؟چون من كه از سرعت راضيم حالا نميدونم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

دوست عزیز بهتر بود 2پستت رو در 1 پست میدادی تاپیک همینجوری شلوغ هست شلوغ ترش نکنین
    کسی اپلود نکرد واس ما این فایل رو ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

دوست من وست گیم سمت غرب تهران نمایندگی داره؟؟ اگر نداره یا نمیدونی لطف کن بگو ار کجا تهیه کنیم!

ادرس وست گیم اریاشهر جنب بیمارستان ابن سینا پاساژ مینا طبقه زیرزمین من از اونجا پچ رو گرفتم و نصب کردم مرحله 4 درست شد.!

12. این کاربر از pejmangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •