منظورم Actros بود!كدوم امير جان؟؟!!![]()
منظورم Actros بود!كدوم امير جان؟؟!!![]()
شاف ناراحت از شکست مقابل دورتموند
وردربرمن در ادامه ناکامی های این فصل این هفته مقابل دورتموند مغلوب شد تا در رده دهم جدول باقی بماند...
![]()
سایت گل: دورتموند این هفته اولین پیروزی خود در سال 2009 را جشن گرفت.آنها با تک گلی که الکساندر فری از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند برمن را مغلوب کردند.برمن که هفته گذشته با چهار گل اشتوتگارت را مغلوب کرده بودند ،این هفته نتوانستند حتی یک امتیاز هم کسب کنند.
شکست این هفته برمن به شدت شاف سرمربی این تیم را ناراحت کرد.او در گفتگو با خبرنگاران گفت:"ما نباید این بازی را واگذار می کردیم.شاگردان من موقعیت های زیادی را به دلیل بی دقتی و عدم تمرکز از دست دادند.ما به دلیل بازی در جام یوفا تا حدودی خسته بودیم اما تفاوت آنچنانی بین بازیکنان من و بازیکنان حریف نبود.تیم من مستحق باخت نبود."
برمن در حالی به جمع 8 تیم نهایی جام یوفا راه یافته است که در جدول بوندسلیگا در جایگاه دهم قرار دارد.آنها میلان را در مراحل قبل از گردونه رقابت ها حذف کرده بودند.
ماگات: باید از بنالیو تشکرکنیم
با پیروزی سه برصفر دیروز مقابل بیلفلد، ولفسبورگ حالا تنها یک امتیاز در صدرجدول آلمان با هرتا برلین فاصله دارد...
سایت گل: هفتمین پیروزی متوالی ولفسبورگ در رقابتهای بوندس لیگا روز گذشته در برابر آرمینیا بیلفلد حاصل شد. گلهای گنتنر، گرافیت و دژاگاه باعث شدند تا گرگها به رتبه دوم جدول رده بندی فوتبال باشگاه آلمان صعود کنند.
به رغم پیروی مقتدرانه و پرگل سبز پوشان، مربی این تیم فلیکس ماگات از عملکرد دیه گو بنالیو دروازه بان سوئیسی این تیم که اصلیت ایتالیایی دارد ابراز خرسندی می کند. گرگها در طول این بازی فرصتهای گل زیادی خلق کردند و سه بار به گل رسیدند و این درحالی بود که حریف هم فرصتهای گل بیشماری دراختیار داشت که آنها را هدر داد.
ماگات بعد از پایان بازی گفت:" واقعا دیدار مهیجی بود ولی پیروزی فقط به لطف گلهایی که به ثمررساندیم حاصل نشد. ماباید از بنالیو تشکر کنیم که دو سه موقعیت حتمی گل را از آنها سلب کرد." ولفسبورگ بعد از وقفه دیدارهای ملی باید به مصاف بایرن مونیخ بشتابند که دیدار مهمی برای هر دو تیم محسوب خواهد شد.
مهاجم سابق فیورنتینا در مورد مهاجمان دعوت شده به تیم ملی ایتالیا نظر می دهد...
سایت گل: لوکا تونی به خاطر مصدومیت در فهرست بازیکنان تیم ملی ایتالیا در دیدار مقابل مونته نگرو و ایرلند در روزهای 28 مارس و 1 آوریل نخواهد بود. با این وجود مهاجم بایرن مونیخ در مورد برخی از بازیکنانی که به تازگی به اردوی تیم ملی این کشور دعوت شده اند صحبت کرده و نظر خود را در مورد آنها بیان کرده است.
تونی به اسکای گفت:" من آمائوری را نمی شناسم. نمی دانم چه تصمیمی می گیرد و به هرحال این انتخاب اوست ولی اگر جای او بودم با توجه به تفاوتهای موجود بین دو تیم تصمیم را می گرفتم. علاوه بر او چند بازیکن دیگر هستند که در این مدت درخشش خوبی داشته اند. دی وایو مثلا یکی از آنهاست. به او باید احترام زیادی گذاشت به خصوص اینکه درصدر جدول گلزنان ایتالیا قرار گرفته است."
جامپائولو پاتزینی هم از سوی لیپی برای اولین بار به تیم ملی دعوت شده است. پاتزینی می تواند برای تیم ملی ایتالیا خوب کار کند. توانائیهای او را همه در فلورانس دیدند ولی با سمپدوریا هم درخشش خوبی داشته است." با توجه به حضور دی ناتاله، یاکوئینتا، روسی و کوالیارلا درفهرست لیپی، تونی در این رابطه می گوید:" او برای انتخاب بازیکنان خط حمله با مشکل روبرو خواهد شد."
مرد فرانسوی بایرن مونیخ انتظار دارد تا داوران بیشتر از او در زمین مسابقه حمایت بعمل آورند.
سایت گل: فرانک ریبری هافبک بایرن مونیخ بعد از اینکه در بازی با کارلسروهه از ناحیه دست آسیب دید، گفت که داوران بوندس لیگا باید حمایت بیشتری از او به عمل آورند. روزنامه های روز دوشنبه آلمان همگی تصاویر لحظه ای که ریبری با عصبانیت به آندره اس گورلیتز حمله کرد، منتشرکرده بودند.
او خوش شانس بود که داور از بازی اخراجش نکرد با این حال ریبری خود را قربانی اصلی این ماجرا می داند. او به بیلد گفت:" من خیلی زخمی شدم برای اینکه خیلی روی من خطا انجام می شد.این موضوع خیلی مرا عصبانی کرده است. من دوست دارم داوران بهتر کارشان را انجام دهند و کارت زردهای بیشتری به بازیکنان خاطی نشان دهند. این باعث می شود تا انها کمتر روی من مرتکب خطا شوند"
برنامه بازیهای آلمان رو میشه بذارین ؟ خبرگزاریا تو عید ریختن بهم کلا تعطیل شدیم .
منظورم تیم ملی بود!!
مسئولان بایرن معتقدند این تیم به اندازه کافی مهاجم دارد و در فصل نقل و انتقالات نیازی به جذب مهاجم ندارد...
سایت گل : اولی هوینس امروز اعلام کرد این تیم در مهلت نقل وانتقالات زمستانی مهاجم جدیدی جذب نخواهد کرد. در حالی که لوکاس پودولسکی در پایان رقابتهای این فصل بایرن را ترک خواهد کرد، این تصور به وجود می آید که بایرن با کمبود مهاجم روبرو شود. هوینس می گوید:«باشگاه تصمیم دارد برای فصل بعد از لوکا تونی، میروسلاو کلوزه، ایویکا اولیچ و توماس مولر به عنوان مهاجم استفاده کند و به این جمع مهاجم جدیدی اضافه نخواهد شد.» به نظر می رسد در صورتی که یک یا دو مهاجم بایرن در یک زمان مصدوم شوند این تیم با کمبود مهاجم روبرو خواهد شد.
مهاجم ارزشمند تیم ملی ایتالیا و باشگاه بایرن مونیخ ، به جمع مخالفان حضور آمائوری در ترکیب آتزوری پیوسته است.
سایت گل: لوکاتونی، مهاجم قدرتمند تیم ملی ایتالیا، مخالف حضور احتمالی آمائوری در ترکیب تیم ملی ایتالیاست. او که چند روز پیش از حضور آمائوری در جمع آبی پوشان استقبال کرده بود، اکنون با حضور آمائوری در اردوی آتزوری مخالفت کرده است. تونی در حال حاضر مصدوم است و به همین دلیل از ترکیب آتزوری در دو دیدار مقابل مونته نگرو و ایرلند، از سری رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2010 ،کنار گذاشته شده است.
هفته گذشته تونی در صحبتهایی با شبکه Rai sport گفته بود:« آمائوری می بایست تصمیم گیری کند ولی اگر او تیم ملی ایتالیا را انتخاب کند و سرمربی آتزوری نیز او را به تیم ملی دعوت کند،هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت و او می تواند یکی از برترین بازیکنان تیم ملی ایتالیا باشد. البته همه چیز به نظر لیپی بستگی خواهد داشت.» البته به نظر می رسد که مهاجم سابق باشگاه های پالرمو و فیورنتینا در صحبتهای اخیرش، حرفهای قبلی اش را تکذیب کرده است:« آمائوری با پیراهن ایتالیا؟ با این موضوع موافق نیستم.» او در گفت و گو با مجله chi گفته:«ما قهرمانان بزرگی در ایتالیا داریم و به عنوان مثال می توانم از مارکو دی وایو و جیامپائولو پاتزینی نام ببرم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)