اگه بازی ای باشه که مجانی باشه(مثل دمو ها) عکسشون میاد زیر Game و بدون دیسک اجرا میشن.اگه نه نمیشه.
کدوم خفنه؟تانه گاشیما رو میگی؟مرحله ی آخر که روی کشتی یارو هستی بگیرش 50 درصد تخفیف داره.میشه 500000 دی پی.
اگه بازی ای باشه که مجانی باشه(مثل دمو ها) عکسشون میاد زیر Game و بدون دیسک اجرا میشن.اگه نه نمیشه.
کدوم خفنه؟تانه گاشیما رو میگی؟مرحله ی آخر که روی کشتی یارو هستی بگیرش 50 درصد تخفیف داره.میشه 500000 دی پی.
بازی های اصلی حتما سی دی میخواد ولی دمو هارو میتونی بدونه سی دی اجرا کنی.
اینترنت:میتونی بازی های قدیمی پی اس1 رو به طور کامل دانلو کنی تو هارد و بازی کنی.
میتونی دستگاهتو آپدیت کنی تا قابلیتهای جدید بهش اضافه بشه مثل زیبایی منو یا خوندن سی دی های مختلف.دانلود آپدیت واسه بازی های 3.مثل خرید ماشین واشه گرانتوریسمو.و خیلی چیزای یگه.
منظورتو نفهمیدم.اگه تفنگرو میخوای خب باید آنقدر بازی کنی تا پولت برسه.اگه خسته شدی ببر عوضش کن
8ماه متال گیر بازی کردی![]()
من مي گفتم چرا متال گير هر مرحلش رو تموم مي كنه دوباره ايسنتال مي آد ولي از حجم هارد كم نمي شه !!!!
آپديت گراند توريسمو حجمش چقدره من يه بار نيم ساعت وايسادم اينترنتم مثل اسب داشت كار مي كرد ولي يه ذرشم پر نشد (خط دانلودش منظورمه) !!!
چون قبلیو پاک میکنه جدیده رو میریزه!
مقایسه ی PS3 Slim با PS3 Fat از بازی هوم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب آقا ارشیا درسته.
وقتی یه مرحله تموم شه شما یه دموی طولانی مثل فیلم سینمایی میبینی تو این فاصله فایلها جابجا شده
و بهبود پیدا کرده و فایلهای غیر ضروری که تو مرحله قبل نیاز بود پاک شده و فضا واسه نصب مجدد فایل مرحله
بعد باز میشه.
اصلا فکر متال گیر باعث سوت کشیدن مغز هر کسی میشه.سیستم برنامه ریزی این بازی خیلی جلو تر از بقیه هست.
آپدیت با 512 طول داره ولی نه اونقدر.یه با دیگه امتحان کن.
ولی خیلی ارزش داره.ماشین آزاد میکنه.
منظورم کلی بود دوست عزیز بازی خاصی رو نگفتم که.
قدرت پردازش صحنه های شلوغ یا روونی بازی یا نحوه محو شدن دود یا چیزای دیگه
در ضمن شما الانو نگاه نکن.اون موقع رو یادت بیار که بازی عرضه شد
دیروز توپ خونه پی اس 3 اسلیم دیدم.اومده.خبر داشتین؟؟
Last edited by alipsp; 07-09-2009 at 21:02.
هنوزم که هنوزه هیچ بازی ای ندیدم به قشنگی متال گیر 4...انصافا تو کل بازی یه دونه باگ تنها تا حالا دیدین؟!
من این خبرو تو یکی دیگه از فروم ها دیدم ولی تا اومدیم بپرسیم کجا و قیمت چند پست ایشون پاک شده بود.
حالا شما که دیدین چه قیمت بود؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)