خوب به نظر شما من از کجا یه باطری ارجینال یا سالم بگیرم ؟
اگه تهران یه جای معتبر سراغ دارین آدرسش رو به پیغام خصوصی من بفرستید ممنون میشم .
راستی الآن ورژن گوشی من 3 هست .
اگه به 4 آپدیتش کنم سرعت کاراییش بالا میره ؟
خوب به نظر شما من از کجا یه باطری ارجینال یا سالم بگیرم ؟
اگه تهران یه جای معتبر سراغ دارین آدرسش رو به پیغام خصوصی من بفرستید ممنون میشم .
راستی الآن ورژن گوشی من 3 هست .
اگه به 4 آپدیتش کنم سرعت کاراییش بالا میره ؟
میشه یکی قیمت روز n73 رو بگه حالا هرجوریشو بگه همشم گفت بهتر هر مدلی که باشه
میوزیکم نباشه فرقی نمیکنه
ممنون
آدرس دقيقي ندارم ولي بايد بري پاساژ علاء الدين و از طرف بخاي از رو گوشي برات برداره و قيمتشم كه از رو گوشي بر ميداره از 18 تا 25 متغيره.....
ورژنت رو كه حتمآ ارتقاع بده چون اين ورژن آخري خيلي سرعت عملكرد كلي گوشي رو زياد كرده...........
قيمت روز انواع گوشي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حسين جان. منظورم مموري كارته دادا.
خوب اگر مموري فرمت نشده باشه شايد بشه:
برو به messaging > option >setting >other >memory in use رو قرار بده رو مموري كارت بعد دوباره قرار بذده رو فون مموري ........امتحان كن ببين ميشه...![]()
سلام حسين جون.
دادا من اينو فرمت كردم ولي قبلش يه بك آپ ازش گرفتم و الان همه فايلاشو دارم. ميخوام از مسيجارو از اون بكشم بيرون. اگه بشه![]()
من گوشي رو با ستاره سبز سه روشن کردم تمام اطلاعات گوشيم پريد مثل دفترچه تلفن اس ام اس هام و ..
مي خواستم بدونم راهي براي بازگردوندن حداقل دفترچه تلفنم هست يا نه
ممنون
چرا اين گوشي فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه؟
راهي نيست كه بيشتر صدا ضبط كنه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
سلام. اگه شماره هاتو توي مموري كارتت save كرده باشي با يه نرم افزار مثل DrRecoverMemoryCard ميتوني يه قسمتي از اطلاعاتتو برگردوني. من فقط اين راه و بلدم.
به نظر من هم اين يكي از نقاط ضعف اين گوشيه. ميتوني با نرم افزارهاس جانبي به هدفت برسي. يه گشتي تو فروم بزن چيزاي خوبي پيدا مي كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)