تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 243 از 358 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من میخوام امشب اون شی رو قبل از ظهورش نیگاه کنم تا بتونم لحظه ی ظهورش رو ببینم.
    احتمالا مثل روزای پیش راس 11 شب ظاهر خواهد شد.
    دیگه الاناست که باید برم پشت بوم.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

آقا صورت فلکی جبار و ستاره سیروس رو هم بررسی و رصد کردم.
    اینا نیستن.
    در بررسی اونا یه چیز رو متوجه شدم.
    این شی به هیچ عنوان ستاره نیست.
    به احتمال زیاد سیاره هم نیست.(دارم بررسی ش میکنم).
    در ضمن دیروز یک چیز متوجه شدم که بسیار جالبه. شی به طور ناگهانی و یکباره ظاهر میشه.
    قبلا فکر میکردم از ابتدای دید من از زمین طلوع میکنه و میاد بالا. اما دیروز متوجه شدم ناگهانی و یکباره دیده میشه.
    در ضمن با دوربین دوچشمی هم نگاه کردم. این شی بسیار نزدیک سطح افق حرکت میکنه و خیلی به زمین نزدیکه.
    به طور چشمگیری پرنور تر از اونی بوده که فکر میکردم. با دوربین دوچشمی با اینکه به مانند نقطه مونده هنوز ولی رنگاش خیلی تفکیک پذیرتر شدن. آبی قرمز زرد نارنجی سبز. به طور یکباره رنگش عوض میشه ولی اغلب اوقات سبز میمونه.
    یه چیز جالب دیگه هم اینکه یکباره و به مدت یک ثانیه نورش شدیدتر میشه و به حالت اول بر میگرده.
    و یک چیز جالب دیگه. حدود 10 روز پیش که من این شی رو دیدم راس ساعت 10 شب ظاهر میشد.(اوایل فکر میکردم 12 شب)
    اما حالا بعد از گذشت حدود 10 روز راس ساعت 11 شب به یکباره ظاهر میشه و شروع به حرکت میکنه.
    بچه ها یک چیز رو درباره ذهنیت این شی عوض کنید. این شی بسیار بسیار پایین تر از ستارگان ه. نزدیک سطح افق.
    اگه بتونم در روزهای آینده این شی رو با تلسکوپ بررسی میکنم.
    بله خیلی کامل و درست
    خودشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

اینا نیستن.
    در ضمن دیروز یک چیز متوجه شدم که بسیار جالبه. شی به طور ناگهانی و یکباره ظاهر میشه.
    قبلا فکر میکردم از ابتدای دید من از زمین طلوع میکنه و میاد بالا. اما دیروز متوجه شدم ناگهانی و یکباره دیده میشه.
    در ضمن با دوربین دوچشمی هم نگاه کردم. این شی بسیار نزدیک سطح افق حرکت میکنه و خیلی به زمین نزدیکه.
    به طور چشمگیری پرنور تر از اونی بوده که فکر میکردم. با دوربین دوچشمی با اینکه به مانند نقطه مونده هنوز ولی رنگاش خیلی تفکیک پذیرتر شدن. آبی قرمز زرد نارنجی سبز. به طور یکباره رنگش عوض میشه ولی اغلب اوقات سبز میمونه.
    یه چیز جالب دیگه هم اینکه یکباره و به مدت یک ثانیه نورش شدیدتر میشه و به حالت اول بر میگرده.
    و یک چیز جالب دیگه. حدود 10 روز پیش که من این شی رو دیدم راس ساعت 10 شب ظاهر میشد.(اوایل فکر میکردم 12 شب)
    اما حالا بعد از گذشت حدود 10 روز راس ساعت 11 شب به یکباره ظاهر میشه و شروع به حرکت میکنه.
    بچه ها یک چیز رو درباره ذهنیت این شی عوض کنید. این شی بسیار بسیار پایین تر از ستارگان ه. نزدیک سطح افق.
    جالبه !!!
    خوب دارين پيش ميرين !
    اين نتايج شما دقيقا همون نتايجي است كه من گرفتم ! البته يك ماه قبل ولي وسايل كافي براي ديدن دقيقشون رو نداشتم به خاطر همين بيخيال موضوع شدم !
    اميدوارم شما بتوني نتايج جالبي بگيري !
    ساعت ده هم نيست 9.45دقيقه است !زمان رفتنشون هم تقريبا وسطاي شبه (درست يادم نيست ) چند وقت قبل زياد روي اين موضوع تحقيق ميكردم ولي كم كم اسمم داشت ميشد ديوانه !وبه خاطر همين بيخيال موضوع شدم !

5. 4 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

اینا نیستن.
    احتمال ماهواره بودن این شی رو هم نادیده نگیرید !
    من پارسال همچین چیزی میدیدم !
    گفتم یا ماهوارس یا hybrid

7. 2 کاربر از time prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان این چیزی که میگین توی تهران هست ؟! اگه بله , لطفآ جهتش رو هم بگین. البته ساده بگین که امثال من هم متوجه بشن ! (مثلآ فلان قدر از برج میلاد به سمت چپ )

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بچه هایی که تهران هستن میگن ما هم دیدیم. اما شی ی که من میگم توی اردبیل ه.
    یکی از بچه ها هم پیشنهاد داده موقعیت سازمان هواشناسی و فرودگاه هم بررسی بشه. موقعیت اونا رو هم بررسی میکنم میگم.
    اینم چند تا عکس از اون شی که تفکیک رنگش و نشون میده. (رشته رشته بودن شدید به علت تکانهای دست ه و چون دوربین دیجیتال رو روی چشمی دوربین دو چشمی گذاشتم و عکس گرفتم، هر تکان دست چندین برابر اثر گزاشته).
    شما شی رو همون بمانند نقطه پرنور در نظر بگیرید.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شما 100% توی شهرتون رصدخونه هست.برید اونجا بگید من فلان ساعت یک شی ناشناسی رو در فلان مختصات می بینم.به احتمال زیاد کمکتون میکنن

11. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من آشنایی دارم که مدتی میگفت شب ها یک نقطه نورانی (پرنور تر از ستاره ها) میبینه که یکدفعه ظاهر میشه، کمی حرکت میکنه و بعد از چند ساعت ناپدید میشه...
    کلی اصرار کرد که بیا خونه ما تا با هم ببینیم چیه ، من هم دوربین رو برداشتم و رفتم...
    بعد که زمان ظاهر شدن نقطه رسید رفتیم بالای ساختمان و بررسی کردیم ... من همون جا حدس زدم اون نقطه چی هست ولی چون دوربین جوابگو نبود و فقط نور رو واضح تر کرده بود تصمیم گرفتم برای اطمینان بیشتر از ساختمان خارج بشیم و با موتور در جهت شی مورد نظر حرکت کنیم،
    تقریبا دو کیلومتر دورتر از خانه به یک ساختمان دولتی رسیدیم با یک دکل فلزی بلند که نور مرموز از بالای اون دکل منتشر میشد.

این تجربه رو گفتم شاید در بررسی های بعدی shabe.saket مفید باشه.
    Last edited by Shayan Arya; 17-11-2010 at 02:20.

13. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

جالب شد!!!!!!!!!!!
    تعداد افرادی که دیدن داره زیاد میشه !!!!!!!!
    خوب حالا مسئله اینجاست که چون نور اون شی زیاده هیچ یک از دوربین های شما و یا تلسکوپهاتون توانایی دیدن اصل شی رو نداره !!!
    گمانم دیگه بفهمید که چرا نور به این زیادی داره تولید میکنه !

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

شما 100% توی شهرتون رصدخونه هست.برید اونجا بگید من فلان ساعت یک شی ناشناسی رو در فلان مختصات می بینم.به احتمال زیاد کمکتون میکنن
    من پیش هر کسی میرم جز این سازمان ها !!!!!!!!!!!!!!!
    شما فکر میکنی شئی که چند ماهه توی آسمون این کشوره هنوز ناشناخته باقیمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    یا من دیدم و اونا ندیدن ؟؟؟!

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بچه هایی که تهران هستن میگن ما هم دیدیم. اما شی ی که من میگم توی اردبیل ه.
    یکی از بچه ها هم پیشنهاد داده موقعیت سازمان هواشناسی و فرودگاه هم بررسی بشه. موقعیت اونا رو هم بررسی میکنم میگم.
    اینم چند تا عکس از اون شی که تفکیک رنگش و نشون میده. (رشته رشته بودن شدید به علت تکانهای دست ه و چون دوربین دیجیتال رو روی چشمی دوربین دو چشمی گذاشتم و عکس گرفتم، هر تکان دست چندین برابر اثر گزاشته).
    شما شی رو همون بمانند نقطه پرنور در نظر بگیرید.
    سلام دوست من
    من این ستاره رو 4 سال پیش تو بستان آباد رصد کردم - یعنی یه ستاره هست
    آره یادم رفته بود بگم
    این که یه شی توی هوا چند رنگی میشه 2 علت میتونه داشته باشه
    1- شب قبل بارون باریده
    2- به این صفحه ی ویکی مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 17-11-2010 at 13:48.

16. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •