ما 7 تا بدن داریم با برونفکنی بدن دوم به همراه 5 بدن دیگه خارج می شند هر چی معنویات یا تمرین بیشتی داشته باشیم می تونیم توی بدنهای دیگه سفر کنیم.
ما 7 تا بدن داریم با برونفکنی بدن دوم به همراه 5 بدن دیگه خارج می شند هر چی معنویات یا تمرین بیشتی داشته باشیم می تونیم توی بدنهای دیگه سفر کنیم.
DARK STREETعزیز تجربت واقعا عالی بود بهت تبریک می گم من که خیلی حال کردم
دوستان دیشب توی خواب رفته بودم روی یه بلندی یدفعه هوس کردم از اون بالا بپرم و از خودم پرسیدم بذار امتحان کنم ببینم اگه خوابم بپرم که بهم اسیب نرسه خلاصه بعد از اینکه فهمیدم خوابم بازم وحشتناک ترس وجودما گرفت بپرم یه ترسی خاصی بود واقعا انگار بیدار باشم و بترسم که اسیب ببینم می ترسیدم بترکم؟؟؟
اخه یبار از همون بالا توی خواب پریدم بدجور خوردم زمین دلم درد گرفت البته فکر کنم این احساس ترس باشه که توی بیداری داریم و همون طور ضربه ای که طوی بیداری بهمون خورده و می دونیم در اثر برخورد با زمین چنین حسی خواهیم داشت خلاصه یه جوری لیز خوردم اومدم پایین یادم اومد به بچه های تاپیک قول داده بودم برم به خوابشون اما چون خیلی بین بیداری قبلی و این بیداریم فاصله افتاده بودم شرمنده بد قولی کردم و وسوسه شدم برم دنبال کنجکاوی خودم گفتم بذار برم ببینم ادم توی خونه همسایه ها هست رفتم بالای دیوار خیلی سخت حرکت می کردم حتی می ترسیدم از روی دیوار ها بپرم خلاصه از روی دیوار دیدم یه دو تا خونه ها توش ادم هست رفتم توی یکیشون با یکی از اونا حرف زدم وای که چقدر صحنه ها واقعی بود تا حدی که ترسیدم دیدم بقیه بدجور نگام می کنند گفتم نکنه دارند منا می بینند نکنه شاکی بشند چرا رفتم تو خونشون دویدم رفتم خونه بقیلی اینقدر ترسیده بودم از واقعی بودن صحنه ها و اینکه نکنه یه کتک بخورم از اینکه وارد خونه مردم شدم که تعادلم را از دست دادم و بیدار شدم.
بچه ها dark streetچیزی نگفت که همه موضع گرفتید بابا گفت علم تکامل را زیر سوال برده که البته کار درستی هم کرده تکامل انسان حرف بیخودی هست انسان ابتدا یه موجود تک سلولی نبوده است . خوب حالا فکر کنم برداشت اشتباه کردید یبار دیگه بخونید.
ِکم با هم مهربونتر باشیم
بذارید کسایی که میاند کل تاپیک را زیر سوال می برند را دعوا کنید.
Last edited by ensan_noor; 17-03-2008 at 12:17.
اگه روح با چشم قابل ديدن نيست چطوري اين عكس گرفته شده؟حتما با دوربين هاي مخصوص؟؟؟يا اين عكس جنبه نمايشي داره؟
اینا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا توضیح بدین
سلام دوستان
Dark street عزیز چطور روش بیدار شو بخواب رو اجرا میکنی؟؟؟
من که شبی کلا چند بار بیدار میشم چرا اینطوری نمیشه برام؟؟؟؟
راستی ببچه ها برای 3 و 2 رو با این سرعت لعنتی کلی وقت گذاشتم دانلود کردم کار نمیکنه یعنی هیچی پخش نمیکنه علتش چیه؟؟؟؟
سلامت جسمی به انرژی بدن م کمک میکنه؟؟؟؟
یه سوال دیگه میشه کسی هاله ی خودش ررو ببینه اما مال بقیه رو نه ؟؟؟ یا اگه یکی میبینه باید ماال همه رو ببینه بین افراد استثنا نیست؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرس دانلودش که darkstreet قبلا گذاشته بود
روح را نمی دونم می شه با چشم دید یا نه البته معلوم نیست ایسن عکس روح باشه شاید همون بدن اختری باشه
پس آنزیم ها هم روح دارن؟
در کل فک نکن خیلی بلدیمی دونم قدری بی احترامیه ولی یادم باشه از این به بعد این نظریه ها رو جلوی چند نفر با جنبه و با تفکر بیان کنمجواب خوبی بود
فکر می کنین چی باعث شکل گیری و واکنش مولکول های اب نسبت به رفتار و افکار انسان ها میشه؟!!!!
اونا که عقل ندارن
حتی به اندازه ویروس ها هم زنده نیستن
پس نظریه من اینقدر هم احمقانه نیست شما باید در طرز تفکر جاهلانه خودتون تغییری بدید
ای با باببینید شما دارید انسانی رو که اشرف مخلوقاته با یه میمونی که شاید ذره ای از هوش انسان رو داشته باشه مقایسه می کنید . تو خود قرآن به انسان های نخستین اشاره شده . ولی انسان فعلی خیلی فرق می کنه انسان موجودی است که خدا با خلق کردنش به خودش آفرین گفت که تا به حال هیچ وقت اتفاق نیفتاده بود . در ضمن انسان از روح خداست .
جن ها رو یکی میگه از آتش یکی می گه از دود ولی مساله اینجاست که ما چیکار به اجنه داریم ؟ ما خودمون رو راه بندازیم خیلی شاهکار کردیم حالا می خوایم اجنه ی بیچاره رو هم معطل خودمون کنیم ؟؟؟!!!!!!
اسمون که به زمین نیومده حالا ما یه چیزی گفتیم!
بهر حال اگه این سوال رو از یک دکترای زیست شناسی و دیرینه شناسی بپرسی یکم تو کف می مونه! معلومه ما از همون جایی اومدیم که جن اومده که زیاد برای من مهم نیست کجا
درسته روح قابل دیدن نیست ولی تا الان و تا جایی که من تحقیق کردم دو روش برای دیدن اونها وجود داره:اگه روح با چشم قابل ديدن نيست چطوري اين عكس گرفته شده؟حتما با دوربين هاي مخصوص؟؟؟يا اين عكس جنبه نمايشي داره؟
1- evp و تاثیر گذاری ارواح بر برخی امواج رادیویی و تلویزیونی
2- اشکالی که ارواح توسط اکتوپلاسم بدن زنده ها تشکیل می دهند چون اکتوپلاسم ماده است برای همین میشه با کمک دوربین های مخصوص و یا با کمک نور فسفر از اونها عکس گرفت
در ضمن حق با انسان نور هست
بهتر نیست به جای اینکه اینقدر سریع از کوره در بریم یکم ملایم تر باشیم؟!
حالا این پست رو که مجبور بودم ولی بهتره از این به بعد اگه کسی می خواست دعوا راه بندازه پیغام خصوصی ارسال کنه تا دیگه نیازی به ارسال جوابش توی تاپیک هم نباشه مثل این پست!
مهم ترین نکته اینه که شما موقع خوابیدن قصد کنی که روحت رو از جسمت جدا کنیt عزیز چطور روش بیدار شو بخواب رو اجرا میکنی؟؟؟
من که شبی کلا چند بار بیدار میشم چرا اینطوری نمیشه برام؟؟؟؟
من قبلا خیلی مثل شما وسط شب بیدار می شدم و دوباره می خوابیدم ولی نکته مهم اینجاست که باید قبل از اخرین خوابی که می کنی روی برون فکنی تمرکز کنی
بیدارشو-بخواب صرفا باعث برون فکنی نمی شه فقط یک مقدار سرعت اون رو افزایش میده و دلیلش هم شاید به خاطر خستگی شدید بدن باشه
یعنی بدن به خواب میره و روح بیدار می مونه یا روح می تونه به راحتی از بدن جدا بشه
اگه می خواید این روش رو به طور مصنوعی انجام بدید می تونید ساعت رو روی مثلا 2 نیمه شب کوک کنید بعد که بیدار شدید دوباره روی 3:30 کوک کنید بعد که بیدار شدید یکم دور خونه دور بزنید تا خواب از سرتون بپره و وقتی رفتید که بخوابید تمرکز روی برون فکنی رو شروع کنید
روش من اینه که همیشه تا حدی پیش میره:
تمام نقاط بدنم رو در یک لحظه احساس می کنم یعنی در یک لحظه به انگشت های پاهام، دستام، کمرم، سرم و ..... که با زمین تماس دارن فکر می کنم و ((( همه اونها رو )))) در لحظه دوم بدون تماس با زمین تصور می کنم البته یک مقدار سخته چون اگه جای خوابتون سخت و محکم باشه فشار زیاد روی بدنتون باعث میشه که نتونید عدم تماس با زمین رو تلقین کنید
گاهی اوقات هم از روش فرو رفتن به داخل زمین استفاده می کنم( اول تمام بدنم رو حس می کنم مثل روش قبلی و بعد از اون تصور می کنم که دارم به داخل زمین فرو میرم
بعد از این تصورات تصویر اصلی رو توی ذهنم می سازم:
خودم رو با چشمای بسته بالای محل خوابم تجسم می کنم و همه محیط رو از اون محل مجددا نظاره می کنم دفعه قبل که برون فکنی کردم بعد از مرحله اول تجسم توی ذهنم خودم رو در محل خوابم چرخوندم و به سمت سقف صعود کردم این تصویر اینقدر برام واقعی بود که بعد از باز کردن چشمام دیدم واقعا بالای بدنم هستم
اگه می خواید مقدار پیشرفت خودتون رو بفهمید به ضربان قلبتون توجه کنید وقتی یکی از تصویر های ذهنی شما به یقین تبدیل میشه و ذهنتون گول می خوره ضربان قلب به شدت بالا میره و ترس همه وجودتون رو میگیره خیلی ها توی این مرحله گیر می کنن و سریع بر می گردن
اون دیگه مربوط به نیرو های خاص الکترو مغناطیسی می شهمی دونم قدری بی احترامیه ولی یادم باشه از این به بعد این نظریه ها رو جلوی چند نفر با جنبه و با تفکر بیان کنم
فکر می کنین چی باعث شکل گیری و واکنش مولکول های اب نسبت به رفتار و افکار انسان ها میشه؟!!!!
اونا که عقل ندارن
حتی به اندازه ویروس ها هم زنده نیستن
پس نظریه من اینقدر هم احمقانه نیست شما باید در طرز تفکر جاهلانه خودتون تغییری بدید
بهتره دست از این حرفای بچه گونه ور داری
شاید موجودات زنده روح داشته باشن اما...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)