تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 312 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتما باید اینو متوجه شده باشین که این فقط اسمیه که ما روش گذاشتیم : خروج روح
    روح ما در اصل خارج نمیشه
    کالبد اختری خارج میشه
    خروج روح کار هر کسی نیست
    ما 7 تا بدن داریم با برونفکنی بدن دوم به همراه 5 بدن دیگه خارج می شند هر چی معنویات یا تمرین بیشتی داشته باشیم می تونیم توی بدنهای دیگه سفر کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

DARK STREETعزیز تجربت واقعا عالی بود بهت تبریک می گم من که خیلی حال کردم
    دوستان دیشب توی خواب رفته بودم روی یه بلندی یدفعه هوس کردم از اون بالا بپرم و از خودم پرسیدم بذار امتحان کنم ببینم اگه خوابم بپرم که بهم اسیب نرسه خلاصه بعد از اینکه فهمیدم خوابم بازم وحشتناک ترس وجودما گرفت بپرم یه ترسی خاصی بود واقعا انگار بیدار باشم و بترسم که اسیب ببینم می ترسیدم بترکم؟؟؟
    اخه یبار از همون بالا توی خواب پریدم بدجور خوردم زمین دلم درد گرفت البته فکر کنم این احساس ترس باشه که توی بیداری داریم و همون طور ضربه ای که طوی بیداری بهمون خورده و می دونیم در اثر برخورد با زمین چنین حسی خواهیم داشت خلاصه یه جوری لیز خوردم اومدم پایین یادم اومد به بچه های تاپیک قول داده بودم برم به خوابشون اما چون خیلی بین بیداری قبلی و این بیداریم فاصله افتاده بودم شرمنده بد قولی کردم و وسوسه شدم برم دنبال کنجکاوی خودم گفتم بذار برم ببینم ادم توی خونه همسایه ها هست رفتم بالای دیوار خیلی سخت حرکت می کردم حتی می ترسیدم از روی دیوار ها بپرم خلاصه از روی دیوار دیدم یه دو تا خونه ها توش ادم هست رفتم توی یکیشون با یکی از اونا حرف زدم وای که چقدر صحنه ها واقعی بود تا حدی که ترسیدم دیدم بقیه بدجور نگام می کنند گفتم نکنه دارند منا می بینند نکنه شاکی بشند چرا رفتم تو خونشون دویدم رفتم خونه بقیلی اینقدر ترسیده بودم از واقعی بودن صحنه ها و اینکه نکنه یه کتک بخورم از اینکه وارد خونه مردم شدم که تعادلم را از دست دادم و بیدار شدم.

بچه ها dark streetچیزی نگفت که همه موضع گرفتید بابا گفت علم تکامل را زیر سوال برده که البته کار درستی هم کرده تکامل انسان حرف بیخودی هست انسان ابتدا یه موجود تک سلولی نبوده است . خوب حالا فکر کنم برداشت اشتباه کردید یبار دیگه بخونید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ِکم با هم مهربونتر باشیم
    بذارید کسایی که میاند کل تاپیک را زیر سوال می برند را دعوا کنید.
    Last edited by ensan_noor; 17-03-2008 at 12:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

اگه روح با چشم قابل ديدن نيست چطوري اين عكس گرفته شده؟حتما با دوربين هاي مخصوص؟؟؟يا اين عكس جنبه نمايشي داره؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    Hoaxes جان می خواستم ببینم صدایس این فرکانسها به گوشهای شما اسیبی نرسونده یا در حین گوش دادن اذیتتون نمی کرد . چون من وقتی گوش می دم اصلا گوشام داغون می شه شروع می کنه به خارش مثل اینکه از تو یه چیز نوک تیز فرو میکنند تو گوشم.
    بچه دو تا فرکانس شد یکی همون که هواکسز گذاشت باز شدن 7 چاکرا و اون یکی امواج مغزی هست که خودش کلی فرکانس توش داره
    البته اون امواج مغزی کنار دکمه play یه preset option هم داره که اول اونا بزنید چون بعضی فرکانسها دستور داره که باید قبلش انجام بشه
    Dark street عزیز نمی دونم درست فهمیدم ترجمه همون فرکانسها که بصورت نوار کرکره ای باز می شند را می خوای.
    1- متمرکز کردن توجه 1دوره ای
    2- متمرکز کردن توجه2( برای معالجه دپرس بودن هم مفید است)
    3- افزایش خلاقیت 1(در حال انجام چیز دیگر هم می شود گوش داد)
    4- افزایش خلاقیت 2
    5- معالجه سردرد 1( تتا و الف)
    6- معالجه سردرد2( تتا و بتا)
    7- معالجه سردرد3(تتا الفا بتا)
    8- فرکانسهای با صدای زیر( بهبود سلامت عمومی set the buffer length (in Advanced Options) as low as possible (50 or less) and the number of buffers as high as possible (20 or more). با speaker نه با هدفون)
    9- کمک به یادگیری و بخاطر سپاری ـ(نیمه خوداگاه) نوار هم بصورت پس زمینه می تواند پخش شود.
    10- کمک به یادگیری برای مطالعه ( کمک برای بخاطر سپاری موضوعات جدید)
    11- مدیتیشن ابتدایی( ساده ترین حالت که به تمرکز برای دست یابی به حالت مدیتیتیو موثر است)
    12- مدیتیشن عمیق را باعث می شود و یک حالت گذر سریع از تتا تا 4 هرتز را خواهیم داشت.
    13- مدیتیشن بعد از فعالیت ذهنی شدید
    14- نمونه صدا
    15- نمونه صدا ( هلی کوپتر
    16- نمونه صدا امواج اقیانوس
    17- نمونه صدا( باران و برف پاکن شیشه جلو )
    18- نمونه صدا ( پارو شدن ماسه
    19- برطرف کننده سریع خستگی ذهنی1( end relaxed)
    20- برطرف کننده سریع خستگی ذهنی2( end focused)
    21- ریلکس کردن 1
    22- ریلکس کردن 2
    23- Schumann resonance( کمک به مدیتیشن)
    24- خودهیپنوتیزمی1 ( موفقیت در این مرحله مبتنی بر تمرکز شدید روی امواج است)
    25- خود هیپنوتیزمی 2( موفقیت د راین مرحله مبتنی بر توج شدید روج تمام امواج تولید شده است)
    26- خواب ( عمومی)
    27- خواب ( بعد از یک بیداری زیاد)
    28- ااخرین موج ایجاد قویترین حالت مدیتیشنی را می کند که ذهن را از امواج بتا به افا و بعد تتا و در نهایت به دلتا رهبری می کند.
    بچه ها این یه ترجمه خلاصه هست اگه دقیق و کامل اونا می خواهید و حتما هم برای گوش دادن به اون نر افزار باید بدونید لطفا به همون گزینه اپشن که کنار دکمه play هست مراجعه کنید.
    فکر کنم شماره 28 برای برونفکنی مفید باشه چون نیاز به خلسه عمیق هست.
    اینا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا توضیح بدین

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    Dark street عزیز چطور روش بیدار شو بخواب رو اجرا میکنی؟؟؟
    من که شبی کلا چند بار بیدار میشم چرا اینطوری نمیشه برام؟؟؟؟

راستی ببچه ها برای 3 و 2 رو با این سرعت لعنتی کلی وقت گذاشتم دانلود کردم کار نمیکنه یعنی هیچی پخش نمیکنه علتش چیه؟؟؟؟

سلامت جسمی به انرژی بدن م کمک میکنه؟؟؟؟
    یه سوال دیگه میشه کسی هاله ی خودش ررو ببینه اما مال بقیه رو نه ؟؟؟ یا اگه یکی میبینه باید ماال همه رو ببینه بین افراد استثنا نیست؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ادرس دانلودش که darkstreet قبلا گذاشته بود

روح را نمی دونم می شه با چشم دید یا نه البته معلوم نیست ایسن عکس روح باشه شاید همون بدن اختری باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

پس آنزیم ها هم روح دارن؟
    در کل فک نکن خیلی بلدی
    جواب خوبی بود
    می دونم قدری بی احترامیه ولی یادم باشه از این به بعد این نظریه ها رو جلوی چند نفر با جنبه و با تفکر بیان کنم
    فکر می کنین چی باعث شکل گیری و واکنش مولکول های اب نسبت به رفتار و افکار انسان ها میشه؟!!!!
    اونا که عقل ندارن
    حتی به اندازه ویروس ها هم زنده نیستن
    پس نظریه من اینقدر هم احمقانه نیست شما باید در طرز تفکر جاهلانه خودتون تغییری بدید

ببینید شما دارید انسانی رو که اشرف مخلوقاته با یه میمونی که شاید ذره ای از هوش انسان رو داشته باشه مقایسه می کنید . تو خود قرآن به انسان های نخستین اشاره شده . ولی انسان فعلی خیلی فرق می کنه انسان موجودی است که خدا با خلق کردنش به خودش آفرین گفت که تا به حال هیچ وقت اتفاق نیفتاده بود . در ضمن انسان از روح خداست .
    جن ها رو یکی میگه از آتش یکی می گه از دود ولی مساله اینجاست که ما چیکار به اجنه داریم ؟ ما خودمون رو راه بندازیم خیلی شاهکار کردیم حالا می خوایم اجنه ی بیچاره رو هم معطل خودمون کنیم ؟؟؟!!!!!!
    ای با با
    اسمون که به زمین نیومده حالا ما یه چیزی گفتیم!
    بهر حال اگه این سوال رو از یک دکترای زیست شناسی و دیرینه شناسی بپرسی یکم تو کف می مونه! معلومه ما از همون جایی اومدیم که جن اومده که زیاد برای من مهم نیست کجا

اگه روح با چشم قابل ديدن نيست چطوري اين عكس گرفته شده؟حتما با دوربين هاي مخصوص؟؟؟يا اين عكس جنبه نمايشي داره؟
    درسته روح قابل دیدن نیست ولی تا الان و تا جایی که من تحقیق کردم دو روش برای دیدن اونها وجود داره:
    1- evp و تاثیر گذاری ارواح بر برخی امواج رادیویی و تلویزیونی
    2- اشکالی که ارواح توسط اکتوپلاسم بدن زنده ها تشکیل می دهند چون اکتوپلاسم ماده است برای همین میشه با کمک دوربین های مخصوص و یا با کمک نور فسفر از اونها عکس گرفت

در ضمن حق با انسان نور هست
    بهتر نیست به جای اینکه اینقدر سریع از کوره در بریم یکم ملایم تر باشیم؟!
    حالا این پست رو که مجبور بودم ولی بهتره از این به بعد اگه کسی می خواست دعوا راه بندازه پیغام خصوصی ارسال کنه تا دیگه نیازی به ارسال جوابش توی تاپیک هم نباشه مثل این پست!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

t عزیز چطور روش بیدار شو بخواب رو اجرا میکنی؟؟؟
    من که شبی کلا چند بار بیدار میشم چرا اینطوری نمیشه برام؟؟؟؟
    مهم ترین نکته اینه که شما موقع خوابیدن قصد کنی که روحت رو از جسمت جدا کنی
    من قبلا خیلی مثل شما وسط شب بیدار می شدم و دوباره می خوابیدم ولی نکته مهم اینجاست که باید قبل از اخرین خوابی که می کنی روی برون فکنی تمرکز کنی
    بیدارشو-بخواب صرفا باعث برون فکنی نمی شه فقط یک مقدار سرعت اون رو افزایش میده و دلیلش هم شاید به خاطر خستگی شدید بدن باشه
    یعنی بدن به خواب میره و روح بیدار می مونه یا روح می تونه به راحتی از بدن جدا بشه
    اگه می خواید این روش رو به طور مصنوعی انجام بدید می تونید ساعت رو روی مثلا 2 نیمه شب کوک کنید بعد که بیدار شدید دوباره روی 3:30 کوک کنید بعد که بیدار شدید یکم دور خونه دور بزنید تا خواب از سرتون بپره و وقتی رفتید که بخوابید تمرکز روی برون فکنی رو شروع کنید
    روش من اینه که همیشه تا حدی پیش میره:
    تمام نقاط بدنم رو در یک لحظه احساس می کنم یعنی در یک لحظه به انگشت های پاهام، دستام، کمرم، سرم و ..... که با زمین تماس دارن فکر می کنم و ((( همه اونها رو )))) در لحظه دوم بدون تماس با زمین تصور می کنم البته یک مقدار سخته چون اگه جای خوابتون سخت و محکم باشه فشار زیاد روی بدنتون باعث میشه که نتونید عدم تماس با زمین رو تلقین کنید
    گاهی اوقات هم از روش فرو رفتن به داخل زمین استفاده می کنم( اول تمام بدنم رو حس می کنم مثل روش قبلی و بعد از اون تصور می کنم که دارم به داخل زمین فرو میرم
    بعد از این تصورات تصویر اصلی رو توی ذهنم می سازم:
    خودم رو با چشمای بسته بالای محل خوابم تجسم می کنم و همه محیط رو از اون محل مجددا نظاره می کنم دفعه قبل که برون فکنی کردم بعد از مرحله اول تجسم توی ذهنم خودم رو در محل خوابم چرخوندم و به سمت سقف صعود کردم این تصویر اینقدر برام واقعی بود که بعد از باز کردن چشمام دیدم واقعا بالای بدنم هستم
    اگه می خواید مقدار پیشرفت خودتون رو بفهمید به ضربان قلبتون توجه کنید وقتی یکی از تصویر های ذهنی شما به یقین تبدیل میشه و ذهنتون گول می خوره ضربان قلب به شدت بالا میره و ترس همه وجودتون رو میگیره خیلی ها توی این مرحله گیر می کنن و سریع بر می گردن

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

می دونم قدری بی احترامیه ولی یادم باشه از این به بعد این نظریه ها رو جلوی چند نفر با جنبه و با تفکر بیان کنم
    فکر می کنین چی باعث شکل گیری و واکنش مولکول های اب نسبت به رفتار و افکار انسان ها میشه؟!!!!
    اونا که عقل ندارن
    حتی به اندازه ویروس ها هم زنده نیستن
    پس نظریه من اینقدر هم احمقانه نیست شما باید در طرز تفکر جاهلانه خودتون تغییری بدید
    اون دیگه مربوط به نیرو های خاص الکترو مغناطیسی می شه
    بهتره دست از این حرفای بچه گونه ور داری
    شاید موجودات زنده روح داشته باشن اما...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •